какво мислите за акциите, които са по линия на масовата приватизация? Според мен са интересна опция.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Медика АД (5MA / MDIKA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от morpheusmПо тази позицийка немя обороция, ама няма и "продавачи". Няко да се подлъже по Суфле тренда и го последва? Тази позиция винаги е на опъки на тренда.
Импе - да имаш някоя "стряскаща" новина да подплаши някой и друг заек?
Приватов ти рече.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от morpheusmПо тази позицийка немя обороция, ама няма и "продавачи". Няко да се подлъже по Суфле тренда и го последва? Тази позиция винаги е на опъки на тренда.
Импе - да имаш някоя "стряскаща" новина да подплаши някой и друг заек?
Коментар
-
отчета за деветмесечието е добър
личи си, че във фирмата целенасочено работят за подобряване на финансовите показатели
предполагам, че до края на 2008г ще заработят новите мощности и производството ще се увеличи значително
по моя преценка през 2009г продажбите ще надхвърлят 20-22 мил лв
моите уважения към г-н Донев, който полага усилия точно по този начин да се преструктурира предприятието
Коментар
-
Първоначално изпратено от никой.всеки има право на мнение
и затова купува или не дадена компания
времето ще покаже какво ще излезе от Медика
аз смятам, че нещата ще са добри и то доста добри в сравнение с други компании от БФБ
Пак си е само мое мнение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blah blahПървоначално изпратено от ИмператорътЕто едно забавно изказване. Приятелю - при построяването си (2004 година), новият цех на Медика бе обявен за най-модерният в Европа !!!
Та чета си аз откровенията във в. "Капитал", как г-н Димитър Димитров / шефа на Софарма трейдинг / държал всичките си инвестиции в акции на компанията, която управлява. Ами да попитам аз - НА КАКВА ЦЕНА ГИ Е ПРИДОБИЛ ТОЙ ТЕЗИ АКЦИИ ? На 5 лева ли? И след като до голяма степен е консолидирал пазара и планира печалба от 3 млн накъде ще расте повече ? Ако смята да раздава печалбата като дивидент - ще дам 1 - 1.30 за акция. Ако има някакъв капиталов растеж си го дисконтирам за сметка на моя риск. Но ако смята да връща печалбата в Софарма - тогава колко струва акцията ? Ами още по-малко естествено. Само времето и пазара ще покаже. А аз чакам. Това важи и за Медика / щото това е темата /.
Мнението си е само мое и не ангажирам никой друг.
Коментар
Коментар