IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Медика АД (5MA / MDIKA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът
    Ето едно забавно изказване. Приятелю - при построяването си (2004 година), новият цех на Медика бе обявен за най-модерният в Европа !!!
    ??? От кого? Да не би от Медика???

Коментар

• Ето едно забавно изказване. Приятелю - при построяването си (2004 година), новият цех на Медика бе обявен за най-модерният в Европа !!!
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Михаела
        Първоначално изпратено от Императорът
        Най-после заслужено и могъщо тръгнахме нагоре !!!
        Пък и оборотите са добри, ако не днес, 4 лева ще ги лъхнем другата седмица и то убедително. Това е смешна цена за дружество с такива растежи и потенциал.
        Смех, смех , смех - растеж и потенциал - дамски тампони и автоаптечки, хирургически конци и бинтове модел 1912. И да целувате ръка на Софарма, че ги изкупува.
        Цената е 1 - 1.20 най-много та да има около 10 % дивидентна доходност.
        Препоръка е само за мен.

Коментар

• и 4 кинта твърде скромно - 7 кинта искам до 18 месеца !!!

Коментар

Най-после заслужено и могъщо тръгнахме нагоре !!!
            Пък и оборотите са добри, ако не днес, 4 лева ще ги лъхнем другата седмица и то убедително. Това е смешна цена за дружество с такива растежи и потенциал.

Коментар

• Най-после заслужено и могъщо тръгнахме нагоре !!!

Коментар

• Тук лека полека ще се върнем на нормалните нива над 4 лева

Коментар

• не може да ми светне защо точно по 480 са пакетите?????и доколко ще продължи това.....айсберг ли е или някакви работнически са?????
                  МОЛЯ ЗА МНЕНИЕ!!!

Коментар

• Не им се връзвай толкова, те хората може да са на зор, може дългове да разчистват, може булка да купуват. То хубуту се е хубу. Пък и сега като не се вижда кой продова няма даже кой да напсуваме, аре със здраве.

Коментар

• Аз не паниран - знам какво ще се случи в таз компания скоро - на събрание бил и знам колко камиона сухо ще се налеят и как производство яко ще се увеличи - тия дето бягат сега на заешки цени, че реват со кървави сълзи, ама ядосвам... Не смятам да пазарувам повече, защото и сега туканка най големият ми пакет като бройка акции е.

Коментар

И след сосният отчет - какво? СРИВ !!! А втората по зеленост акция днес - ХИМКО ?!?!?

Боже, оттърви БФБ от кретени, друго от тебе не ща, баси !!!!
                        Ни са панирай толкоз!

Коментар

• И след сосният отчет - какво? СРИВ !!! А втората по зеленост акция днес - ХИМКО ?!?!?

Боже, оттърви БФБ от кретени, друго от тебе не ща, баси !!!!

Коментар

• отчета няма забележки
                            дано така да продължи развитието на компанията - с тези темпове
                            Донев така каза на събранието и така стана...........

Коментар

• Много сосен отчет, дума да няма... доволно !!!

Коментар

• Честит ни отчет! Еваларка!

"Тази година полупровидници, догодина - цели проводници"

Чакаме Q3 и Q4 и да се поздравим с добрата инвестиция.

Наздраве!
                                There's a difference between knowing the Path and walking the Path.

Коментар

Working...
                                X