IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Медика АД (5MA / MDIKA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
    Защо пишеш ГЛАСУВАХМЕ???????
    Точно ти гласува ПРОТИВ с неясен мотив - даже и без мотив.
    Мотивът ми бе ясен - не вярвам на НЗОК - болниците и аптеките им - плащат нередовно за доставените продукти.

Затова и предложих - точно аз - да не разпределяме дивидент тази година.

Хиксигреков - именно.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Ами в период на криза не е хубаво да се декапитализира дружеството Пък и къде с 5 стинки, къде без тях - това са някакви 2-3 %
      Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        Събранието мина гладко - гласувахме по 5 стинки дивидент.

Защо пишеш ГЛАСУВАХМЕ???????
        Точно ти гласува ПРОТИВ с неясен мотив - даже и без мотив.

Коментар

• Събранието мина гладко - гласувахме по 5 стинки дивидент.

Коментар

• Компанията е в тежко състояние, заради безобразията на циганската държава. Болниците дължат на Медика над милион кинта, доколкото знам.

Ще препоръчам на ръководството да се насочи за в бъдеще основно към износ - не ни трябват клиенти, които потребяват, но не плащат.

Коментар

• Отчета като цяло не е лош. Но явно се използват под 60% от възможностите на компанията. Промените тук трябва да са радикални.

Коментар

• може ли да ми дадете линк, аз да си изтегля доклада за дейността на медика през 2009
                в екстри нещо са объркали нещата, прикачили са няколко еднакви файла

Коментар

• съгласен съм с твоите усещания
                  наистина е така
                  добро управление от гледна точка на собственика в Доверие холдинг - Софарма
                  визията на г-н Донев е добра и я оценявам подобаващо
                  макар от оперативното ръковоство на компанията да не излязоха с официално съобщение за това
                  предполагам, че са приели предстоящите промени с мълчаливо съгласие

Коментар

• Сестров, нали знаеш, драги, че ролята, която при теб играе анализът, при мен играе инстинктът, но ще пробвам - Медика има модерно производство, Медика има бизнес, който не се влияе от разни кризи, Медика е уважавана и позната марка в България, Медика има секси инвестиционна програма (макар поотложена във времето), Медика ще влезе в могъщ съюз со групата на Софарма, Медика има способен мажоритар со визия...

Бе просто е секси - туйто ;-)

Коментар

• Медика е добра компания

Класация на най-добрите 100 компаниии
                      на в. Дневник, в която се включват всички публични компании в България.
                      Фирмите са подредени по няколко показателя - Медика
                      фигурира в първите 100 компании във всяка класация.

Линк към самия сайт с класацията :

http://dnevnik.bg/pazari/dnevnik100/...B8%D0%BA%20100

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                        Никога не съм оставал без акции на Медика от Втора година насам - много е секси - препоръчвам я - да.

защо я препоръчваш?

Коментар

• Никога не съм оставал без акции на Медика от Втора година насам - много е секси - препоръчвам я - да.

Коментар

• в средносрочен период Медика ще се превърна в добра компания
                            и сега е добра, но има още кадво да се желае
                            да видим как ще се справи с кризата до края на годината

Коментар

• това не е много точно
                              т.е. не е точно така

Коментар

• Това може да се каже че е едно от любилите ми компании Много ниско ликвидно е и неитересно за спекулантите, но дългосрочните играчи с умерен риск го харесваме. Добър менидмънт, дават дивидент всяка година, пазарния им дял е добър. Започва синергия с компанията майка.

Коментар

Working...
                                X