Първоначално изпратено от Bond009
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Медика АД (5MA / MDIKA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bond009 Разгледай мнениеНаистина е добра компанията, но не е ликвидна. И аз имам, но ти наистина много си наврял. Притеснително е това заявено вливане в СФАРМ, а след това може и дивидента да спрат
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеИ защо, Олимпиецов, да я спират? Това е една от най-качествените компании на БФБ. Направила яко Яхо-о-о - ами няма нищо противоестествено в това. Гледам моите си традиционни лидери - М+С, ХЕС си вървят нагоре от бая време, значи логическо е и медика - Яхо-о-о.
Качествените компании пръви ще изплуват от тресавището, това е ясно.
Коментар
-
И защо, Олимпиецов, да я спират? Това е една от най-качествените компании на БФБ. Направила яко Яхо-о-о - ами няма нищо противоестествено в това. Гледам моите си традиционни лидери - М+С, ХЕС си вървят нагоре от бая време, значи логическо е и медика - Яхо-о-о.
Качествените компании пръви ще изплуват от тресавището, това е ясно.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеЧестита ви Колеада!Айде бе кво става тук пак, прах в очите?Що не я спрат от търговия тая хубава акция!търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНе, Валето - не акционер в Трейдингът.
Фортиссов - знам че не е верният отговор - но когато обстоятелствата са такива...
Коментар
Коментар