IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Медика АД (5MA / MDIKA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнение
    Oli, притеснен изглеждаш нещо, да не си кеширал !?
    Глупости,днес минаха малко повече с триста акции от моите.Ако почнат да минават 10 пъти по-толкова ще помисля.Не и на тези цени обаче.

Коментар

• Oli, притеснен изглеждаш нещо, да не си кеширал !?

Коментар

• Eeeee най-накрая Г-н Донев разреши да се търгува по тая позиция.Само дето някой доста осра пейзажа,ама да се надяваме,че ще се пооправят нещата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Приятелю, фабриките от групата на Стара планина са всъщност водещите в портфолиото ми - основно М+С и ХЕС... Елхимът - по-малко.

Иначе акции на самият холдинг - нямам си и никога не съм имал.
          Това не е ли темата за "Медика"?Къв Централен,вки 5-лева?Не че там нямам 2000 броки ей така за спорта.Иначе долу горе сме добре.http://www.investor.bg/news/article/111719/339.html (Стига Г-н Донев да разреши да се търфува по позицията някой ден.)

Коментар

• Приятелю, фабриките от групата на Стара планина са всъщност водещите в портфолиото ми - основно М+С и ХЕС... Елхимът - по-малко.

Иначе акции на самият холдинг - нямам си и никога не съм имал.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• 13:45:21 5SR / CENHL Стара планина Холд 2.915 40 116.60 0.000 0.00%

Коментар

• Стара Планина

Коментар

• Какво беше ЦЕНХЛ. А г-н Донев разбира от бизнес, превърна Софарма от едничка избушена фабрика в крайно могъщ консорциум - толкова, че като видя по телевизията как Актавис се фукат, че са водеща компания - в рекламата им за хапчета - умирам да им се смея.
                  Last edited by Императорът; 28.12.2010, 15:16.

Коментар

• Много си се предоверир на Донев- да беше конвертирал малко в компаниите на ЦЕНХЛ

Коментар

• Е, не са ми, Олимпиецов, по-мижави сумите от твоите, просто са разпределени по друг начин.

Коментар

• И какво, на 2,75 купуват, а на 2,60 не искат !? Егати измамниците. Не е препоръка

Коментар

Нали знайш - зависи кога си влязъл и дали си на зор... От тия дето изброил, само в Трейдингът нямам, но и от другите съм доволен.

Виж резултатите за "кризисният период" на софармовата група и ще видиш кое му е сексито - как докато цялата икономика се сриваше, Софарма не спираше да увеличава продажби и печалби.

Ако щеш продавай де - сухото си е твое, но ако шитнеш Софарма сега, догодина по това време ще ядосваш... и за останалите вероятно същото.
                          Това го знам и на книга го докарват отдавна спор няма,ама пак казвам сигурно не ти пука щото си вкарал някакви мижави суми,не искам да те обидя.Ама повечето тук са така и 500 или 1000 лева си ги чакат с години. Мен просто ми е писнало от пишман инвеститори,трябва да стане като в Swise,имаш 10000 евро купуваш,то това тук е гати търговията.Айде лек ти ден,ще му ударя едно малко то друго кво оства.

Коментар

• Нали знайш - зависи кога си влязъл и дали си на зор... От тия дето изброил, само в Трейдингът нямам, но и от другите съм доволен.

Виж резултатите за "кризисният период" на софармовата група и ще видиш кое му е сексито - как докато цялата икономика се сриваше, Софарма не спираше да увеличава продажби и печалби.

Ако щеш продавай де - сухото си е твое, но ако шитнеш Софарма сега, догодина по това време ще ядосваш... и за останалите вероятно същото.

Коментар

Един от най-масовите идоли на "инвеститорът" - ликвидността. Като гледам - има си и търсене и предлагане, какво повече?
                              Вий не знаете какво е наистина да НЯМА ликвидност - да си набелязал някоя акция като секси и действително да НЯМА от де да я купиш, поне не и на разумна цена. И самата Медика бе така преди сплитът... какво да се прави като мажоритарът държи сосен дял, а и повечето от миноритарите не щат да продават? За мен това в определен смисъл е доказателство, че акцията е секси.
                              Пич кое му е сексито,не мога да те разбера?Ами то,да е само тук ами в "Софарма"-АД още 11 бона,в "СофрамаТрейдинг" още 5 бона,в "Българсака роза-Севастополис" още 9 бона,това са си много пари за мен.Ако си вкарал 1000 лева тук можеш да си чакаш колкото си искаш,аз вече не мога,но още съм принуден да търпя.Това е.И всичко това сам си го докарах до главата,ама айде ...

Коментар

• Един от най-масовите идоли на "инвеститорът" - ликвидността. Като гледам - има си и търсене и предлагане, какво повече?
                                Вий не знаете какво е наистина да НЯМА ликвидност - да си набелязал някоя акция като секси и действително да НЯМА от де да я купиш, поне не и на разумна цена. И самата Медика бе така преди сплитът... какво да се прави като мажоритарът държи сосен дял, а и повечето от миноритарите не щат да продават? За мен това в определен смисъл е доказателство, че акцията е секси.

Коментар

Working...
                                X