Първоначално изпратено от mechka 429
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Медика АД (5MA / MDIKA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеПриятелю, фабриките от групата на Стара планина са всъщност водещите в портфолиото ми - основно М+С и ХЕС... Елхимът - по-малко.
Иначе акции на самият холдинг - нямам си и никога не съм имал.
Коментар
-
Какво беше ЦЕНХЛ. А г-н Донев разбира от бизнес, превърна Софарма от едничка избушена фабрика в крайно могъщ консорциум - толкова, че като видя по телевизията как Актавис се фукат, че са водеща компания - в рекламата им за хапчета - умирам да им се смея.Last edited by Императорът; 28.12.2010, 15:16.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНали знайш - зависи кога си влязъл и дали си на зор... От тия дето изброил, само в Трейдингът нямам, но и от другите съм доволен.
Виж резултатите за "кризисният период" на софармовата група и ще видиш кое му е сексито - как докато цялата икономика се сриваше, Софарма не спираше да увеличава продажби и печалби.
Ако щеш продавай де - сухото си е твое, но ако шитнеш Софарма сега, догодина по това време ще ядосваш... и за останалите вероятно същото.
Коментар
-
Нали знайш - зависи кога си влязъл и дали си на зор... От тия дето изброил, само в Трейдингът нямам, но и от другите съм доволен.
Виж резултатите за "кризисният период" на софармовата група и ще видиш кое му е сексито - как докато цялата икономика се сриваше, Софарма не спираше да увеличава продажби и печалби.
Ако щеш продавай де - сухото си е твое, но ако шитнеш Софарма сега, догодина по това време ще ядосваш... и за останалите вероятно същото.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЕдин от най-масовите идоли на "инвеститорът" - ликвидността. Като гледам - има си и търсене и предлагане, какво повече?
Вий не знаете какво е наистина да НЯМА ликвидност - да си набелязал някоя акция като секси и действително да НЯМА от де да я купиш, поне не и на разумна цена. И самата Медика бе така преди сплитът... какво да се прави като мажоритарът държи сосен дял, а и повечето от миноритарите не щат да продават? За мен това в определен смисъл е доказателство, че акцията е секси.
Коментар
-
Един от най-масовите идоли на "инвеститорът" - ликвидността. Като гледам - има си и търсене и предлагане, какво повече?
Вий не знаете какво е наистина да НЯМА ликвидност - да си набелязал някоя акция като секси и действително да НЯМА от де да я купиш, поне не и на разумна цена. И самата Медика бе така преди сплитът... какво да се прави като мажоритарът държи сосен дял, а и повечето от миноритарите не щат да продават? За мен това в определен смисъл е доказателство, че акцията е секси.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар