IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Медика АД (5MA / MDIKA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от cloud Разгледай мнение
    Нека позная - не съм гледал колко струва акцията, но сигурен че дивидентната доходност под 2%. Страхотна новина няма що.

А иначе, по добре клиент нередовен платец отколкото никакъв, за една мащабна компания като тая - мащабна на пазарна капитализация.
    Ти отде се пръкна бе "Анал-азаторе"?На човек да му писне от такива като теб!!!Клонинги направо сте върха.И що изобщо пишете по форумите,като сте ясни, като "черен ден"!!!И кво ти пука за нас,като нямаш и не искаш да имаш акции???

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Събранието приключи преди около 18 минути. По предложение на г-н Огнян Донев, бе гласуван по 0.08 кинта дивидент на акция, вместо заложените в дневният ред 0.07.

Иначе дружеството се представя добре, това което ме издразни бе същото, което и миналата година - забавените плащания отстрана на клиентите (основно държавни болници) в размер над 1 000 000. Като добавим и сериозното поскъпване за периодът на нужните за производството на превързочни материали суровини, нещата стават неприятни - това са си чиста проба загуби заради безочието на "държавата".
      Нека позная - не съм гледал колко струва акцията, но сигурен че дивидентната доходност под 2%. Страхотна новина няма що.

А иначе, по добре клиент нередовен платец отколкото никакъв, за една мащабна компания като тая - мащабна на пазарна капитализация.

Коментар

• Ами аз бих предложил цялото производство да се насочи към частните аптеки, частните болници и за износ. Щом държавните болници не плащат, да си купуват превързочни материали от друг производител.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Ако държавните болници си плащаха отвреме за доставената и използвана от тях продукция, можеше и по 10-12 стинки да гласуваме.
          Ами като лекуват мангустите без пари, и те не плащат кинти, как да има ))

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
            Ееее, много бе императоре, цели 8 стинки, как ви се отпусна от сърцето тоя "сосен" дивидент ??
            Или да се благодарим, че изобщо има дивидент ??
            Ако държавните болници си плащаха отвреме за доставената и използвана от тях продукция, можеше и по 10-12 стинки да гласуваме.

Коментар

Събранието приключи преди около 18 минути. По предложение на г-н Огнян Донев, бе гласуван по 0.08 кинта дивидент на акция, вместо заложените в дневният ред 0.07.

Иначе дружеството се представя добре, това което ме издразни бе същото, което и миналата година - забавените плащания отстрана на клиентите (основно държавни болници) в размер над 1 000 000. Като добавим и сериозното поскъпване за периодът на нужните за производството на превързочни материали суровини, нещата стават неприятни - това са си чиста проба загуби заради безочието на "държавата".
              Ееее, много бе императоре, цели 8 стинки, как ви се отпусна от сърцето тоя "сосен" дивидент ??
              Или да се благодарим, че изобщо има дивидент ??

Коментар

Благодарим ти Императоре за навременната информация.Ами долу горе бива дивидента.Ккато казват "Колкото толкова".Очакваме дивиденти и от другите компании на г-н Донев.

Коментар

• Събранието приключи преди около 18 минути. По предложение на г-н Огнян Донев, бе гласуван по 0.08 кинта дивидент на акция, вместо заложените в дневният ред 0.07.

Коментар

• Опа-а-а - вярно - то е вдруги ден... Благодаря драги Рафалов...

Коментар

• Абе по колко акции имате тук,че толкова се точите?Аз на 2900 бр,каталясах все пак не са ми от вчера.

Коментар

• Медика

Импеее, хайде да уточним дата 20.05 за събранието на Медика- какво ще кажеш

Коментар

• Е нали преди години Донев ти носеше някакви лекарства на общите събрания или нещо бъркам?
                          Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                          Защо?
                          The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Защо?

Коментар

• Да не би да ти е свършил аспирина?
                              Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                              Аре утре на събрание...
                              The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Аре утре на събрание...

Коментар

Working...
                                X