Първоначално изпратено от cloud
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Медика АД (5MA / MDIKA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеСъбранието приключи преди около 18 минути. По предложение на г-н Огнян Донев, бе гласуван по 0.08 кинта дивидент на акция, вместо заложените в дневният ред 0.07.
Иначе дружеството се представя добре, това което ме издразни бе същото, което и миналата година - забавените плащания отстрана на клиентите (основно държавни болници) в размер над 1 000 000. Като добавим и сериозното поскъпване за периодът на нужните за производството на превързочни материали суровини, нещата стават неприятни - това са си чиста проба загуби заради безочието на "държавата".
А иначе, по добре клиент нередовен платец отколкото никакъв, за една мащабна компания като тая - мащабна на пазарна капитализация.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАко държавните болници си плащаха отвреме за доставената и използвана от тях продукция, можеше и по 10-12 стинки да гласуваме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеЕеее, много бе императоре, цели 8 стинки, как ви се отпусна от сърцето тоя "сосен" дивидент ??
Или да се благодарим, че изобщо има дивидент ??Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеСъбранието приключи преди около 18 минути. По предложение на г-н Огнян Донев, бе гласуван по 0.08 кинта дивидент на акция, вместо заложените в дневният ред 0.07.
Иначе дружеството се представя добре, това което ме издразни бе същото, което и миналата година - забавените плащания отстрана на клиентите (основно държавни болници) в размер над 1 000 000. Като добавим и сериозното поскъпване за периодът на нужните за производството на превързочни материали суровини, нещата стават неприятни - това са си чиста проба загуби заради безочието на "държавата".
Или да се благодарим, че изобщо има дивидент ??
Коментар
-
Коментар
-
Събранието приключи преди около 18 минути. По предложение на г-н Огнян Донев, бе гласуван по 0.08 кинта дивидент на акция, вместо заложените в дневният ред 0.07.
Иначе дружеството се представя добре, това което ме издразни бе същото, което и миналата година - забавените плащания отстрана на клиентите (основно държавни болници) в размер над 1 000 000. Като добавим и сериозното поскъпване за периодът на нужните за производството на превързочни материали суровини, нещата стават неприятни - това са си чиста проба загуби заради безочието на "държавата".Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Е нали преди години Донев ти носеше някакви лекарства на общите събрания или нещо бъркам?
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЗащо?The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Да не би да ти е свършил аспирина?
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАре утре на събрание...The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
Коментар