If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нека позная - не съм гледал колко струва акцията, но сигурен че дивидентната доходност под 2%. Страхотна новина няма що.
А иначе, по добре клиент нередовен платец отколкото никакъв, за една мащабна компания като тая - мащабна на пазарна капитализация.
Ти отде се пръкна бе "Анал-азаторе"?На човек да му писне от такива като теб!!!Клонинги направо сте върха.И що изобщо пишете по форумите,като сте ясни, като "черен ден"!!!И кво ти пука за нас,като нямаш и не искаш да имаш акции???
Събранието приключи преди около 18 минути. По предложение на г-н Огнян Донев, бе гласуван по 0.08 кинта дивидент на акция, вместо заложените в дневният ред 0.07.
Иначе дружеството се представя добре, това което ме издразни бе същото, което и миналата година - забавените плащания отстрана на клиентите (основно държавни болници) в размер над 1 000 000. Като добавим и сериозното поскъпване за периодът на нужните за производството на превързочни материали суровини, нещата стават неприятни - това са си чиста проба загуби заради безочието на "държавата".
Нека позная - не съм гледал колко струва акцията, но сигурен че дивидентната доходност под 2%. Страхотна новина няма що.
А иначе, по добре клиент нередовен платец отколкото никакъв, за една мащабна компания като тая - мащабна на пазарна капитализация.
Ами аз бих предложил цялото производство да се насочи към частните аптеки, частните болници и за износ. Щом държавните болници не плащат, да си купуват превързочни материали от друг производител.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Събранието приключи преди около 18 минути. По предложение на г-н Огнян Донев, бе гласуван по 0.08 кинта дивидент на акция, вместо заложените в дневният ред 0.07.
Иначе дружеството се представя добре, това което ме издразни бе същото, което и миналата година - забавените плащания отстрана на клиентите (основно държавни болници) в размер над 1 000 000. Като добавим и сериозното поскъпване за периодът на нужните за производството на превързочни материали суровини, нещата стават неприятни - това са си чиста проба загуби заради безочието на "държавата".
Ееее, много бе императоре, цели 8 стинки, как ви се отпусна от сърцето тоя "сосен" дивидент ??
Или да се благодарим, че изобщо има дивидент ??
Благодарим ти Императоре за навременната информация.Ами долу горе бива дивидента.Ккато казват "Колкото толкова".Очакваме дивиденти и от другите компании на г-н Донев.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар