IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Медика АД (5MA / MDIKA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Пипбелов - мога да ти шитна малко от моите. 222 броя устройват ли те?
    Ааа, трогнат съм Импе, ама мерси. Сал Софармата ми стига.Имам бол.
    Нисколиквидните ги избягвам, дори и да ми се струват привлекателни.
    Пък и стига съм се разклонявал, че пак ще ме замайтапите тука.
    От 20 сведох акциите си до 18 в момента. Скоро ще са 17. Тенденцията е към намаляване на бройката за сметка на увеличаване дела на оставащите.

Коментар

Импе, що не му продадеш 15000бр и да му затулиш устата???

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
        Иначе то тука същото като Софармата в момента. И дисконта в цената спрямо реалната и дивидента като %. Бонуса е че дълговете им са по-малки.
        Ама ликвидноста....мани мани, 3 месеца трябва да чакаш за сделка.
        Как да имаш даже и да искаш. Същия зор и да продадеш
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
          ееее няма угодия!!!
          Аз лично нямам тук , но се кефя че още 1млн. се изсипфа на БФБ.
          Иначе то тука същото като Софармата в момента. И дисконта в цената спрямо реалната и дивидента като %. Бонуса е че дълговете им са по-малки.
          Ама ликвидноста....мани мани, 3 месеца трябва да чакаш за сделка.
          Как да имаш даже и да искаш. Същия зор и да продадеш

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
            Mного пари щв взема бе Тони,цели 360 лева.Няма даже за един свестен смартфон,ама никой не ме е карал да се набутвам с цели 20 бона тук навремето.Карай ще стискам още няма как. П.С. (Не купувайте акции или техни производни в България).
            ееее няма угодия!!!
            Аз лично нямам тук , но се кефя че още 1млн. се изсипфа на БФБ.

Коментар

• 12 стинки е идеята ли?
              Ми аферим - лошо няма.

Коментар

Може идеята не е лоша.Ще купувате ли след това или пак ще гледате?
                Оли, за мен е по-вероятно да погледам. Докато не започнат да си материализират приказките за сливане с фармата, едва ли можем, да очакваме огромни ръстове в цената на акцията. Първо щяха да сливат Севто-то, после останалите, но ... нещо се умълчаха, като селски тарикати.
                Дано не се е разкиснала работата!
                Съответно и ние седим и гледаме Поне не съм се набил много, 10 пъти по-малко от твоя дивидент ще взема, но може би по-добре така, пък и успях да ги събера малко под 2 лв, та що-годе %-тната доходност от дивидента се вързва с банков депозит (за ужас на Форекс-Мастъра)...
                Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                  12 стинки дивидент - честито на инвестиралите!
                  Mного пари щв взема бе Тони,цели 360 лева.Няма даже за един свестен смартфон,ама никой не ме е карал да се набутвам с цели 20 бона тук навремето.Карай ще стискам още няма как. П.С. (Не купувайте акции или техни производни в България).

Коментар

• 12 стинки дивидент - честито на инвестиралите!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                      ами защо не си увеличете и фри флоута, ако не искате да имате само вие тримата )))
                      не е препоръка
                      Може идеята не е лоша.Ще купувате ли след това или пак ще гледате?

Коментар

Само аз Императорът и г-н Донев ли имаме акции тук?Няма мърдане а уж добра компанията.И не е препоръка да купувате или особенно да продавате от тия акции. http://www.infostock.bg/infostock/co.../details/31936
                        ами защо не си увеличете и фри флоута, ако не искате да имате само вие тримата )))
                        не е препоръка
                        Не е препоръка... !!!
                        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Само аз Императорът и г-н Донев ли имаме акции тук?Няма мърдане а уж добра компанията.И не е препоръка да купувате или особенно да продавате от тия акции. http://www.infostock.bg/infostock/co.../details/31936

Коментар

Кой срина днес и тая акция - при положение, че още се търгуват с дивидент?

Клодов - има ли компания, дето да не я оплю?

От не знам колко години форумът периодически се пълни с плювалници - докато те плюят, хората правят пари.
                            Импе и ти като вожда. А пепи казваше, че се искали топки )))

Коментар

• Кой срина днес и тая акция - при положение, че още се търгуват с дивидент?

Клодов - има ли компания, дето да не я оплю?

От не знам колко години форумът периодически се пълни с плювалници - докато те плюят, хората правят пари.

Коментар

Ами аз бих предложил цялото производство да се насочи към частните аптеки, частните болници и за износ. Щом държавните болници не плащат, да си купуват превързочни материали от друг производител.
                                Не е толкова лесно, колкото го описваш. По принцип пазарът е зает и "насочване" не е точната дума. По-добре е да използваш изместване от пазара. Но това не е елементарно. Има други начини за компенсиране на закъсненията при плащанията на болниците.

Коментар

Working...
                                X