IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Медика АД (5MA / MDIKA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
    Прав си,ама нали трябва да се изкарват истинските пари.Ти няма да ми провериш земята,да ми подготвиш документите,да развалиш договор с арендатора и т.н.А от там идат кинтите.
    А-а-а-а - ти връткаш земица ли?

Медика тоже - продали едно "парченце" земица от първата линия на "дворчето" си на Кауфланд - магазинче да направят - а парченцето - 16 декара... Питам: колко земица имате, бе? - а то дворчето - над 100 декара - земица в регулация !!! Рекох им: Що не посадите един лозов масив, нещо - Широка мелнишка лоза, да пуснете едно вино с име "Медика"? Г-н Донев намери идеята ного забавна....
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Добре бе - сичките кефите, ама на сборище не идвате....
      Прав си,ама нали трябва да се изкарват истинските пари.Ти няма да ми провериш земята,да ми подготвиш документите,да развалиш договор с арендатора и т.н.А от там идат кинтите.

Коментар

• Добре бе - сичките кефите, ама на сборище не идвате....

А и бонбонките бяха "Мерси"

Бе ного яко компания - тъкмо сега си разглеждам подаръците - има някакви кутийки с комплекти за пръва помощ - много са практични и удобни.
        Last edited by Императорът; 29.05.2012, 14:18.

Коментар

• Честито, едно много добро дружество, добро управление и резултати- само да имаше малко ликвидност

Коментар

Сборището мина приятно, почерпиха ни с Кока-кола и бонбонки, гласувахме си (по предложение на г-н Донев) 15 стинки вместо 12 стинки, сухичкото ще бъде изплатено бръзо-бръзо - до 20 юни - с една дума все хубави новини. Компанията се развива много хубаво, приходи и печалба растат, ценя тази своя инвестиция.
            Ей добре ,че си ти да ни информираш навреме.Благодарско за което де.Значи едни 450 кинта имам от тук.

Коментар

Сборището мина приятно, почерпиха ни с Кока-кола и бонбонки, гласувахме си (по предложение на г-н Донев) 15 стинки вместо 12 стинки, сухичкото ще бъде изплатено бръзо-бръзо - до 20 юни - с една дума все хубави новини. Компанията се развива много хубаво, приходи и печалба растат, ценя тази своя инвестиция.
              Браво!
              Ей такива новини искам да чувам

Коментар

• Сборището мина приятно, почерпиха ни с Кока-кола и бонбонки, гласувахме си (по предложение на г-н Донев) 15 стинки вместо 12 стинки, сухичкото ще бъде изплатено бръзо-бръзо - до 20 юни - с една дума все хубави новини. Компанията се развива много хубаво, приходи и печалба растат, ценя тази своя инвестиция.

Коментар

• Айде на сборище-е-е-е-е....

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                    Имаше такива цени преди увеличението на капитала, и доста по-нагоре бяха, но тогава тази сметка няма да излезе точно така!!!
                    А, ок! Не съм ги виждал Форти, а и великата графика на Инвестора не показва сплитове и дивиденти, както знаете!
                    BTW в отчета пише че са сключили договор с Била - днес ходих в Билата до нас и не видях продукти с марката Медика!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Zaki Разгледай мнение
                      Ми щото има 222
                      ....имам повече от 222, ама нямам 15 000.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                        Ама Оли нещо и сметките ти не излизат!
                        ако от дивиденти ще получиш 360лв, то 360/0,12= 3000акции!!!
                        За да купиш 3000 акции с 20бона трябва да не е било на нашата БФБ - поне исторически в графиката не виждам такава цена 6,66лв!
                        Успех!
                        Мноооого отдавна беше,за съжеление.И все си виках а няма страшно всичко ще се оправи,но уви.Тук оправяне няма да има в България имам предвид.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                          Ама Оли нещо и сметките ти не излизат!
                          За да купиш 3000 акции с 20бона трябва да не е било на нашата БФБ - поне исторически в графиката не виждам такава цена 6,66лв!
                          Успех!

Имаше такива цени преди увеличението на капитала, и доста по-нагоре бяха, но тогава тази сметка няма да излезе точно така!!!

Коментар

• Ама Оли нещо и сметките ти не излизат!
                            Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
                              Mного пари щв взема бе Тони,цели 360 лева.Няма даже за един свестен смартфон,ама никой не ме е карал да се набутвам с цели 20 бона тук навремето.Карай ще стискам още няма как. П.С. (Не купувайте акции или техни производни в България).
                              днес станах с мисълта за проблема ти!
                              Добре де колега не знам кога си влизал с 20 000тук , но определено не е скоро. Ако си искал дивиденти защо не си влязал в БРЕФ, ето виж: 20 000: 0,40(цена на акция преди 2год)=50 000акции!!! хайде да не смятаме дивидента през тези 2 години а само настоящия 50 000*0,21= 10 500лв. ами 50% печалба! Няма да си говорим за капиталова че ще те заболи корема. Така че напротив инвестирайте на БФБ ама решете какво искате.

п.с. хайде една сметка и за ЛАНД 20 000:0,60ст.(цена на акция през 2009 и 2010) = 33333акции, ха сега пак само за тази година 33333*9ст= 3 000лв само дивидент има и 25%капиталова и няма продадени значими активи през периода за разлика от другите АДСИЦ. За ФПП ще ти дам пример след 1-2години
                              Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                                Импе, що не му продадеш 15000бр и да му затулиш устата???
                                Ми щото има 222

Коментар

Working...
                                X