If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аре бе императоре нали ти беше любимо дружество. Аре че падат. Дай да ти ги шитна акцийките на 17,80. Пак ще си на далавера. Нали военни, майни не знам какво. На мене не ми трябват, защото не се интерисувам от военнопромишлени дружества. Малко са ми излишни. Предпочитам да влезна на една друга позицийка. Дай да врътнем зделчица. Ако чакаш под 17 няма да стане приятел. Така че днес му е майката.
Благой, казах ти, не мисля повече да дискутирам с теб. Ти си изложи твоите доводи, включващи само общи приказки и хипотези, аз ти казах моите, подкрепени с факти от отчета. Чул си, недочул си някои неща за Китай и айде веднага си си направил някакви умопомрачителни косвени изводи.
За твое сведение нямам акции от МАК АД и точно поради тази причина отворих темата, за да разбера повече. Само че досега от теб научих само, че си един заядливец и нищо повече.
Лека вечер ти желая, тръгвам, че ме чакат.
"Шапки" значи офицери - забрави ли армейският жаргон?
Мисля едно от най-важните неща е да бъдат заставени жълтурите да спрат с нечовешката експлоатация на работниците в страната си. А тия данни нямат нищо общо с продукцията на Мак - които се занимават с производството на облекла със специално предназначение.
Между другото Фазан засега май тоже не се плаши от сръчни китайки... жълтите измъчени мацки правят ли ажурни чорапки? А носят ли? Сигур не са виждали... Ще бъде забавно, ако
Фазан АД почне да ИЗНАСЯ за Китай.... :-))))))))))
Мръсен самозванец - ИЗЧЕЗВАЙ !!!!!!!!!!!!!!!!
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Аре бе Катеринче дай да завъртим една търговийка нищо не каза по въпроса. Купуваш ли. Виж каква изгодна ферта ти отпрах.
Императоре отнася се и до тебе.
Благой, и това че си пуснал едно съобщение цели 3 пъти на какво да го отдадем? Може би на нервността ти и това, че губиш самообладание? Карай го по-спокойно, че когато има прекалени много емоции, често се правят грешки.
Абе Катеринче ти май си много далеч от този пазар. Чети си отчетите и си търгувай. Щото ние инвестираме и не търгуваме а спиме. като си толкова ербап и ти харесва МАК да ти шътна 750 акцийки по 18,10. Навита ли си. да си врътнем една търговийка. Ако искаш за пакетчето може и на 18,05 само заради търговийката.
Императоре и за теб се отнася офертата
Абе Катеринче ти май си много далеч от този пазар. Чети си отчетите и си търгувай. Щото ние инвестираме и не търгуваме а спиме. като си толкова ербап и ти харесва МАК да ти шътна 750 акцийки по 18,10. Навита ли си. да си врътнем една търговийка. Ако искаш за пакетчето може и на 18,05 само заради търговийката.
Коментар