IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мак АД (4MK / MAK)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Новината от в-к Дневник че ЕС ще прави клъстер с държавите от Източна Европа и северна Африка срещу текстила на Китай, явно се възприема добре от пазара. Днес и Мак и Катекс катерят!

Коментар

• МАК е най-доброто

Коментар

• Блажени вярващите, защото тяхно е царството небесно

Коментар

• Къде е сега оня селянин Бай Благой?
          Скоро пак ще бъдем яко Яхо-о-о-о-о-о-о... :-)
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Айде на доматите

В БФБ-София АД е постъпила следната информация от Мак АД-Габрово /MAK/:
            Ръководството на Мак АД-Габрово е сключило договор с Министерството на отбраната договор на стойност възлизаща на над 10 на сто от средните приходи на дружеството за последните три години.

Коментар

• MAK - незаслужено подценено?

А-а-а-а-а-а, бати яките раплики съм отправял туканка към си имитатор, браво, Байо, че извади темата !!!!
              Само не знам - ако утре (добре де - в понеделник) някой продаде акции на М+С например по 18 кинта, пак ли мене ще ме държиш отговорен?

Коментар

Императорче виж нивата на акциите им днес и друг път не се надувай

Коментар

Само за императора за да си прочете внимателно изказванията.

Коментар

Байо, какво толкоз са паднали ? Некви стинки... просто набират засилка.

Коментар

Bay Blagoy e edin , koito ne znae kakvo iska.

Коментар

Bay Blagoy какво не му хареса на стария си ник, 4е почна да пишеш с нов?

Коментар

Хем няма да стане работата под 17 хем са боклук??. С такива разнопосочни сигнали не знам какво да слага във варела.
                          То ако мислиш че повече няма да расте и на 16 да ги шитнеш все тая - 700 лева разлика. Щом от другото място губиш докато не влизаш.

Коментар

Приятелю то ако слезнат под 9 лева и аз ще си купя. На мен сега ми трябва да ги продам за да вляза на друго място.

Коментар

Бай Благой, нищо лично, обаче разбрах, че не ги харесваш много, много тия от МАК и нямам никакъв проблем, ако успееш да свалиш ценовото ограничение под 9лв. да ти ги купя тия 750 бройки .....

Коментар

А Sumo
                                Ти много на далавера бе приятел. Аз на Императора ги продавам защото му е любимо дружество. След седмица две се обади ако не съм ги шитнал дотогава ще ти продам на 8. Аз на 02.03 шътнах 130 парчета на 17 ти искаш на 8. Ако не се освободя до две седмици твои са.

Коментар

Working...
                                X