Новината от в-к Дневник че ЕС ще прави клъстер с държавите от Източна Европа и северна Африка срещу текстила на Китай, явно се възприема добре от пазара. Днес и Мак и Катекс катерят!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мак АД (4MK / MAK)
Collapse
X
-
MAK - незаслужено подценено?
А-а-а-а-а-а, бати яките раплики съм отправял туканка към си имитатор, браво, Байо, че извади темата !!!!
Само не знам - ако утре (добре де - в понеделник) някой продаде акции на М+С например по 18 кинта, пак ли мене ще ме държиш отговорен?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Ferti
Bay Blagoy e edin , koito ne znae kakvo iska.
Коментар
-
Варел
Хем няма да стане работата под 17 хем са боклук??. С такива разнопосочни сигнали не знам какво да слага във варела.
То ако мислиш че повече няма да расте и на 16 да ги шитнеш все тая - 700 лева разлика. Щом от другото място губиш докато не влизаш.
Коментар
-
sumo
Бай Благой, нищо лично, обаче разбрах, че не ги харесваш много, много тия от МАК и нямам никакъв проблем, ако успееш да свалиш ценовото ограничение под 9лв. да ти ги купя тия 750 бройки .....
Коментар
-
А Sumo
Ти много на далавера бе приятел. Аз на Императора ги продавам защото му е любимо дружество. След седмица две се обади ако не съм ги шитнал дотогава ще ти продам на 8. Аз на 02.03 шътнах 130 парчета на 17 ти искаш на 8. Ако не се освободя до две седмици твои са.
Коментар
Коментар