IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
    Последното дето Трайчо е казал днес е, че НЯМА да каже, дали ще се продават заедно, или като отделни предприятия....
    Мечето, както е тръгнало може и мене да ме огрее на бт-то на нормална цена... Съжалявам, че продадох 30% последната седмица...

Ами то е нормално като мине печалбата над 50 % да пребереш някакъв дял... то и аз развързах някоя стотица , но купувачите нямат край .....засега . Минавам също в изчаквателна позиция и подпиране на по ниски нива....
    Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
      ......Някакъв коментар ,.... ....моля
      Няма да има приватизация до края на това правителство ....Причини :

1) В последните 15 години се тръби нон стоп за продажба на т.нар. " цигарен холдинг "

2) Платените явни и тайни комисионни за консултанти за целия период сигурно са колкото колкото годишните приходи от продажби на благоевградската фабрика ...

3) Това правителство е на "национализацията " , а не на приватизацията ....Колкото и някои все още да си мислят обратното

----------------------------------------------------------------------

Мече , колко цигарени фабрики останаха да работят към момента ? И колко манипулационни за тютюн има все още работещи ?

Мислиш ли че тая структура ( Булгартабак ) има розово бъдеще при положение ,че работи само с местни нискокачественни тютюни при много нисък производствен рандеман ? Самият факт че една кутия фъшкии " Виктори " е колкото едно "Боро " ,мисля отговаря на тоя въпрос ...

П>С : Въпросите ми са риторични и можеш спокойно да не отговаряш ......

Единствената полза процедурите по приватизация за целия 15 год.период ,е за шепата каскет-парвенюта в тоя "холдинг " изживяващи се като , едва ли не , наследници на Борис Морев ( за съжаление литературният герой е събирателен образ ) ..И дори имаха наглостта да кръстят приватизационния си фонд " Никотиана "
      Last edited by SPART; 18.11.2010, 14:56.
      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Понеже Полки нещо го няма ,сигурно е отишъл да отработва черното еднолитрово Джони и няма кой да играе ролята и не само да играе ролята на лошият инвеститор , затова продължавам да си пиша сам....
        АП е предвидила продажби за 450 м. за 2010 г. в първият вариант на бюджета ... предполагам това са сделки за Булгартабак и Топлофикация София...във вторият вариант е възможна само приватизация на Тютюните и предвижда 201 м. лева.... което значи 27 лева на акция , но като се размислих акциите на държавата са само 78 % ....сиреч 5900000 броя и цената отива на 34 лева прогнозируема още без последните отлични резултати на холдинга ....сега можем да си отговорим на въпроса каква е тази навалица да купува тези дни на 25 лева ....Някакъв коментар ,но не от Полки.... моля.
        Не е препоръка.....
        Последното дето Трайчо е казал днес е, че НЯМА да каже, дали ще се продават заедно, или като отделни предприятия....
        Мечето, както е тръгнало може и мене да ме огрее на бт-то на нормална цена... Съжалявам, че продадох 30% последната седмица...

Коментар

http://www.focus-news.net/?id=n1461979

Почти готови са документите за приватизация на цигарения холдинг „Булгартабак ..

Според бюджета за 2010 г. приватизационното ведомство трябва да осигури 201 милиона лева за покриване на бюджетния дефицит. В първоначалния бюджет за 2010 г. дори бяха предвидени 450 млн. лева. Тогава все още имаше надежда, че може да се случи и някоя голяма сделка - например продажба на "Булгартабак".

А можеха да получат по малко , като им знам възможностите....
          Понеже Полки нещо го няма ,сигурно е отишъл да отработва черното еднолитрово Джони и няма кой да играе ролята и не само да играе ролята на лошият инвеститор , затова продължавам да си пиша сам....
          АП е предвидила продажби за 450 м. за 2010 г. в първият вариант на бюджета ... предполагам това са сделки за Булгартабак и Топлофикация София...във вторият вариант е възможна само приватизация на Тютюните и предвижда 201 м. лева.... което значи 27 лева на акция , но като се размислих акциите на държавата са само 78 % ....сиреч 5900000 броя и цената отива на 34 лева прогнозируема още без последните отлични резултати на холдинга ....сега можем да си отговорим на въпроса каква е тази навалица да купува тези дни на 25 лева ....Някакъв коментар ,но не от Полки.... моля.
          Не е препоръка.....

Коментар

• http://www.focus-news.net/?id=n1461979

Почти готови са документите за приватизация на цигарения холдинг „Булгартабак ..

http://www.segabg.com/online/new/art...=16&id=0000101

Кабинетът похарчи над 8 млн. лв. за приватизация, а получи 14 лв.

Според бюджета за 2010 г. приватизационното ведомство трябва да осигури 201 милиона лева за покриване на бюджетния дефицит. В първоначалния бюджет за 2010 г. дори бяха предвидени 450 млн. лева. Тогава все още имаше надежда, че може да се случи и някоя голяма сделка - например продажба на "Булгартабак". Пореден консултант за тази продажба бе избран още през февруари, но надзорния съвет на АПСК го утвърди едва през септември. Хонорарът на консултанта, който трябва да подготви документите и да помогне в намирането на купувачи, е малко над 1 млн. евро. Вероятно това е един от разходите, които ще бъдат покрити с одобрените от МС вчера 8 млн. лева за агенцията. Самата сделка обаче ще се случи догодина.

А можеха да получат по малко , като им знам възможностите....
            Last edited by meche_cveti93; 17.11.2010, 20:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнение
              изпадаш вече в истерия - спокойно скъпа -> аз алкохол не употребявам и няма да ти търся бутилката която загуби ...................... също така и опрощавам и останалите две бутилки които загуби за твърденията ти за

цветанке, получих съобщение от уважаван съфорумник който ми пише за тебе, че "цвети отстрани изглежда като еб@на курв@ на която не са платили сеанса и тя се смята за изнасилена"
              аз разбира се не споделям едно такова подобно мнение, но нека погледнем към фактите безпристрастно -> по-долу цитирания пост се намира на десета страница в тази тема и всеки може да "хвърли едно око"

ето и един друг твой пост от миналата година като илюстрация за времевия хоризонт в който сме очаквали да се случи приватизацията на държавния дял на БТХ

цветанке, това са фактите - ако искаш да посочиш нещо в твоя защита можеш да цитираш всичко написано за баса в този форум ......................... наблегни на фактите

цветанке, доста хора ти се смеят на акъла и на това , че не можеш да се владееш и си изускаш нервичките --- затова няма смисъл да продължяваш с обидите като в последния си пост --- именно заради това ти държание се обръщам към теб като към жена - ти винаги си се държала като жена във всичките ти постове и не малко хора са на това мнение, че си жена, а се мъчиш да се правиш на мъж но не ти се удава

цветанке, мисля, че падението ти е пълно и повече от това няма на къде да паднеш ............... дано да не ме опровергаеш

Уважаван съфорумник и такъв речник....цитирай ника му и постни поста му и повече няма да бъде уважаван от всички освен от теб... винаги си бил ДОНОСТНИК даже и към хората който са те подкрепили или споделили нещо на лични....Краставите магарета се събират и си трият сълзите с кърпичка....
              Изпълнявай баса ...манго.

Коментар

цветанке, предварително съм наясно, че и ти няма да се издължиш по облозите които сключваш /до сега нито един в този форум не е изпълнил баса който е загубил от мен/

цветанке, ти у вас най-близките ти хора гледаш да прекараш като минеш без да те "оскубят" пък какво остава за някой си полки в някакъв анонимен форум

ясна си ми от самото начало....
                Добре си се поровил секретарко моя ,но може и по добре....сега намери поста си където се мъчиш да анулираш баса че няма сделка от 25 лв като условие ....За мен си Помияр/ка с главно П....

Коментар

• цветанке, предварително съм наясно, че и ти няма да се издължиш по облозите които сключваш /до сега нито един в този форум не е изпълнил баса който е загубил от мен/

цветанке, ти у вас най-близките ти хора гледаш да прекараш като минеш без да те "оскубят" пък какво остава за някой си полки в някакъв анонимен форум

Първоначално изпратено от meche_cveti93
                  Относно празника и аз мислех да не го смятам за такъв ама вкъщи вече ме "оскубаха" финансово с 10 лева...
                  ясна си ми от самото начало....

Коментар

Луда съм ... да .Защото повервах на поредният помияр във форума без грам чест и достойнство ....ти си кръгла нула за всики мъж който стой зад думите си и написаното .... Плазмодии от Столипиново ... лъже и маже като събратята та си...
                    как имаш изобщо доблеста да пишеш във форума .. освен че си доносник ,кавгаджия и неориентиран , сега си и мошеник и лъжец ...
                    заминавай за катуна си МАНГО ....
                    изпадаш вече в истерия - спокойно скъпа -> аз алкохол не употребявам и няма да ти търся бутилката която загуби ...................... също така и опрощавам и останалите две бутилки които загуби за твърденията ти за

цветанке, получих съобщение от уважаван съфорумник който ми пише за тебе, че "цвети отстрани изглежда като еб@на курв@ на която не са платили сеанса и тя се смята за изнасилена"

аз разбира се не споделям едно такова подобно мнение, но нека погледнем към фактите безпристрастно -> по-долу цитирания пост се намира на десета страница в тази тема и всеки може да "хвърли едно око"

Първоначално изпратено от 28.11.2009, 20:30 meche_cveti93 Разгледай мнение
                    Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнение
                    цвети, приемам ти баса, и казвам, че държавата ще получи по-малко от 150 млн. за нейния дял, а ти казваш, че държавата ще получи повече от 150 млн.лв. за нейния дял...
                    Полки ,
                    Да същата е формулировката за баса , наградата за победилия да е литрова бутилка Черно Джони Уокър. Съгласен ли си да е такава ?
                    ето и един друг твой пост от миналата година като илюстрация за времевия хоризонт в който сме очаквали да се случи приватизацията на държавния дял на БТХ

Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                    http://www.focus-news.net/?id=n1323302

Приватизират „Булгартабак” до средата на 2010 г.

Цигареният холдинг „Булгартабак” остава с принципал Министерство на икономиката, енергетиката и туризма. Причината е основно свързана с приватизацията, която предстои, и която се смята, че най-добре ще бъде извършена от икономическото министерство.
                    До средата на 2010 г. приватизацията на "Булгартабак" ще бъде факт, смята министърът на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков.
                    Деветцифрена сума в евро е базата, от която ще се тръгне за цена на холдинга и тя е по-близо до 100 000 000 евро.
                    цветанке, това са фактите - ако искаш да посочиш нещо в твоя защита можеш да цитираш всичко написано за баса в този форум ......................... наблегни на фактите

цветанке, доста хора ти се смеят на акъла и на това , че не можеш да се владееш и си изускаш нервичките --- затова няма смисъл да продължяваш с обидите като в последния си пост --- именно заради това ти държание се обръщам към теб като към жена - ти винаги си се държала като жена във всичките ти постове и не малко хора са на това мнение, че си жена, а се мъчиш да се правиш на мъж но не ти се удава

цветанке, мисля, че падението ти е пълно и повече от това няма на къде да паднеш ............... дано да не ме опровергаеш
                    Last edited by p0lki; 17.11.2010, 01:00.

Коментар

луд.... ли си или

явно толкова
                      Луд съм ... да .Защото повервах на поредният помияр във форума без грам чест и достойнство ....ти си кръгла нула за всики мъж който стой зад думите си и написаното .... Плазмодии от Столипиново ... лъже и маже като събратята та си...
                      как имаш изобщо доблеста да пишеш във форума .. освен че си доносник ,кавгаджия и неориентиран , сега си и мошеник и лъжец ...
                      заминавай за катуна си МАНГО ....

Коментар

А сега намери поста си , където реши да търсиш причини да анулираш баса си и определи ценана от 25 лв. при сделка че не е достигнала .... Изпълнявай или спри да пишеш във Форума... господин ветрепоказател от най ново поколение...
                        Само мъжете изпълняват басовете си и стоят зад всяка своя дума а ти такъв ли си.... Твърдо НЕ отговори вятъра ..
                        луда ли си или само се правиш на такава..................... или много ти се порка а нямаш 5 кинта за някаква евтина помия да се налюскаш

баса е ясен -> сключен е на база мерака на трайчо да продаде табака до 6 месеца /както самия той каза миналата година/ за определена сума, но вече една година продажба няма на държавния дял

толкова ли си тъпа, че не можеш да проумееш баса?

Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнение
                        цвети, приемам ти баса, и казвам, че държавата ще получи по-малко от 150 млн. за нейния дял, а ти казваш, че държавата ще получи повече от 150 млн.лв. за нейния дял...
                        явно толкова

Коментар

хахахахахаа

това ли имаш да кажеш?

да не се окаже, че съм по-голям софиянец от теб

да си припомним преди година на какъв бас сме се хванали като продажбата трябваше да е до 6 месеца ....... максимум една година която вече изтече
                          А сега намери поста си , където реши да търсиш причини да анулираш баса си и определи ценана от 25 лв. при сделка че не е достигнала .... Изпълнявай или спри да пишеш във Форума... господин ветрепоказател от най ново поколение...
                          Само мъжете изпълняват басовете си и стоят зад всяка своя дума а ти такъв ли си.... Твърдо НЕ отговори вятъра ..

Коментар

• Много правилен ход ! Първо ще има дивидент после приватизация, кеш-а не трябва да се приватизира.

Коментар

• Намеренията на правителството от пролетта бяха приватизацията на Булгартабак да може да приключи до края на годината. Сега обаче това едва ли ще бъде възможно..

аз си спомням как още края на 2009 щяха да проключат...

та така до 20хх

Коментар

хахахахахаа

това ли имаш да кажеш?

да не се окаже, че съм по-голям софиянец от теб

да си припомним преди година на какъв бас сме се хванали като продажбата трябваше да е до 6 месеца ....... максимум една година която вече изтече
                                Ибаси, вие и опции ли разиграхте на БФБ-то
                                Влизам и аз тогава!

Коментар

Working...
                                X