IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Lemon's Разгледай мнение
    А парите по сметките?
    Не е препоръка.
    В момента има голям който не може да излезе и никой няма да му помогне ,защото той е сложил таргет от 42лв и излиза бавно и с промеждутъци...
    ..
    От два месеца от както западните банки не купуват на тези цени , слага ордер и колко му купят добре ,но вече няма желаещи да му помогнат....
    А парите по сметките на БТХ ще се разпределят скоро ,но това не интересува продавача ,той иска да излезе но не иска да продава на всяка цена....
    Е ще чака много.-...
    Не е препоръка...

Коментар

• А парите по сметките?
      Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Точно така перспектива в бизнеса няма има ликвидация най вероятно....но това в случая е добрия смисъл на думата.
        Не е препоръка...
        При нормални пазарни условия да, но нека не забравяме къде се намираме. Първо се реже на скрап колкото може и когато дойде ред за ликвидация - остават само задълженията

Коментар

На 42 няма да стане продажбата е на 35 - 36 могат да минат.....тези акции....с дивидент.
          Няма глупаци на маркета..
          Не е препоръка....
          Аз се сещам за един, ама той най-вероятно може да си позволи до 20 акции най-много! Да не са тези на 37,65 лв., а?

Коментар

• Първоначално изпратено от sasho7777 Разгледай мнение

Някой който смята , че тука перспектива няма....
            И това не е препоръка
            Точно така перспектива в бизнеса няма има ликвидация най вероятно....но това в случая е добрия смисъл на думата.
            Не е препоръка...

Коментар

Много акции за продан?
              Тази тапа дали не е нарочна?
              Кой ли продава?

Мнението ми не е препоръка за каквото и да е инвестиционно решение.
              Някой който смята , че тука перспектива няма....
              И това не е препоръка

Коментар

Много акции за продан?
                Кой ли продава?

Що да са много.....аз ги виждам само 14000 броя или нещо пропускам?!

Коментар

Много акции за продан?
                  Кой ли продава?

Изкарах мецаните май на показ ...
                  Според мен са МИТ консулт и ПФБК.....
                  На 42 няма да стане продажбата е на 35 - 36 могат да минат.....тези акции....с дивидент.
                  Няма глупаци на маркета..
                  Не е препоръка....

Коментар

• Много акции за продан?
                    Кой ли продава?

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение

Kато си казал а ,кажи и другото -
                      Основния купувач през годината са били
                      UNICREDIT BANK AUSTRIA AG - от 0 до 26571
                      а основните продавачи са чуждестранни фондове.
                      Е и аз да кажа ...
                      Тъпите пъпеши и на шел пенсионен фонд са се разкарали а на тяхно място и Уникредит и HSBC са влезли...
                      мит премиум консулт , капман и елана доларов са намалили а Юга и ПФБК и са увеличили акциите..
                      Интересен казус ПФБК има 3900 акции а акции с право на глас 3200 ...?
                      Така че като се гледа книгата акциите за възможна продажба - вероятни не са повече от 10К ...
                      Така че сме пред ракетно излитане...
                      Мажо и Корп не са справили нито продажба нито купуване....
                      Не е препоръка...

Коментар

Монти ,
                        Картинката при търговията е сравнително ясна - гледаш акц.книга и сделките през последната година и си правиш изводите .
                        Поста на колегата BSE и моя предния описват картинката.
                        Супер малко акции се търгуват на БФБ от емисията.
                        Според мен важното занапред са новините от компанията и евентуалния аукцион за дела на КТБ.
                        вале 1 ,
                        за мене не е важно движенията през следващите 12 месеца ,важно е крайния резултат.
                        Ще има много спадове и движения нагоре ,ако има повишена ликвидност ще е влакче на ужасите , ако няма ще си кретаме по сегашния начин, пет нагорЕ ,пет надолЕ...
                        Важно е кога ще е следващия дивидент той ще измени отношението към позицията...предполагам към положително...
                        За протокола ,с който и от старите форумци съм го коментирал над 95 % са на мнение че ще има още един дивидент ,разликата е в количеството
                        и то е от 7 до 30 лв....и времето от ноември до юни...
                        Сега е разпни го ,каквото и да направи ръководството... ... Ама вече съм с 15% чисти пари в резерв по позицията , който ще влЕзат пак по нея....сигурно ако няма фрапиращо в баланска или прекалено високи цени..
                        Много се говори за дивидент ама една четвърт е от табака и те са 2% в оборот....
                        така че от тук не повече от 200- 400 К в борсата.... и ако си прав и не се намеси голям продавач ,ще бъде изстреляна като атерата и др. с по голям дивидент...
                        Нито държавата ще инвестира на борсата, нито Шиши ...
                        Не е препоръка...

Коментар

вале 1 ,
                          До 40 имаше голям купувач до края на януари, който обираше до 40 лв всичко което се появяваше ,в момента го няма...
                          Търсиме продавача през ПФБК........
                          Ти какво мислиш ...?
                          Монти ,
                          Картинката при търговията е сравнително ясна - гледаш акц.книга и сделките през последната година и си правиш изводите .
                          Поста на колегата BSE и моя предния описват картинката.
                          Супер малко акции се търгуват на БФБ от емисията.
                          Според мен важното занапред са новините от компанията и евентуалния аукцион за дела на КТБ.

Коментар

вале 1 ,
                            До 40 имаше голям купувач до края на януари, който обираше до 40 лв всичко което се появяваше ,в момента го няма...
                            Търсиме продавача през ПФБК........
                            Ти какво мислиш ...?

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                              В Книгата на акционерите ми прави впечатление че през последната година са си увеличили акциите ПФБК. Не е нещо значително, ама са ми интересни все пак по тази позиция. И Юг фондовете са увеличили малко бройките.
                              Само отбелязвам, поле за размисъл.

Коментар

• Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение

Две седмици е срокът, в който можеш да обжалваш решение на ОС.
                                Но трябва да имаш протокол от ОС, за да има какво да обжалваш.
                                Явно Мажо се притеснява от обжалване....
                                хехе мерси, не се бях сетил за това.
                                Въпросът е дали ТР ще забележат или нормално ще си впишат така протокола, а и КФН дали пак ще приеме всичко че е ОК. А за името, ако БАТ държи всички марки на БТХ, може би държи и Булгартабак и затова холдинга се преименува.

Коментар

Working...
                                X