IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
    Не се обяснявай ,като ученичка ... поиска цена от 25 лв. ...имаш я. Сега изпълнявай или се скрии в дупката си в Столипиново ....
    Поздрави от София ...
    хахахахахаа

това ли имаш да кажеш?

да не се окаже, че съм по-голям софиянец от теб

да си припомним преди година на какъв бас сме се хванали като продажбата трябваше да е до 6 месеца ....... максимум една година която вече изтече

Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнение
    тоя министър нищо не разбира ............................... да дойде и да пита цветито за колко ще се продаде табака

няколко поста по-надолу тя каза, че цената ще е между 150 млн и 180 млн. лв. за държавния дял

цвети, приемам ти баса, и казвам, че държавата ще получи по-малко от 150 млн. за нейния дял, а ти казваш, че държавата ще получи повече от 150 млн.лв. за нейния дял...

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      "Трайков добави, че по негово мнение към ангажиментите на бъдещия инвеститор в Булгартабак би трябвало да се включи и запазване на размера на бъдещите приходи от акцизи."

Това е няква простотия!
      . Щом изсипе много пари той явно ще се грижи за тях и всички ще печелят от това!
      Рядка простотия ... но сами сме си ги избрали...ако фалира тогава какво правим ... идиоти.

Коментар

• "Трайков добави, че по негово мнение към ангажиментите на бъдещия инвеститор в Булгартабак би трябвало да се включи и запазване на размера на бъдещите приходи от акцизи."

Това е няква простотия!
        При износа на цигари не се внася акциз но това не е никак лошо за компанията, нали така?
        А ако им падне пазарния дял в БГ, това не е проблем за бюджета, защото ще ги заместят други които ще продават и ще внасят акциз.
        Без никакви доп. условия към кандидатите! Такива непазарни изисквания само ще провалят добра сделка. Който даде най-висока цена да ги взима. Щом изсипе много пари той явно ще се грижи за тях и всички ще печелят от това!

Коментар

• Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнение
          я си припомни баса, че ти си бабка и е нормално да забравяш
          Не се обяснявай ,като ученичка ... поиска цена от 25 лв. ...имаш я. Сега изпълнявай или се скрии в дупката си в Столипиново ....
          Поздрави от София ...
          Last edited by meche_cveti93; 15.11.2010, 13:51.

Коментар

• я си припомни баса, че ти си бабка и е нормално да забравяш

Коментар

ЖЕНЧО .... баса си изпълни...
              бабче, продадоха ли табака, че не съм запознат по позицията?

Коментар

баба мецо, беше написала някакви глупости в темата с басовете, но три пъти ме триха там

баса беше на каква цена ще продадат холдинга, а той още не е продаден до колкото знам

така, че година вече мина и е редно да се издължиш с бутилката ................... не забравяй и още две бутилачки за набеждането, че съм казал някакви цени при ЦКБ и Еврохолда
                ЖЕНЧО .... баса си изпълни...

Коментар

кога ще се издължиш баса ... Голем мъж си.. на думи....
                  баба мецо, беше написала някакви глупости в темата с басовете, но три пъти ме триха там

баса беше на каква цена ще продадат холдинга, а той още не е продаден до колкото знам

така, че година вече мина и е редно да се издължиш с бутилката ................... не забравяй и още две бутилачки за набеждането, че съм казал някакви цени при ЦКБ и Еврохолда

Коментар

дано се вдигне още малко цената тук, че баба меца като разпродаде големия портфейл от 500 акции да има парици да си издължи трите бутилки уиски от 1 литър
                    кога ще се издължиш баса ... Голем мъж си.. на думи....

Коментар

• дано се вдигне още малко цената тук, че баба меца като разпродаде големия портфейл от 500 акции да има парици да си издължи трите бутилки уиски от 1 литър

Коментар

• Днес, утре тук би трябвало да има новинки?!
                        Не е препоръка......

Коментар

• Раздвижване...А срока на консултанта наближава ... още няколко дни и големите ще влезат в играта...
                          Не е препоръка...

Коментар

• Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнение
                            Предполагам че и продавача си е направил сметката Освен ако не е прехвърляне от крачол в крачол
                            Продавачи според мен са джонковците...

Коментар

• Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнение
                              Предполагам че и продавача си е направил сметката Освен ако не е прехвърляне от крачол в крачол
                              PIMP,
                              аз не съм Пепи да защищавам позиция в която качването зависи от хвърлянето на боб.....имаше един пакет на който му се търсеше купувач около 19 ... ако е същият и такъв е намерен ... а има и голям с 8 % и той чака ... вече три години....
                              Не е препоръка....

Коментар

Е колега ,нали не мислиш ,че последните дни се е качил с шест лева заради отчета и един лев дивидент... чака се приватизация за над 250 м. лева .... и този който направи пазара с 500 К днес ,си е направил сметката ....
                                Не е препоръка....

Коментар

Working...
                                X