IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мирише на сделка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dr.Tren4eff Разгледай мнение
      ТБ Корпоративна търговска банка АД-София
      Вътрешна информация по чл. 4 от Закона срещу пазарните злоупотреби с финансови инструменти 16-12-2011 17:36

На основание чл.27, ал.1, т.2 от Наредба № 2 на КФН, Ви уведомяваме относно следните обстоятелства, касаещи “Корпоративна търговска банка” АД (КТБ АД), които представляват „вътрешна информация” по смисъла на чл.4 от Закона срещу пазарните злоупотреби с финансови инструменти и Наредба № 2 на КФН, а именно: “Корпоративна търговска банка” АД, с дата на регистрация на сделката в Централен депозитар АД 16.12.2011г., e закупила 308 000 броя безналични акции от капитала на „Булгартабак - холдинг” АД, ЕИК 831636680 (ISIN: BG11BUSOGT14), в резултат на което дяловото участие на “Корпоративна търговска банка” АД в „Булгартабак - холдинг” АД става 8.21% или 605 177 броя акции.
      Това съобщение го има в Х3,но по партидата на КТБ,а би трябвало да е и по партидата на БТХ,както това от 14.12.Много трудно стана търсенето на информация за емитентите
      Last edited by kaputov; 20.12.2011, 12:07.

Коментар

• Тука да не стане гледай КТБ сещай се за БТХ . Май май ще се окаже, че цецко е от добрите мажоритари (опссс... от добрите големи миноритари).

Коментар

• Концетрира акциите- да не го отписва

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
            Мустака със сигурност е свързан с новите собственици на БТХ.
            Не може така на сляпо да се купуват акции на цена по-висока дори от приватизационната......!?
            1. При БТХ няма ли и сосни дивиденти за разпределяне за разлика от дъщерните?
            2. Защо да е на по-високи цени от приватизацията???
            Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
              Поправете ме, ако греша, но според мен около Корпоративна е концентриран вече около 3/4 от фрий флоута тук. Дали днешните пакети отидоха пак при Цецо Василев?
              Мустака със сигурност е свързан с новите собственици на БТХ.
              Не може така на сляпо да се купуват акции на цена по-висока дори от приватизационната.
              Защо обаче няма никакво раздвижване при дъщерните. Ако при БТХ се обират пакети с цел бъдещо отписване или пък добро управление и в следствие поскъпване на актива, това засяга в същата степен и дъщерните. Но въпреки доста по-ниските им оценки там не се пипа...!?

Коментар

• Поправете ме, ако греша, но според мен около Корпоративна е концентриран вече около 3/4 от фрий флоута тук. Дали днешните пакети отидоха пак при Цецо Василев?
                Last edited by znae6t; 19.12.2011, 12:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от kaputov Разгледай мнение
                  Ако са били КТБ днес трябва да има съобщение,че са минали над 5%.
                  ТБ Корпоративна търговска банка АД-София
                  Вътрешна информация по чл. 4 от Закона срещу пазарните злоупотреби с финансови инструменти 16-12-2011 17:36

На основание чл.27, ал.1, т.2 от Наредба № 2 на КФН, Ви уведомяваме относно следните обстоятелства, касаещи “Корпоративна търговска банка” АД (КТБ АД), които представляват „вътрешна информация” по смисъла на чл.4 от Закона срещу пазарните злоупотреби с финансови инструменти и Наредба № 2 на КФН, а именно: “Корпоративна търговска банка” АД, с дата на регистрация на сделката в Централен депозитар АД 16.12.2011г., e закупила 308 000 броя безналични акции от капитала на „Булгартабак - холдинг” АД, ЕИК 831636680 (ISIN: BG11BUSOGT14), в резултат на което дяловото участие на “Корпоративна търговска банка” АД в „Булгартабак - холдинг” АД става 8.21% или 605 177 броя акции.

Коментар

• Ако са били КТБ днес трябва да има съобщение,че са минали над 5%.

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                      Сега научих, че КТБе купувала за собствена сметка вчера.
                      И аз имах същите съмнения. Няма да се изненадам, ако се окаже че набалончват и дъщерните. (да се радва Пепи !!)
                      Не е препоръка
                      Не е препоръка... !!!
                      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Сега научих, че КТБе купувала за собствена сметка вчера.

Коментар

• Корпоративна търговска банка АД, по силата на договор за репо-сделка с финансови инструменти, е прехвърлила акции от капитала на Булгартабак - холдинг АД, в резултат на което участието на банката в капитала на Булгартабак - холдинг АД е паднало под 5 %, инфорират от КТБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение
                            Ретро кажи кой посредник ти ги купи изкупи днес ) ако не е тайна ? )
                            Нямам ни най-малко идея кой направи "обирането" до 33,00.Пък честно казано и не ме интересува чак толкова.Просто в деня ,в който обявиха цената ,на която е продаден Булгартабак,бях убеден почти 100-процентово,че както и да се движи цената в следващите месеци,в даден един момент ще се появи купувач,който ще "обере"всичко изпречило се на пътя му,с крайна цел по-големичък пакет на цена близка до тази ,на която бяха продадени 79-те%.Убедеността ми беше пак интуитивна Но от друга гледна точка,интересувам се,а пък и се занимавам с акции(по-скоро като хоби) още от първия ден на масовата приватизация,така че със сигурност в интуицията ми има замесен и малко опит.Е,нищо не пречи и да греша,няма да ми е за първи път

Коментар

• Ретро кажи кой посредник ти ги купи изкупи днес ) ако не е тайна ? )
                              Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Да така е и затова не съм съгласен. Нещата ще станат ясни когато се разбере кои са истинските собственици- това е подготовката

Коментар

Working...
                                X