IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Е добре, но и две години за инвестициите са страшно много
    Така си е,ама като гледам си от доста време във форума,а пък предполагам и на БФБ,така че ,със сигурност си забелязал,че някои позиции награждават след дълго чакане,или греша.Просто изразявам съвсем интуитивно мнение,че потенцила на тази позиция за година-две е изчерпан.
    И пак повтарям мнението ми не е препоръка

Коментар

• Е добре, но и две години за инвестициите са страшно много

Коментар

Ами то няма инфо за да се твърди това- още не е ясен истинския купувач, а може да последва и това е логично и препродажба
        Мнението,което съм дал по-долу е просто интуитивно,без да лежи на каквито и да било анализи

Коментар

• Ами то няма инфо за да се твърди това- още не е ясен истинския купувач, а може да последва и това е логично и препродажба

Коментар

Защо мислиш така- да не си продал
            Аха,според мен тук е постигната пределна цена поне за година -две напред.
            Мнението ми не е препоръка!

Коментар

• Защо мислиш така- да не си продал

Коментар

Става интересно
                Интересното, бих казал,че свърши

Коментар

• Става интересно

Коментар

• Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
                    Споко не се знае какво ще стане при дъщерните. От известно време някой обира Слънце Стара Загора
                    хехеххее

там са химимпорт

тук не вярвам да са пак те

Коментар

• Май

YORK EUROPEAN MASTER FUND 4.06%

или

YORK CREDIT OPPORTUNITIES FUND 4.06%

са напуснали кораба.

Коментар

• Споко не се знае какво ще стане при дъщерните. От известно време някой обира Слънце Стара Загора

Коментар

• Кой имаше 300 000 бр

Коментар

• А сега - по пързалката надолу !!!Бързо ,че няма време!!!!
                            мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия

Коментар

• Дето се вика "те това чукане чаках"-де го чукаш - де се пука
                              мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия

Коментар

• Голям екшън днеска тук.
                                Дано и някой спекуланти са понаправили парички и да ги позавъртят пак из БФБ-то
                                Жалко че не се пренася и при дъщерните, че аз там имам

Коментар

Working...
                                X