IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

ха така напиши два реда да се качи с два лева на 56 лв....а с четири да отиде на 58...
    а сега сериозно , според мен другия месец в края , ще атакуваме 60-65 лв....на излизането на конс. отчета...мен ме засяга ,теб може и да не те засяга но да те агитирам....
    Ако почерпиш ще напиша 150 реда.Къде ли ще се качи?
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
      Много скука тука, бе Монти ... . Няма екшън ...

ха така напиши два реда да се качи с два лева на 56 лв....а с четири да отиде на 58...
      а сега сериозно , според мен другия месец в края , ще атакуваме 60-65 лв....на излизането на конс. отчета...мен ме засяга ,теб може и да не те засяга но да те агитирам....

Коментар

Тук отчета преди излизаше към 21 - 22 часа вечерта на последния ден,така ,че ще се отиграва в понеделник.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          Е време е да драснеш някой ред , има повод в Гагарин ...конс.отчета ще е супер.....
          Life won't wait for you.

Коментар

Виждате, че като драсна 2-3 реда и акцията скокне .... Мислем дека требва да черпите от време на време, щото ше ме ядосате ....
            Е време е да драснеш някой ред , има повод в Гагарин ...конс.отчета ще е супер.....

Коментар

Риск печели, риск губи.До 3-4 тримесечия си мисля /без да е препоръка/, че ще има развитие
              Ако има някакво развитие, то няма да бъде само тук. Според мен ще имаме ръст на цялата борса в един момент, но кога ще дойде импулсът за това не мога да кажа. Вече 2-пъти наблюдаваме ръст на БФБ в началото на годината. Дали няма да видим и 2016 пак?

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                - Там ядах дърво около 11та год. ли беше м/у 9 и 4 , та същата година след като закрих ПИБ с много добър резултат -си го сторнирах заради ирландката ! От ~ 4,60 след едни 3,85 не съм я поглеждал, а и макар че нямах в "Пампорово"-( иначе любим) усукванията ме държат на трибуната.
                Тази плува само "митничарски " стил !
                Риск печели, риск губи.До 3-4 тримесечия си мисля /без да е препоръка/, че ще има развитие
                Life won't wait for you.

Коментар

Чета, гледам, анализирам, рискувам ....

- Там ядах дърво около 11та год. ли беше м/у 9 и 4 , та същата година след като закрих ПИБ с много добър резултат -си го сторнирах заради ирландката ! От ~ 4,60 след едни 3,85 не съм я поглеждал, а и макар че нямах в "Пампорово"-( иначе любим) усукванията ме държат на трибуната.
                  Тази плува само "митничарски " стил !

Коментар

От къде черпиш куража ? За никой не е скрито тримесечното мъртвило по БФБейските ширини.
                    ОбороЦиите ни са бакалийски без пакетно преливане от левия в другия.
                    За това и тази година съм зад тихите кътчета на дивидентните и само ~20% по скатовите катерушки !
                    Чета, гледам, анализирам, рискувам ....
                    Life won't wait for you.

Коментар

Потърпи малко.Там нещата ще станат бавно.

От къде черпиш куража ? За никой не е скрито тримесечното мъртвило по БФБейските ширини.
                      ОбороЦиите ни са бакалийски без пакетно преливане от левия в другия.
                      За това и тази година съм зад тихите кътчета на дивидентните и само ~20% по скатовите катерушки !

Коментар

- Ако беше казал в нео - бих ти повярвал , но в бак , - айде брак ...
                        Потърпи малко.Там нещата ще станат бавно.
                        Life won't wait for you.

Коментар

Е аз съм там сравнително отдавна Пълня си и от БАКБ -то

- Ако беше казал в нео - бих ти повярвал , но в бак , - айде брак ...

Коментар

- Сега се чувствам по добре ,
                            А бях тъй самотен - в ХЕС !
                            Е аз съм там сравнително отдавна Пълня си и от БАКБ -то
                            Life won't wait for you.

Коментар

Може за Софарма трейдинг да драсна ама там ще ме обвинят в конфликт на интереси, защото имам.

- Сега се чувствам по добре ,
                              А бях тъй самотен - в ХЕС !

Коментар

• Имаме "Виртуална кръчма" в тоя форум почерпките стават там
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X