If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
моме, тук имам в пъти повече акции от теб
но не драскам безсмислени постове по два пъти на ден!
още ли си заблудено че така можеш да качиш акция!?
Голем си СтефкЕ.... в кредити....
А аз съм имал акции на БТН ,когато ти не си знаел ,че има борса....
Най безсмислиното е, че на всеки пост пишеш че няма да се занимаваш с мен ,а пак си на линия....
А това колко акции имаш .. Знаем , във всяка една позиция ,която се качва...
Как беше ,купувам на 1,5 ХИМ ,защото ще го продаваме на 5 лева....
И по твой образец...
Колеги сори за спама ,но трябваше да го поставя на място.....
какво се самонадъхваш бе моме!?
стой си на д-то и гледай мача... или пък участвай... но от безсмислени дюдюкания каква ти е файдата?
Стефке, някой теб да те търси за мнение.... защото почна да ме биеш по безсмислени постове...
Когато реша да да се правя на камикадзе с ТИМ и Бедо , ще взимам опит от тебе,как се организират безсмислените дюдюкания......
Сутринка нямаше нито един ордер купува над 81 и нещо....
За няколко минути се сложиха всички големи ордери над 50 бройки и на цени през няколко стотинки от 82,00 лв.......
така ,че чака се да минат празниците ,за да хванат няко заблудена бройка и после ще има ръсттттттттттт...както пише един наш шашаФ приятел в едни други теми.......
Не е препоръка...
какво се самонадъхваш бе моме!?
стой си на д-то и гледай мача... или пък участвай... но от безсмислени дюдюкания каква ти е файдата?
.... дано да се е успокоил, че ги е продал на тези нива. , ако още бройки има нека и тях да сложи на тезгяха, ще заминат като топъл хляб.....
Хубав коментар стана, който не е препоръка ...
Сутринка нямаше нито един ордер купува над 81 и нещо....
За няколко минути се сложиха всички големи ордери над 50 бройки и на цени през няколко стотинки от 82,00 лв.......
така ,че чака се да минат празниците ,за да хванат няко заблудена бройка и после ще има ръсттттттттттт...както пише един наш шашаФ приятел в едни други теми.......
Не е препоръка...
Тук стана ...
Кът ,кът ,кът ..къъъът ,ела сега Пиленце на Батко....
Някой прибира на изнервените притежатели на акции в интервала 85-90 лв... периодично ,когато вече са почти паникьосани...
До 100 лв са си 15-20 % печалба... най малко...
Не е препоръка....
Здравейте! Във връзка с обсъжданата тема в този форум Ви молим да отделите няколко минути и да отговорите на 10 кратки и интересни въпроса, свързани с предпочитанието Ви за банка и обслужването в нея. Анкетата е с нестопанска цел и крайният срок за попълването й е 14 април 2013г. Благодарим Ви за съдействието. http://www.ehac-cluster.com/iwr.asp?project=BANKS
Първоначално изпратено от panterata na pop folkaРазгледай мнение
истината е толкова проста 4е няма накаде.сега като трябва да се дигат акциите в софикс табака е идеален за манипулации със стойноста на индекса.при ка4ване на пове4ето от акциите в софикс едно понижение само на табака и все едно ни6то не е станало в софикс.и така докато вси4ки акции се пови6ат и накрая като мръсно коте го пра6таме табака в Б група.използваха го при падането на акциите миналата година като го помпаха и то затова най ликвидните акции направиха дъно а софикс не.сега е обратната пътека.с една дума използват това 4е е скъпа акция в софикс за да ви се изплъзват движенията докато гледате само индекса като стойност.елементарно ама кои да се сети.това са големи игри и не бива да се подвеждаме като пинковци
Не знам какво намекваш ,но който е скъсявал табака ,досега от 2006 г. е изгарял..
Тук в тази тема половината постове са мой.....така че имам някакво наблюдение...
Да, когато индекса са в криза БТН и Петрол се движеха обратно и се качваха...
След като стигна 100 лв стана неатрактивен в сравнение с шитовете на ТИМ ,но акциите почнаха да връщат вече и вече се мисли къде е нивото на подкрепа а и той е баланса на Софикс,заедно с Корп и Атерата ,Еларга преди , да не се сурне надолу .
Корп е вече извън Софикс , Атерата изнемогва като стойност....
Така че големите продажби на индексния се поеха около 82 лв ,така че там е дъното засега....Вярно 80-100 лева си е висока стойност ама целта на БТН е препродажба.....
и лустрото и печалбата трябва да са ниво за да има канарчета....който и да са те,от малките до най големите...
Първото тримесечие на тютюните е най слабо заради внасянето на акциза ,така че ще са интересни резултатите...
Не е препоръка...
Тук вече се чудя дали го правят за да държат акцията на табаците висока или за да помпат софикса.... Това само някой фонд може да го прави.... Индивидуален инвеститор едва ли...
истината е толкова проста 4е няма накаде.сега като трябва да се дигат акциите в софикс табака е идеален за манипулации със стойноста на индекса.при ка4ване на пове4ето от акциите в софикс едно понижение само на табака и все едно ни6то не е станало в софикс.и така докато вси4ки акции се пови6ат и накрая като мръсно коте го пра6таме табака в Б група.използваха го при падането на акциите миналата година като го помпаха и то затова най ликвидните акции направиха дъно а софикс не.сега е обратната пътека.с една дума използват това 4е е скъпа акция в софикс за да ви се изплъзват движенията докато гледате само индекса като стойност.елементарно ама кои да се сети.това са големи игри и не бива да се подвеждаме като пинковци
Коментар