Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Булгартабак (BTH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от макарена Разгледай мнениеНе търгово. те и без това имат към 98% (не е препоръка лично мнение)
Ще го оставят на борсата, за да не платят данък. Или ще продадат австрийската майка.
А финансовата институция , БТН с пари в брой няма да продава тя ще ги тегли от компанията за да ги ползва дотогава...а начина е от дъщерните/затова прибраха чуждите акции там / към холдинга/сега тук според мен/ и навън...
Само сега има по 12,13 лв печалба на целия холдинг на акция ,тази година ...
Също от отчетите на холдинга ,може да гледаме какво става в дъщерните и да пречим на източването . ...
Руснаците не обичат публични дружества за разлика от ТИМ...
Не е препоръка....
Коментар
-
макарена
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЗа мен е преди това търговото....
Руснаците винаги ще им намерят пазар на цигарите , ако трябва всички араби и рашки да пушат само Виктори......
Ще го оставят на борсата, за да не платят данък. Или ще продадат австрийската майка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от макарена Разгледай мнениеСпоред мен мажо трябва да продава сега, защото ако тренда на фирмата тръгне надолу, цената ще е друга. Просто ще изчезне магията....
Руснаците винаги ще им намерят пазар на цигарите , ако трябва всички араби и рашки да пушат само Виктори......
Не е препоръка..
Коментар
-
макарена
Дали ако тренда на приходите и печалбата на фирмата тръгне надолу, цената ще е друга. Дали ще изчезне магията....Last edited by макарена; 14.05.2013, 08:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеЗдравей,
Като чета става дума за нещо като репо сделка, само че използвайки се опции ..
Поздрави!
Другото е че тази сделка ,не носи загуба на акционерите на БТН и Корп...
Доклкото разбрах ,след време тези акции ще минат през борсата на добри цени над 97 и нещо лв.. ... каквото и да става,така че ако паднат акциите на КОРП в което се силно съмнявам е худаво да се купува .......
Поздрави!
Коментар
-
Konsultant
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИнтересно защо не се коментира придобивката на 10% в Корп на руската банка....
Като чета става дума за нещо като репо сделка, само че използвайки се опции ..
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеАбе то и едни вестници така казваха, че щяло да се продаде през 2012, ама не стана точно така де...
Договора за приватизация от 2011 г. има клауза доколкото си спомням за пет години да не си сменя собственика....
Тогава имаше редица варианти от рода да се продадат дъщерните фабрики ,да се продаде майката на булгартабак,да се даде на ишлеме...... . Според мен отиват към търгово....и след това продажба ..
Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Булгартабак е взет с цел препродажба....Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениедобре деси, сори че обърнах внимание на откачената мома по-долу и се осра темата със спам.
Ще се постарая да не се повтаря, колкото и досадна да е с малоумните си и лъжливи постове!
престани да се перчиш ,че ще пусна какви си ги вършил тези години,забравяш, че си прекарал толкова хора .........
Когато се пусна масовата приватизация си бил непълнолетен...
Покрай тебе ще изгорят и некое брокерче от Карол....
Продължавай...
Забравяш че в тази тема половината от постовете са с мойте никове, мече цвети 93 и Монти и когато влизаше в София БТ ми искаше акъл....... І
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеЯ кажете изгубих ли , че си оставих София БТ.
Аз овреме консолидирах всички табаци в БТХ за да не се занимавам с непублични компании.
Успех ти желаяLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеЯ кажете изгубих ли , че си оставих София БТ.
Табака и лекарствата ще имат добро развитие още многооо години.
п.п. колеги, сори че обърнах внимание на откачената мома по-долу и се осра темата със спам.
Ще се постарая да не се повтаря, колкото и досадна да е с малоумните си и лъжливи постове!
Коментар
-
Табака и лекарствата ще имат добро развитие още многооо години.
Самото действие с което дъщерните фирми станаха на 100 % собственост на холдинга ,предполага че ако има натрупани парични средства в дъщерните те не искат да ги делат .. ,тоест ще бъдат прехвърлени във БТН ,чрез дивидент ,така че ще взимаш някакви парички ,но колко ще струват акциите ,зависи от дивидента ,който ще се раздава ако се раздава в по късен етап и на милостта на извънборсовия пазар.......
По скоро бих си оставил акции на БТН ако направят търгово...
Не е препоръка...
Коментар
Коментар