IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    Рано е да се каже
    Аз овреме консолидирах всички табаци в БТХ за да не се занимавам с непублични компании.
    Успех ти желая

.... ще стане интересно тук ....

Поздрави

Коментар

• Аз мисля да си оставя малък пакет дългосрочно.

Коментар

• Първоначално изпратено от макарена Разгледай мнение
        Не търгово. те и без това имат към 98% (не е препоръка лично мнение)

Ще го оставят на борсата, за да не платят данък. Или ще продадат австрийската майка.
        Имаш ли достъп до книгата с акционери от миналата година ,защото ми се струва ,че освен индексният фонд , табаци имат и няколко големи посредници и ошфорки....
        А финансовата институция , БТН с пари в брой няма да продава тя ще ги тегли от компанията за да ги ползва дотогава... а начина е от дъщерните/затова прибраха чуждите акции там / към холдинга/сега тук според мен/ и навън...
        Само сега има по 12,13 лв печалба на целия холдинг на акция ,тази година ...
        Също от отчетите на холдинга ,може да гледаме какво става в дъщерните и да пречим на източването . ...
        Руснаците не обичат публични дружества за разлика от ТИМ...
        Не е препоръка....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          За мен е преди това търговото....
          Руснаците винаги ще им намерят пазар на цигарите , ако трябва всички араби и рашки да пушат само Виктори......
          Не търгово. те и без това имат към 98% (не е препоръка лично мнение)

Ще го оставят на борсата, за да не платят данък. Или ще продадат австрийската майка.

Коментар

• Първоначално изпратено от макарена Разгледай мнение
            Според мен мажо трябва да продава сега, защото ако тренда на фирмата тръгне надолу, цената ще е друга. Просто ще изчезне магията....
            За мен е преди това търговото....
            Руснаците винаги ще им намерят пазар на цигарите , ако трябва всички араби и рашки да пушат само Виктори......
            Не е препоръка..

Коментар

• Дали ако тренда на приходите и печалбата на фирмата тръгне надолу, цената ще е друга. Дали ще изчезне магията....
              Last edited by макарена; 14.05.2013, 08:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
                Здравей,

Като чета става дума за нещо като репо сделка, само че използвайки се опции ..

Поздрави!
                От доста време се говори че КТБ и руснаците да вързани и при БТН и Корп ....
                Другото е че тази сделка ,не носи загуба на акционерите на БТН и Корп...
                Доклкото разбрах ,след време тези акции ще минат през борсата на добри цени над 97 и нещо лв.. ... каквото и да става,така че ако паднат акциите на КОРП в което се силно съмнявам е худаво да се купува .......
                Поздрави!

Коментар

Интересно защо не се коментира придобивката на 10% в Корп на руската банка....
                  Здравей,

Като чета става дума за нещо като репо сделка, само че използвайки се опции ..

Поздрави!

Коментар

• Интересно защо не се коментира придобивката на 10% в Корп на руската банка....

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
                      Абе то и едни вестници така казваха, че щяло да се продаде през 2012, ама не стана точно така де...

Договора за приватизация от 2011 г. има клауза доколкото си спомням за пет години да не си сменя собственика....
                      Тогава имаше редица варианти от рода да се продадат дъщерните фабрики ,да се продаде майката на булгартабак,да се даде на ишлеме...... . Според мен отиват към търгово....и след това продажба ..
                      Не е препоръка...

Коментар

Булгартабак е взет с цел препродажба....
                        Абе то и едни вестници така казваха, че щяло да се продаде през 2012, ама не стана точно така де...
                        Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                          добре деси, сори че обърнах внимание на откачената мома по-долу и се осра темата със спам.
                          Ще се постарая да не се повтаря, колкото и досадна да е с малоумните си и лъжливи постове!
                          Стефке,
                          престани да се перчиш ,че ще пусна какви си ги вършил тези години,забравяш, че си прекарал толкова хора .........
                          Когато се пусна масовата приватизация си бил непълнолетен...
                          Покрай тебе ще изгорят и некое брокерче от Карол....

Продължавай...
                          Забравяш че в тази тема половината от постовете са с мойте никове, мече цвети 93 и Монти и когато влизаше в София БТ ми искаше акъл....... І

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                            Я кажете изгубих ли , че си оставих София БТ.
                            Рано е да се каже
                            Аз овреме консолидирах всички табаци в БТХ за да не се занимавам с непублични компании.
                            Успех ти желая
                            Life won't wait for you.

Коментар

Табака и лекарствата ще имат добро развитие още многооо години.
                              добре деси, но дано само не се сбъднат рисковете да държиш акции в непублично дружество, при мажо търсещ начини да не дели в никакъв случай с дребните.

п.п. колеги, сори че обърнах внимание на откачената мома по-долу и се осра темата със спам.
                              Ще се постарая да не се повтаря, колкото и досадна да е с малоумните си и лъжливи постове!

Коментар

Табака и лекарствата ще имат добро развитие още многооо години.
                                Булгартабак е взет с цел препродажба....
                                Самото действие с което дъщерните фирми станаха на 100 % собственост на холдинга ,предполага че ако има натрупани парични средства в дъщерните те не искат да ги делат .. ,тоест ще бъдат прехвърлени във БТН ,чрез дивидент ,така че ще взимаш някакви парички ,но колко ще струват акциите ,зависи от дивидента ,който ще се раздава ако се раздава в по късен етап и на милостта на извънборсовия пазар.......
                                По скоро бих си оставил акции на БТН ако направят търгово...
                                Не е препоръка...

Коментар

Working...
                                X