If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
.... Нищо, че е паднал стотака. Същите дето продават след месец ще купуват на други нива. Задръжте по-дълго тези нива на стойността, че много ми допадат .
Мнението не е препоръка за нищо, а изразява само коментар...
наистина много яки нива за къси при табаците с цел 50.00 лв
Стотака спадна заради неразбориите около правителството и оттеглянето в изчакване на купувачите.Любопитен съм да видя отчета за първото тримесечие.
Таксун е само мегаинвеститорите.Аз съм много по-скромен
.... Нищо, че е паднал стотака. Същите дето продават след месец ще купуват на други нива. Задръжте по-дълго тези нива на стойността, че много ми допадат .
Мнението не е препоръка за нищо, а изразява само коментар...
Здравей,
Купувах от Булбанк , повреме на преоценките на индексният и си мислех ,че са от тях продавачите поради това ,че когато пълниха купуваха на 40 а сега е двойно повече но днес онзи на 85 лв е пак булбанк...
Очакванията са ми пак 100 лв ... скоро.
Не е препоръка..
Поздрави!
Какво става с Таксун...
Стотака спадна заради неразбориите около правителството и оттеглянето в изчакване на купувачите.Любопитен съм да видя отчета за първото тримесечие.
Таксун е само мегаинвеститорите.Аз съм много по-скромен
На нито един от въпросите не мога да ти отговоря.Не съм търсил инфо.
Здравей,
Купувах от Булбанк , повреме на преоценките на индексният и си мислех ,че са от тях продавачите поради това ,че когато пълниха купуваха на 40 а сега е двойно повече но днес онзи на 85 лв е пак булбанк...
Очакванията са ми пак 100 лв ... скоро.
Не е препоръка..
Поздрави!
Какво става с Таксун...
Понеже пак съм в играта в тази акция и знам че си отдавна....
Та знаеш ли кой посредник изкупува тук от името на мажо....
Булбанк какъв го играе....в позицията...
Поздрави!
На нито един от въпросите не мога да ти отговоря.Не съм търсил инфо.
И много добре се справят със задачата.Така да продължават.
Понеже пак съм в играта в тази акция и знам че си отдавна....
Та знаеш ли кой посредник изкупува тук от името на мажо....
Булбанк какъв го играе....в позицията...
Поздрави!
Тук вече се чудя дали го правят за да държат акцията на табаците висока или за да помпат софикса.... Това само някой фонд може да го прави.... Индивидуален инвеститор едва ли...
Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Какво нагледно се получи тук, как управлява държавата и как управлява частния собственик!
Особенно този дето държи 98% от капитала и почти няма миноритари, съответно стимул да ги краде
той стимула е вече друг тука ......................... сега целта да излъскат холдинга ................... да му подобрят на макс финансовите показатели и да му се намери нов собственик .................... да не забравяме, че БТХ беше купен от финансов инвеститор именно с цел препродажба, а не с цел да развива дългосрочен бизнес
... на фона на високата контрабанда и жестока конкуренция. ...
Това не ги бърка особенно, защото вече над 80% от продажбите са за износ. А от износа над 80% са за Ирак.
Така че по-скоро ги интересува конкуренцията в Ирак. А там не знам дали е съвсем пазарна икономика.
Та пак се стига до подкрепа на държавно ниво.
Може и да са изкарали просто късмет - току преди приватизацията имаше някви наши делегации в Ирак и явно тогава се е уредил пазар за БГ цигари (Булгартабак). И на новите приватизатори им остана само да го разработят....
Това е романтичния сценарий
резултатите на БТХ за една година откакто е приватизиран са изключителни на фона на високата контрабанда и жестока конкуренция. За всички тези години в които е бил държавно дружество мога да предполагам само, какви между шест и девет цифрени суми са били отклонявани......
за настоящите резултати ... както се пееше в една песен от началото на прехода...
Коментар