IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
    Каква подкрепа, няма търсене и за 200 акции. Всеки очаква че в края на месеца ще е налично значително по-високо предлагане, което да пинижи допълнително цената. А дали ще се реализира е друг въпрос, важното е че към момента изглежда най-вероятен!
    по принцип си прав.....
    Но в момента акцията е свръх подценена и при липсата на качествени акции ,някой фонд може да напълни гаванката....
    Щом миролио влезна на 94 ,що някой друг да не влезне на 60-70 при положение ,че има доста кеш и чакащо търгово...
    Затова държа акции а не ги спускам по пистата ...при друг случай точно това бих направил.......
    П.П. ДДДД предлагането е малко и няма къде да се влезе...е тук има....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

забравяш ,че бройките се купуват на дадена цена........и ако погледнеш на 50 има доста стабилна подкрепа и без мойте 50 бройки.....
      Все пак търговото и печалбата ще сая водещи....скоро....
      А за бройките на държавата ,не я мисли те ще минат на добра цена.....някога...
      Каква подкрепа, няма търсене и за 200 акции. Всеки очаква че в края на месеца ще е налично значително по-високо предлагане, което да пинижи допълнително цената. А дали ще се реализира е друг въпрос, важното е че към момента изглежда най-вероятен!

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
        Да ви имах притесненията. Бройките на индексният са нищо в сравнение с тези които притежава КТБ. Според вас дали ще се стигне до осребряване на имущество на банката? В случай, че излязат да се продават на каква цена биха минали? В случай, че се страхувате от обема на индексният не би ли било логично да се ужасявате от обема акции соственост на КТБ? Поради тези причини стоях извън позицията. На този етап не съм си сменил мнението.

забравяш ,че бройките се купуват на дадена цена........и ако погледнеш на 50 има доста стабилна подкрепа и без мойте 50 бройки.....
        Все пак търговото и печалбата ще сая водещи....скоро....
        А за бройките на държавата ,не я мисли те ще минат на добра цена.....някога...

Коментар

• Да ви имах притесненията. Бройките на индексният са нищо в сравнение с тези които притежава КТБ. Според вас дали ще се стигне до осребряване на имущество на банката? В случай, че излязат да се продават на каква цена биха минали? В случай, че се страхувате от обема на индексният не би ли било логично да се ужасявате от обема акции соственост на КТБ? Поради тези причини стоях извън позицията. На този етап не съм си сменил мнението.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
            Благодаря!
            Точна дата мисля, че няма, а е следващото заседание на комисията по индексите на БФБ. Но дали 57B излиза или остава в индекса не е от значение по отношение на предлагането от индексния фонд, тъй като трябва да се ребалансира позицията, за да отчете промените в тегловия коефициент. Бе следвало да излезнат оферти продава за около 6-7 хил. акции!

Коментар

Мисля ,че идващия вторник ще си кажат мнението.... ,защото на 16 е много късно...
              Благодаря!

Коментар

Има ли дата до която трябва да е разбере излиза или остава в софикс?
                Мисля ,че идващия вторник ще си кажат мнението.... ,защото на 16 е много късно...
                Обикновенно ден преди това приятелите на батя се набират по влизащия.....

Коментар

• Има ли дата до която трябва да е разбере излиза или остава в софикс?

Коментар

Аз нямам в момента, имам малко свободен кеш и ще видим, ако падне може и да взема малко да си правят компания с Петрола
                    фонда има около 7 или 8 К тютюни....
                    не знам кой ще ги купи... и на колко...... може някой ПФ да се пробва....
                    Ако има развитие с търговото ще се върнем в играта.....
                    Имам малко.....

Коментар

за съжаление......
                      имах поръчка от 50 бройки на 50 но я изтеглих.....
                      Не е препоръка....
                      Аз нямам в момента, имам малко свободен кеш и ще видим, ако падне може и да взема малко да си правят компания с Петрола

Коментар

Монти, на 30 ли ще купуваме сега или на по ниско
                        за съжаление......
                        имах поръчка от 50 бройки на 50 но я изтеглих.....
                        Не е препоръка....

Коментар

Монти, на 30 ли ще купуваме сега или на по ниско

Коментар

• http://www.investor.bg/novini-i-anal...do-193,179488/

лошо....

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                              Няма как да разбереш! Малко хора са способни на такава глупост
                              аз от длъжници акъл не искам ....,нали Стефчо.....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
                                Не разбирам как достигна до това число!
                                Няма как да разбереш! Малко хора са способни на такава глупост

Коментар

Working...
                                X