IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение

"Парите не миришат"
    Веспасиан
    Особенно когато са много....
    След КЗК ще имаме много голям шанс за Софикс....през септември на 70-80 лв акция....
    До сега си мълчах за този вариант но вече инвестор го изнесе....
    Сега е момента да изтупаме чужденЦето за повече бр. инвеститори....на тези нива.
    Не е препоръка...

Коментар

• Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
      Club Z: "Не подкрепяйте и не укрепвайте българската мафия"
      "Биволъ" с писмо и петиция до "Бритиш американ табако" да не купуват "Булгартабак"

"Предупреждаваме ви, че чрез сделката „Булгартабак“ вие ще подадете приятелска ръка на лица, „които искат да се занимават с престъпления и корупция и укриват и използват приходите от тях“. Ще дадете възможност на клептократи да се възползват от активи с вероятен престъпен произход."

"Знаете ли КОЙ е истинският му собственик? Знаете ли КОЙ ще спечели от вашата инвестиция? Умишлено използваме главни букви за КОЙ, за да насочим вниманието ви към тесните връзки между собствениците на „Булгартабак“ и криминалния модел „КОЙ“ на задкулисието в България. Упражнила ли е вашата компания така наречения дю дилиджънс (due diligence), за да проучи обстойно репутационния риск произтичащ от отношенията със собствениците или собственика на „Булгартабак“?

"Тревожи ли ви това, че престъпни и корумпирани групи може да използват парите на компанията ви, за да засилят контрола над медиите и да задълбочат корупцията в съдебната власт и между държавните чиновници в България, което е един много вероятен сценарий? Ще ви притесни ли това, че вашата инвестиция ще влоши допълнително условията в тази най-малко свободна и най-корумпирана държава в Европейския съюз?

https://clubz.bg/53215-ne_podkrepqjt...garskata_mafiq
      -Парите не миришат!

Веспасиан, когато наложил такси за използването на обществените тоалетни в Рим
      Last edited by abc; 25.04.2017, 22:46.

Коментар

• Club Z: "Не подкрепяйте и не укрепвайте българската мафия"
        "Биволъ" с писмо и петиция до "Бритиш американ табако" да не купуват "Булгартабак"

"Предупреждаваме ви, че чрез сделката „Булгартабак“ вие ще подадете приятелска ръка на лица, „които искат да се занимават с престъпления и корупция и укриват и използват приходите от тях“. Ще дадете възможност на клептократи да се възползват от активи с вероятен престъпен произход."

"Знаете ли КОЙ е истинският му собственик? Знаете ли КОЙ ще спечели от вашата инвестиция? Умишлено използваме главни букви за КОЙ, за да насочим вниманието ви към тесните връзки между собствениците на „Булгартабак“ и криминалния модел „КОЙ“ на задкулисието в България. Упражнила ли е вашата компания така наречения дю дилиджънс (due diligence), за да проучи обстойно репутационния риск произтичащ от отношенията със собствениците или собственика на „Булгартабак“?

"Тревожи ли ви това, че престъпни и корумпирани групи може да използват парите на компанията ви, за да засилят контрола над медиите и да задълбочат корупцията в съдебната власт и между държавните чиновници в България, което е един много вероятен сценарий? Ще ви притесни ли това, че вашата инвестиция ще влоши допълнително условията в тази най-малко свободна и най-корумпирана държава в Европейския съюз?

https://clubz.bg/53215-ne_podkrepqjt...garskata_mafiq
        Last edited by Innocent; 25.04.2017, 22:15.

Коментар

• http://frognews.bg/news_133348/Peevs...a-agent-na-DS/

Мнима е продажбата на медиите, защото на практика се получава прехвърляне на акции във фирми на Пеевски, които са у нас, и в Обединените арабски емирства. Това прехвърляне е твърде вероятно да се прави заради делата за „Техномаркет”, които Пеевски е на път да загуби. Ако трябва да плаща обезщетение, ще му трябват активи, за да не загуби собствеността.

парички има и в БТХ ,като дивидент да не бъдем изненадани.....
          Не е препоръка
          Last edited by Монти; 23.04.2017, 14:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
            Ииии къде можем да проверим марките на БТХ, дали са регистрирали някои нови?
            https://portal.bpo.bg/
            Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              Иначе по темата - настроението във фабриката в Благоевград е минорно, всички чакат апокалипсиса, но след 2 години. Засега обаче всичко върви супер - всяка сутрин се товарело по едно бусче за вътрешния пазар (или както работниците се бъзикали - за внучето на Бойко) и няколко тира за износ през пристанище Варна към Дубай. Бачка се 24/7, няма съкращения, дали са им великденски бонуси, но нещо не го виждат светлото бъдеще. Толкоз от първа ръка. Успех на държащите - ако предприятието изчезне, най-големият и коректен работодател в Благоевградска област ще е чао, а това непременно ще срине региона, защото заплатите в БТ са 3-4 пъти над средното в региона и 2 пъти над софийските средни....
              Като си взел да казваш какво става в Благоевград, кажи цигарите за Дубай каква марка са, смениха ли марката дето отива натам с някоя нова? На мен нещо не ми се вярва БАТ да са ок тяхна марка да се изнася натам предвид всички слухове, съмнения да го кажем
              Ииии къде можем да проверим марките на БТХ, дали са регистрирали някои нови?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

точно и за това взех....
                но не виждам купувача ,утре ще питам брокера....
                мислех да не е брокер на купувача на табаците в корп ?
                Успя ли да разбереш кой беше с ордера, Монти?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

точно и за това взех....
                  Браво, добре си направил, аз го видях последните секунди. И на мен ми се е случвало да не се вижда насрещната страна, но малко по - късно се е появявала информация. Следя с интерес.
                  Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
                    Над 1500 бр. зареди продавач на аукциона на 43 лв. Някой взе 10 и 6 бр., ако е удобно да сподели от кой е купил, може и на лични. Имам предположение, но да се потвърди посредника.
                    точно и за това взех....

Коментар

• Над 1500 бр. зареди продавач на аукциона на 43 лв. Някой взе 10 и 6 бр., ако е удобно да сподели от кой е купил, може и на лични. Имам предположение, но да се потвърди посредника.
                      Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                        Що бе, нека пише Монти, к'ъв е проблемът? 100 акции са си 100 акции - за обемите тук са си супер

Иначе по темата - настроението във фабриката в Благоевград е минорно, всички чакат апокалипсиса, но след 2 години. Засега обаче всичко върви супер - всяка сутрин се товарело по едно бусче за вътрешния пазар (или както работниците се бъзикали - за внучето на Бойко) и няколко тира за износ през пристанище Варна към Дубай. Бачка се 24/7, няма съкращения, дали са им великденски бонуси, но нещо не го виждат светлото бъдеще. Толкоз от първа ръка. Успех на държащите - ако предприятието изчезне, най-големият и коректен работодател в Благоевградска област ще е чао, а това непременно ще срине региона, защото заплатите в БТ са 3-4 пъти над средното в региона и 2 пъти над софийските средни....
                        Няма да го затворят...
                        ще го купят или пещернаците или БАТ ,но вече да не го затворят те ..
                        Не е препоръка...

Коментар

• Що бе, нека пише Монти, к'ъв е проблемът? 100 акции са си 100 акции - за обемите тук са си супер

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                            Монти, за 100 акции ли се изписа толкова много? Повечето стари играчи са над дреболиите. За двадесет години на борсата мислех, че го знаеш.
                            Лека и доходна.
                            4д , ти нали не обичаше да спамиш .....
                            Или това е заразно след като не ти върви борсата.....

Коментар

• Монти, за 100 акции ли се изписа толкова много? Повечето стари играчи са над дреболиите. За двадесет години на борсата мислех, че го знаеш.
                              Лека и доходна.

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение

Не знам 4f4 каква е открил, но аз виждам, че продаваш на средна цена 45 лева и купуваш на средна 44 лева. Като сложиш комисионите, може и да си изкарал половин процент от търговийката. В същото време, онзи, който купувал на 40 и продавал на 45, твърде вероятно е направил чисти десет процента за два--три дни.

Само синтезирам изнесените факти.
                                Има ли значение ....но можеше да загубя акциите си ,който сега ще са златни ....когато трябва.
                                Печалбата е никаква ,около 150 лв,/ имам още около 25 акции да си върна/ но истината е че бях изненадан от предложението на БАТ.-..
                                Аз купувах на 35,36 тези дни и новината стигна до мен ,след като вече минаха сделките ,..
                                Та ако са купени на средна 33 каква е ... стават средни 31,5 лв...

Коментар

Working...
                                X