IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнение
    Моля, придържайте се към темата.
    Монти, аз не питам къде са парите, а защо няма вестници на лафките. Възможно ли е БАТ да не искат да продават през дистрибутора на успелия бизнесмен.
    Е това незнам как стана, цитирах Монти, а сега гледа ХУ съм цитирал Нещо стана.....
    Last edited by polax; 30.04.2017, 17:50.

Коментар

• Моля, придържайте се към темата.
      रादोस्त

Коментар

• добре де, кой ги качва тия отчети в неделя следобед.... да не са дали канал до Белград - все гледам са на бившата група Василев/Шиши?
        Къде са отчетите на Мбат, БРЕФ, СФТРД, СПИДИ?

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

о напротив и в момента има голям продавач отдясно
          Ами гледам Алонсо недоволства в Албена и АИХ ,други в цената на ССВ спрямо ФИБ.....
          Такива работи иначе, БФБ се държи ...за сега.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

За цената на акциите ...
            Това 2,50 - 2,60 беше мисля грешна поръчка на фонда....?
            о напротив и в момента има голям продавач отдясно

Коментар

Гледам и Хим и ЦКБ и Албена са добре, що да не е добре Фармата? Ръст на продажбите и спад на задълженията.... за цената или за печалбата говориш? Цената мисля че направи добър ръст....за печалбата нямам коментар.
              За цената на акциите ...
              Това 2,50 - 2,60 беше мисля грешна поръчка на фонда....?

Коментар

Ами и на Гагарин и Табака са по добри отчетите ...
                сега ще гледаме политически цирк и може и да има и за нас....
                Що така Фармата нещо не върви в сравнение с планината и сие ....?
                Или чакаме Лондон да я засилят...?
                Гледам и Хим и ЦКБ и Албена са добре, що да не е добре Фармата? Ръст на продажбите и спад на задълженията.... за цената или за печалбата говориш? Цената мисля че направи добър ръст за толкова ликвидна компания с голям продавач от дясно....за печалбата нямам коментар.

Коментар

ами браво, радвам се за теб!
                  Не следя компанията.
                  Всички отчети май са рязко по-добри?
                  Ами и на Гагарин и Табака са по добри отчетите ...
                  сега ще гледаме политически цирк и може и да има и за нас....
                  Що така Фармата нещо не върви в сравнение с планината и сие ....?
                  Или чакаме Лондон да я засилят...?

Коментар

Сделката е от 12 април след отчета ,който преди малко излезе...
                    Коментари ?
                    На плюс е ....26 ст на акция.
                    ами браво, радвам се за теб!
                    Не следя компанията.
                    Всички отчети май са рязко по-добри?

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                      Сделката с БАТ за марките случи ли се и в нея Лафките влизат ли? Питам, защото днес по лафките във Варна няма преса, а само храни, напитки, цигари и билети. Ако влизат в сделката и тя е факт може би БАТ не искат да продават и преса?
                      Сделката е от 12 април след отчета ,който преди малко излезе...
                      За да влезат парите във Холдинга ,трябва разрешението на КЗК на БГ и на Босна ли беше....?
                      Коментари или ще чакаме следващия по важен отчет ама и той ще е добър щом работят а три смени...?
                      На плюс е ....26 ст на акция.
                      Не е препоръка..
                      Last edited by Монти; 30.04.2017, 17:10.

Коментар

• Сделката с БАТ за марките случи ли се и в нея Лафките влизат ли? Питам, защото днес по лафките във Варна няма преса, а само храни, напитки, цигари и билети. Ако влизат в сделката и тя е факт може би БАТ не искат да продават и преса?

Коментар

• http://www.capital.bg/biznes/kompani..._pravi_s_edni/

Статията по принцип е тенденциозна ,но на шишо му трябват пари/открадне/ ,ако му трябват те ще излезат по законов начин като дивидент от БТХ ..
                          Въпроса е кога тази или другата година ще отпрашат за Дубай.........
                          Не е препоръка

Коментар

• Румен Овчаров: Групата на Борисов, Пеевски и Гергов работи добре
                              • Дневник, 17:57, 28 апр 17, 1026
                            • 29
                            "Георги Гергов реши да хвърли мен на кучетата, тоест на медиите на Делян Пеевски. Но не аз съм участвал в този сценарий, не аз съм поканил Сашо Дончев и Сотир Цацаров в своя кабинет." Така дългогодишният лидер на столичните социалисти Румен Овчаров коментира обвинението на подалия оставка от ръководството на БСП Георги Гергов обвинение, че участва задкулисно в скандала около срещата Дончев - Цацаров.
                            "Това, което се е случило в неговия кабинет, е това, което се случва в една паралелна държава. Гергов е механизмът, чрез който действа паралелната държава", заяви Овчаров в интервю за Би Ти Ви.
                            Той разказа, че идеята за искане на оставката на Гергов била на лидера на БСП Корнелия Нинова. Той единствено я бил посъветвал, че е по-добре Гергов сам да си подаде оставката, за да бъде спестена "цялата тази помия, която сега се излива".

Според Румен Овчаров срещу Нинова, както заплаши Гергов в интервюто за радио К2 и телевизия "Канал 3", компромати няма да бъдат извадени, защото липсват такива. "Той повтори всички тези на медийната война на Пеевски", коментира Овчаров думите на Гергов в интервюто.
                            Всичко, което трябва да знаете за: Скандалът Дончев - Цацаров (38)

Овчаров обяви, че днес му е била връчена трета призовка като обвиняем. В началото на февруари му бяха повдигнати две обвиненияза договори за концесии на мини "Бобов дол""Нямам представа за какво. Но групата на Бойко Борисов, Делян Пеевски и Георги Гергов работи. Явно са решили, че аз съм човекът, който пречи и затова ми повдигат обвинение, а целта е да ми затворят устата", заяви той. Според Овчаров Гергов е бил включен в групата, за да "укротява БСП".
                            Овчаров каза още, че Бойко Борисов, както и Делян Пеевски никога няма да бъдат разследвани. "Срещу тях няма да има обвинения. Нито за "Булгартабак", продаден на безценица. 30% от капитала на "Булгартабак" сега се продава за 110 млн. евро. Преди години целият капитал бе продаден за 100 млн. евро. Никой няма да разследва това", каза той.
                            "Олигарх, масон, задкулист, каквото се сетите в негативен план, това съм аз", пошегува се Овчаров и отрече да е бил някога масон.

Пак пламна войната за Табака....
                            Или 110 лв или ...
                            не е препоръка...

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                              МОнти, дано не се измъчиш тука с тези пробити табакери))))
                              Требваше да си купя за да разбера, ПФБК беше но имам едно наум че нещо не е читаво при чужденЦето или наследник се пада....

Тук ще правя пенсионна вноска....ако се помаете още....
                              като излеза от ареалбанк ще влеза тук....

Коментар

• Първоначално изпратено от Monti
                                Кой е продавача от днес с айсберга...
                                МОнти, дано не се измъчиш тука с тези пробити табакери))))
                                Не е препоръка... !!!
                                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Working...
                                X