If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тук що така? Някой е чел вече тримесечния или? Ако слезе на 15, може и да се замисля пак да вляза спекулативно, макар че последният път едва излязох сух от прегръдката на Шиши. И все пак за спекулата - що не, но да слезе още
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Хич не ме бива в бягането ... и това се оказа сериозен недостатък в търговията ..
Но по темата -имам чувство, че тук скоро (до 1 г ) ще има нов собственик и на твоята улица ще изгрее слънце . Но не се подвеждай по думите ми - щото и аз често си фантазирам ...
То това беше и моето мнение ,ама за миналата година......
Тази може и да я прескочим по този въпрос.....?
Ще се познае по ОСА....
Относно търговията ,голяма слабост е по ранното влизане и ранното излизане....скъсява се печалбата на трошички....
Протокол ,от както Вале ме би в ФИБ а ти оцели 2 лв в ССВ ,крайни прогнози не правя...
Но ДАУ и ДАХ се люшкат в транс ,което означава ,че идва времето на слалома ...там.
Света е в търговска и политическа война ,само икономическя криза липсва
Само че ...оръжието никога не е решение на проблема.....
Гледай западните банки ,те не се възстановиха а скоро спират печатницата.....а даже и да не я спрат... .....
При нас какво чакате....
Батко да печати пари и да купува акции за тапети.....та той купува само в ХИМ и вече се изчерпа....
Не е препоръка...
Има една приказка....
Бегай Лиске да бегаме....първо муцунката , после крачетата и накрая опашлето....
Хич не ме бива в бягането ... и това се оказа сериозен недостатък в търговията ..
Но по темата -имам чувство, че тук скоро (до 1 г ) ще има нов собственик и на твоята улица ще изгрее слънце . Но не се подвеждай по думите ми - щото и аз често си фантазирам ...
п.с. CCB акция , мда сладка работа - следващ таргет 2.40-2.45 ..до края на годината
Монти, това че си продал на време е чудесно, щото си уцелил подходящия момент ... Пожелавам ти да уцелиш и другия - за вход .
Според мен, за любителите на български хартийки тази пролет е добра възможност за покупки...
Мен ме спира само ниската ликвидност за да си удвоя портфейла...макар и да гледам само само най-оборотните
Протокол ,от както Вале ме би в ФИБ а ти оцели 2 лв в ССВ ,крайни прогнози не правя...
Но ДАУ и ДАХ се люшкат в транс ,което означава ,че идва времето на слалома ...там.
Света е в търговска и политическа война ,само икономическя криза липсва
Само че ...оръжието никога не е решение на проблема.....
Гледай западните банки ,те не се възстановиха а скоро спират печатницата.....а даже и да не я спрат... .....
При нас какво чакате....
Батко да печати пари и да купува акции за тапети.....та той купува само в ХИМ и вече се изчерпа....
Не е препоръка...
Има една приказка....
Бегай Лиске да бегаме....първо муцунката , после крачетата и накрая опашлето....
П.П. Тези с Биткойните са най рисковите играчи.....те не са профил на акционери.
Те като бягат отиват в колии и апартаменти....,за какво са им акции и то български ,та излизането е като да играеш Лотария България ,всеки ден ,всяка седмица ,всеки месец и то след като те одерат за комисионни за преобразуване на биткойна в левове... ....
Каръков , да не правиш автопортрет на себе си...
Имаш една акция и от 10 години я хвалиш а тя от 30 лв стана 60 стинки.....
Гледам станал се анализатор и врачка в темата на хим....
Спомни си лятото на 2014 г и това ви чака......и тогава всичко падаше а хим се държеше.....а ти чакаше 3 лв.....
Не може да фалира човек който от късната пролет на 2017 е продал над 60 % портфеила си а на НГ е останал с 10 % акции и то слаболиквидни и даже не гледа БФБ и Форума за какво става дума ...вече ..
След като изклатиха ПФ от Софикс фонда , тиквите са в МС а балъците на БФБ - последните бранят позиции .......
Айде Чао за още неколко месеца...550 ни чака..... след дивидентите .Знаете след май се продава всичко наред.
А Темата за БТХ и без мен има фенове който да пишат като ВАС с Батката .....
Тук в табака е много по сигурно като позиция от всичките софикс акции....
Но требва акъл а не чене......
Монти, това че си продал на време е чудесно, щото си уцелил подходящия момент ... Пожелавам ти да уцелиш и другия - за вход .
Според мен, за любителите на български хартийки тази пролет е добра възможност за покупки...По всичко личи, че броя на участниците е на санитарния минимум и вероятността да намалее е много по-малка от тази да се влеят нови играчи... Онзи ден говорих с един приятел, който затрил половината си печалба от биткойни след като ги обърнал в друга крипто валута. Сега казва, че предпочета да си вкара паричките в акции - 50/50 в БГ и EU ...
Мен ме спира само ниската ликвидност за да си удвоя портфейла...макар и да гледам само само най-оборотните
в негов стил е да осреднява до последно и да обикаля форума и да пише каква далавера е компанията в която се е набабанил ............... за последните 10 години не е пропуснал да се набърбальока във всяка една акция която фалира...
не е препоръка да се водите по акъла на мисирка
Каръков , да не правиш автопортрет на себе си...
Имаш една акция и от 10 години я хвалиш а тя от 30 лв стана 60 стинки.....
Гледам станал се анализатор и врачка в темата на хим....
Спомни си лятото на 2014 г и това ви чака......и тогава всичко падаше а хим се държеше.....а ти чакаше 3 лв.....
Не може да фалира човек който от късната пролет на 2017 е продал над 60 % портфеила си а на НГ е останал с 10 % акции и то слаболиквидни и даже не гледа БФБ и Форума за какво става дума ...вече ..
След като изклатиха ПФ от Софикс фонда , тиквите са в МС а балъците на БФБ - последните бранят позиции .......
Айде Чао за още неколко месеца...550 ни чака..... след дивидентите .Знаете след май се продава всичко наред.
А Темата за БТХ и без мен има фенове който да пишат като ВАС с Батката .....
Тук в табака е много по сигурно като позиция от всичките софикс акции....
Но требва акъл а не чене......
в негов стил е да осреднява до последно и да обикаля форума и да пише каква далавера е компанията в която се е набабанил ............... за последните 10 години не е пропуснал да се набърбальока във всяка една акция която фалира...
Коментар