IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тук що така? Някой е чел вече тримесечния или? Ако слезе на 15, може и да се замисля пак да вляза спекулативно, макар че последният път едва излязох сух от прегръдката на Шиши. И все пак за спекулата - що не, но да слезе още
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
      Хич не ме бива в бягането ... и това се оказа сериозен недостатък в търговията ..
      Но по темата -имам чувство, че тук скоро (до 1 г ) ще има нов собственик и на твоята улица ще изгрее слънце . Но не се подвеждай по думите ми - щото и аз често си фантазирам ...
      То това беше и моето мнение ,ама за миналата година......
      Тази може и да я прескочим по този въпрос.....?
      Ще се познае по ОСА....
      Относно търговията ,голяма слабост е по ранното влизане и ранното излизане....скъсява се печалбата на трошички....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение

Мече_Цвети, това е нелепо!
        Нелепо е троленето и да не може да се напише и две думи по темата.....
        Ама материал ,не моЖ го промени....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Тук в табака е много по сигурно като позиция от всичките софикс акции....
          Но требва акъл а не чене......
          Мече_Цвети, това е нелепо!

Коментар

Протокол ,от както Вале ме би в ФИБ а ти оцели 2 лв в ССВ ,крайни прогнози не правя...
            Но ДАУ и ДАХ се люшкат в транс ,което означава ,че идва времето на слалома ...там.
            Света е в търговска и политическа война ,само икономическя криза липсва
            Само че ...оръжието никога не е решение на проблема.....
            Гледай западните банки ,те не се възстановиха а скоро спират печатницата.....а даже и да не я спрат... .....
            При нас какво чакате....
            Батко да печати пари и да купува акции за тапети.....та той купува само в ХИМ и вече се изчерпа....
            Не е препоръка...
            Има една приказка....
            Бегай Лиске да бегаме....първо муцунката , после крачетата и накрая опашлето....
            Хич не ме бива в бягането ... и това се оказа сериозен недостатък в търговията ..
            Но по темата -имам чувство, че тук скоро (до 1 г ) ще има нов собственик и на твоята улица ще изгрее слънце . Но не се подвеждай по думите ми - щото и аз често си фантазирам ...
            п.с. CCB акция , мда сладка работа - следващ таргет 2.40-2.45 ..до края на годината
            Last edited by Protokol; 05.04.2018, 15:00.
            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
              Монти, това че си продал на време е чудесно, щото си уцелил подходящия момент ... Пожелавам ти да уцелиш и другия - за вход .
              Според мен, за любителите на български хартийки тази пролет е добра възможност за покупки...
              Мен ме спира само ниската ликвидност за да си удвоя портфейла...макар и да гледам само само най-оборотните
              Протокол ,от както Вале ме би в ФИБ а ти оцели 2 лв в ССВ ,крайни прогнози не правя...
              Но ДАУ и ДАХ се люшкат в транс ,което означава ,че идва времето на слалома ...там.
              Света е в търговска и политическа война ,само икономическя криза липсва
              Само че ...оръжието никога не е решение на проблема.....
              Гледай западните банки ,те не се възстановиха а скоро спират печатницата.....а даже и да не я спрат... .....
              При нас какво чакате....
              Батко да печати пари и да купува акции за тапети.....та той купува само в ХИМ и вече се изчерпа....
              Не е препоръка...
              Има една приказка....
              Бегай Лиске да бегаме....първо муцунката , после крачетата и накрая опашлето....

П.П. Тези с Биткойните са най рисковите играчи.....те не са профил на акционери.
              Те като бягат отиват в колии и апартаменти....,за какво са им акции и то български ,та излизането е като да играеш Лотария България ,всеки ден ,всяка седмица ,всеки месец и то след като те одерат за комисионни за преобразуване на биткойна в левове... ....
              Last edited by Монти; 05.04.2018, 14:16.

Коментар

Каръков , да не правиш автопортрет на себе си...
                Имаш една акция и от 10 години я хвалиш а тя от 30 лв стана 60 стинки.....
                Гледам станал се анализатор и врачка в темата на хим....
                Спомни си лятото на 2014 г и това ви чака......и тогава всичко падаше а хим се държеше.....а ти чакаше 3 лв.....
                Не може да фалира човек който от късната пролет на 2017 е продал над 60 % портфеила си а на НГ е останал с 10 % акции и то слаболиквидни и даже не гледа БФБ и Форума за какво става дума ...вече ..
                След като изклатиха ПФ от Софикс фонда , тиквите са в МС а балъците на БФБ - последните бранят позиции .......
                Айде Чао за още неколко месеца...550 ни чака..... след дивидентите .Знаете след май се продава всичко наред.
                А Темата за БТХ и без мен има фенове който да пишат като ВАС с Батката .....
                Монти, това че си продал на време е чудесно, щото си уцелил подходящия момент ... Пожелавам ти да уцелиш и другия - за вход .
                Според мен, за любителите на български хартийки тази пролет е добра възможност за покупки...По всичко личи, че броя на участниците е на санитарния минимум и вероятността да намалее е много по-малка от тази да се влеят нови играчи... Онзи ден говорих с един приятел, който затрил половината си печалба от биткойни след като ги обърнал в друга крипто валута. Сега казва, че предпочета да си вкара паричките в акции - 50/50 в БГ и EU ...
                Мен ме спира само ниската ликвидност за да си удвоя портфейла...макар и да гледам само само най-оборотните
                Last edited by Protokol; 05.04.2018, 13:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

в негов стил е да осреднява до последно и да обикаля форума и да пише каква далавера е компанията в която се е набабанил ............... за последните 10 години не е пропуснал да се набърбальока във всяка една акция която фалира...

не е препоръка да се водите по акъла на мисирка
                  Каръков , да не правиш автопортрет на себе си...
                  Имаш една акция и от 10 години я хвалиш а тя от 30 лв стана 60 стинки.....
                  Гледам станал се анализатор и врачка в темата на хим....
                  Спомни си лятото на 2014 г и това ви чака......и тогава всичко падаше а хим се държеше.....а ти чакаше 3 лв.....
                  Не може да фалира човек който от късната пролет на 2017 е продал над 60 % портфеила си а на НГ е останал с 10 % акции и то слаболиквидни и даже не гледа БФБ и Форума за какво става дума ...вече ..
                  След като изклатиха ПФ от Софикс фонда , тиквите са в МС а балъците на БФБ - последните бранят позиции .......
                  Айде Чао за още неколко месеца...550 ни чака..... след дивидентите .Знаете след май се продава всичко наред.
                  А Темата за БТХ и без мен има фенове който да пишат като ВАС с Батката .....

Коментар

Сигурно е с офертата на 15 лв.!
                    в негов стил е да осреднява до последно и да обикаля форума и да пише каква далавера е компанията в която се е набабанил ............... за последните 10 години не е пропуснал да се набърбальока във всяка една акция която фалира...

не е препоръка да се водите по акъла на мисирка
                    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

Не е той! Неговите оферти са с по две нули по-малки

Коментар

• Акцията откъм някои параметри изглежда добре ...друг е въпросът , доколко са реални и актуални ...
                        P/E 9.74
                        P/B 2.41
                        Всъщност при P/B над 1 с такъв мажо не пипам ...само поглеждам от скука ...

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

къде е този мушмурок??? ................. проигра всичко и изчезна, май

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                            Докато Монти не каже че е напълнил вече желаните бройки .... нищо не е както трябва!
                            къде е този мушмурок??? ................. проигра всичко и изчезна, май
                            fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• https://m.dnevnik.bg/bulgaria/2018/0..._v_doklada_na/

Коментар

• "Булгартабак" печели повече от сирене и телевизори, отколкото от цигари

Приходите на холдинга са се увеличили основно заради вливането на магазините "Техномаркет" в групата

https://www.capital.bg/biznes/kompan..._i_televizori/

Както казват китайците-
                                Няма значение дали котката е бяла или черна.
                                Важното е да лови мишки

Коментар

Working...
                                X