IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kaputov Разгледай мнение
    Отчетът показва, че е прехвърлено и мажоритарното участие в цигарената фабрика в Баня Лука, която в момента холдингът се опитва да затвори, но правителството на Република Сръбска, част от Босна и Херцеговина, не му позволява.
    В България нямат никакъв проблем да затварят фабрики и съкращават работници,въпреки поети ангажименти.

А тия пасиви от къде стават за 31,12,17г 418 380хил. лв. - срещу 31,12,16г. 233 104хил. лв
    и активите ******* *** за 2017г . са 259 902х.лв ,а за **** 12,2016г 236 948х.лв.

Коментар

• Отчетът показва, че е прехвърлено и мажоритарното участие в цигарената фабрика в Баня Лука, която в момента холдингът се опитва да затвори, но правителството на Република Сръбска, част от Босна и Херцеговина, не му позволява.
      В България нямат никакъв проблем да затварят фабрики и съкращават работници,въпреки поети ангажименти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
        Печалба от оперативна?
        Инвестиционен доход?

Абе ще се въртят едни пари, а дали и ще излязат на светло си е Божа (опааа ДП) работа

пп. -току надникнах да сверя къде съм изхвърлил баласта;- от 43,82- до 45,39 на 07,07,17г.
        Last edited by inta53; 02.03.2018, 11:34.

Коментар

• Печалба от оперативна?
          Инвестиционен доход?

Коментар

• Докато Монти не каже че е напълнил вече желаните бройки .... нищо не е както трябва!

Коментар

• Нетни приходи от продажби 398044 хил. лв.
              Нетна печалба 31819 хил. лв.
              Общо активи 855373 хил. лв.
              наистина не е зле, да видим кога ще има ОС
              не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                От най-големия производител на тУтУни се превръща в най- големия лафка-продавач на тУтУни
                С
                30 млн печалба,
                И
                100 млн " суха" пара
                Не е толкова зле..

Коментар

• http://x3news.com/download/?id=377946

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение

Ти костенурка стригал ли си?
                    Миналогодишната "вълна от костенурката" мноого добре ми се отрази
                    Мисля, че има още какво да се стриже

Коментар

• Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение

Е, че Монти точно това и предполагаше-
                      БТХ продава каквото може и след това разпределя не лош дивидент.
                      За сега първата част върви по план.
                      Да видим дали ще се реализира и втората...
                      Ти костенурка стригал ли си?

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                        Абе къде изчезна Монти?

"Булгартабак" затваря и босненската си фабрика

Сто служители ще бъдат уволнени, причината е, че предприятието остава без поръчки

https://www.capital.bg/biznes/kompan...ta_si_fabrika/
                        Е, че Монти точно това и предполагаше-
                        БТХ продава каквото може и след това разпределя не лош дивидент.
                        За сега първата част върви по план.
                        Да видим дали ще се реализира и втората...

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                          Абе къде изчезна Монти?

Сто служители ще бъдат уволнени, причината е, че предприятието остава без поръчки

Не се бъзикайте с Монти - човекът си излезе с ника и си защити позицията. Не е познал, ама пък да кажеш, че всички сме някакви супер разбирачи и не правим грешки? Ми направил е грешна преценка, платил си е и продължава напред - никога не съм се радвал затова, че някой друг е загубил пари, жалко е някакси
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Абе къде изчезна Монти?

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Само дето освободиха над 200 човека, а са назначили 50-на. Отделно са разкарани абсолютно всички жени и като за капак вече не се бачка 24/7, щото няма работа. Тук стана огромно тото, а аз на такова тото, ако няма висок коеф (т.е. ниска цена), която да ми оправдае вложението, няма как да се включа. Като сложим и факторът Шиши, за който никога не следва да си затваряме очите, и сегашната цена ми се струва прекалено висока. Лично мнение, без препоръка - дано се изплати чакания дивидент, макар вече да не е много ясно откъде ще дойде.

Желая успех на инвестиралите тук!
                              Само да отбележа, че не са разкарани абсолютно всички жени. Все още се намират такива на работа в Благоевград бт.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Само дето освободиха над 200 човека, а са назначили 50-на. Отделно са разкарани абсолютно всички жени и като за капак вече не се бачка 24/7, щото няма работа. Тук стана огромно тото, а аз на такова тото, ако няма висок коеф (т.е. ниска цена), която да ми оправдае вложението, няма как да се включа. Като сложим и факторът Шиши, за който никога не следва да си затваряме очите, и сегашната цена ми се струва прекалено висока. Лично мнение, без препоръка - дано се изплати чакания дивидент, макар вече да не е много ясно откъде ще дойде.

Желая успех на инвестиралите тук!
                                Както е казал философът"Икономията майка на мизерията".Мойто мнение е ,че му лъска фасадата и имиджа за да го продава.

Коментар

Working...
                                X