IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Неприятно.Аз очаквах дивидент, мамка им.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от law Разгледай мнение
      СД предлага печалбата да отиде в неразпределена печалба, няма да има дивидент очевидно - справка - качена за обявяване покана в Търговския регистър
      Дайте линк или копирайте поканата

Коментар

• Първоначално изпратено от law Разгледай мнение
        СД предлага печалбата да отиде в неразпределена печалба, няма да има дивидент очевидно - справка - качена за обявяване покана в Търговския регистър
        ако това е истина, това ми беше и прогнозата преди няколко месеца...
        тука цената утече. Честито на държачите на артии...
        Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от desinvest Разгледай мнение
          Според мен тук дивидент няма да има, ще бъде инвестиран в нови мощности и цената след две години ще е много над милиард лева. Успех на оставащите на кораба!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Lubo70 Разгледай мнение
            Смятам, че тук ще има не само голям дивидент, а до 2 - 3 месеца компанията ще бъде продадена, и според мен цената ще е над 900 000 000 лв.
            Според мен тук дивидент няма да има, ще бъде инвестиран в нови мощности и цената след две години ще е много над милиард лева. Успех на оставащите на кораба!!!

Коментар

• До 2-3 месеца няма да е.По скоро до средата на следващата година.
              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lubo70 Разгледай мнение
                Смятам, че тук ще има не само голям дивидент, а до 2 - 3 месеца компанията ще бъде продадена, и според мен цената ще е над 900 000 000 лв.
                Звездите ми го говорят???
                Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Смятам, че тук ще има не само голям дивидент, а до 2 - 3 месеца компанията ще бъде продадена, и според мен цената ще е над 900 000 000 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
                    Нещо си объркал годините - на ОСА ще се разпределя резултата за 2013г., а консолидирания за 1трим. на 2014 е доста добър
                    Абе не знам дали аз съм объркал, ти сигурен ли си в твоите думи?
                    Ще илюстрирам доста просто - БТХ е холдинг. Холдинга може да разпредели само неконсолидираната печалба, повтарям за по-ясно - НЕ консолидираната. т.е. - печалбата от обичайната си дейност и от дивиденти, които той е получил през 2013 година. А дивидентите от дъщерните, пич, не са от печалбите от 2013 година а от 2012 година. Сега стана ли по-ясно?

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
                      Нещо си объркал годините - на ОСА ще се разпределя резултата за 2013г., а консолидирания за 1трим. на 2014 е доста добър
                      Е, консолидирания го чакаме все още.

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
                        Според мойто скромно, някой би казал дори селско мнение, акцията е тежко набалончена. Дребните ми аргументи са:
                        1. Вътрешния пазар отива по дяволите.
                        2. Експорта расте анемично.
                        3. Печалбите в резултат на горните две причини - ми падат.
                        4. Дивидентецът, дори и да го има таз година ще е последния могъщ дивидентец. Щото следващата година (ако изобщо се изплаща) ще е за резултата от 2013, а той, както знаем е доста по-зле от 2012 - т.е. в най-добрия вариант дивидента ще е значително по-малко от тазгодишния.
                        5. Продадоха под политически натиск Лафка - дето има капацитета да се превърне в печатница за пари с тлъстички печалби и маржове.
                        6. Печалбицата от оперативна дейност за 2013 дори е и по-ниска щот всички знаем как се точи гагарина в тукашна посока.

В резултат на тез мои разсъждения очаквам както и при гагарина ясно го очаквах и то зе че са случи, та очаквам една дребна корекцийка тука с 1/3 от стойността на артията. Кат са стабилизира до едни прилични нива от 65-70 кинта можем да въздъхнем и да кажем, че по-скоро артията си достигна справедливата стойност.

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
                          Според мойто скромно, някой би казал дори селско мнение, акцията е тежко набалончена. Дребните ми аргументи са:
                          4. Дивидентецът, дори и да го има таз година ще е последния могъщ дивидентец. Щото следващата година (ако изобщо се изплаща) ще е за резултата от 2013, а той, както знаем е доста по-зле от 2012 - т.е. в най-добрия вариант дивидента ще е значително по-малко от тазгодишния.
                          5. Продадоха под политически натиск Лафка - дето има капацитета да се превърне в печатница за пари с тлъстички печалби и маржове.
                          6. Печалбицата от оперативна дейност за 2013 дори е и по-ниска щот всички знаем как се точи гагарина в тукашна посока.
                          В резултат на тез мои разсъждения очаквам както и при гагарина ясно го очаквах и то зе че са случи, та очаквам една дребна корекцийка тука с 1/3 от стойността на артията. Кат са стабилизира до едни прилични нива от 65-70 кинта можем да въздъхнем и да кажем, че по-скоро артията си достигна справедливата стойност.
                          Кажи честно ....
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Според мойто скромно, някой би казал дори селско мнение, акцията е тежко набалончена. Дребните ми аргументи са:

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                              Що сте затихнали така, бе другари?Кажете нещо.
                              Чакаме обявата за редовното годишно ОС, а и консолидирания за Q1.
                              Надявам се, търпението да бъде възнаградено.
                              Както е казало макето-Ке пада е...не, ама треба чекане

Коментар

• Търпение му е майката тук.

Коментар

Working...
                                X