IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    Виж колегите от Софарма:"Чичо Оги това, чичо Оги онова...." а ние тука като сирачета, даже няма кой да ни напсува.Един смелчага на ОСА-та да му издърпа ушите и да го плясне зад вратЪ.

да бе ....ще му плесне зад врата и после какво ще стане ,ще остане той без врат....
    Човека си купува на 95/6 лв и без причини-....

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
      Ако пък не иска ...
      Виж колегите от Софарма:"Чичо Оги това, чичо Оги онова...." а ние тука като сирачета, даже няма кой да ни напсува.Един смелчага на ОСА-та да му издърпа ушите и да го плясне зад вратЪ.
      Life won't wait for you.

Коментар

• Може и Делянчо Намамахипопотамчо да се регистрира.Нали няма да ходи в Брюксел та ще има време да пише.
        Life won't wait for you.

Коментар

Ако някой ходи на ОСА-та да каже на Цветан Василев да се регистрира във форума, че ми писна от затъмнението
          Ако пък не иска да си изкупи акциите (фри флота е под 10%) и да не се занимаваме повече с БТХ.

Коментар

• Ако някой ходи на ОСА-та да каже на Цветан Василев да се регистрира във форума, че ми писна от затъмнението
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
              Става дума за поръчителство по договори за кредит на София БТ и Плевен БТ към Юробанк.
              Тази точка в мотивирания доклад е камофлажа за мен, другата е по-важната.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alhimik Разгледай мнение
                Благодаря. Интересно що така - съвпадение някакво или тех. грешка. Довечера ще видя в търговския регистър какво ще излезе.
                Става дума за поръчителство по договори за кредит на София БТ и Плевен БТ към Юробанк.
                В целия мотивиран доклад се говори за тези договори, а накрая като предложение за гласуване на ОС цъфва и одобряване постфактум на прехвърлянето на Табак Маркет и то само към Благоевград БТ. Тука нещо КФН би следвало да има работа.

http://www.bulgartabac.bg/media/file...ran-doklad.pdf
                Last edited by Poncho; 31.05.2014, 14:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
                  Не само при теб.
                  Благодаря. Интересно що така - съвпадение някакво или тех. грешка. Довечера ще видя в търговския регистър какво ще излезе.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alhimik Разгледай мнение
                    Абе я кажете - само при мен ли мотивирания доклад за сделките по чл. 114 излиза празен лист ?
                    Не само при теб.

Коментар

• Печалбата е 24 милиона но не идва промишлена дейност...
                      наполовина на предишната година....
                      20 м идват отгоре....
                      не го четох много обзорно....но това ми се наби...

Коментар

• Абе я кажете - само при мен ли мотивирания доклад за сделките по чл. 114 излиза празен лист ?

Коментар

• От материалите за ОС-

5. Приемане на решение за разпределяне на печалбата на дружеството за 2013 г. Проект за решение: Общото събрание приема предложението на Съвета на директорите печалбата за 2013 г. да се отнесе към „Неразпределени печалби от минали години“.

Коментар

• Може би ще форсират продажбата на БТХ до края на годината и така да си спестят 5% дивидент.Макар че могат да продадат и "офшорката".Абе знае ли човек .... Пак мамка им.
                            Life won't wait for you.

Коментар

Неприятно.Аз очаквах дивидент, мамка им.
                              Ako същите партии спечелят и следващите избори, да не вземат и акциите да ни приберат тук...
                              Очаквам да кажат за какво ще ги харчат и колко пари ще вземем от Лафка, защото никога не е късно да станеш за кашмер
                              Не е препоръка за инв. решение. Имам!
                              Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

Неприятно.Аз очаквах дивидент, мамка им.
                                B.Graham,
                                Традициите не са това което бяха....
                                Излезнаха ли покани за ОСА на Гагарин и Енерго Про Мрежи и Продажби ...

Коментар

Working...
                                X