If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Декотекс АД-Сливен /DEKOT/ свиква ОСА на 31.05.2006 год. от 11.00 ч. в гр. Сливен, ул. Хаджи Димитър №42 при следния дневен ред:
- Доклад на управителните органи за дейността на дружеството през 2005 год.;
- Приемане на годишния счетоводен отчет на дружеството за 2005 год.;
- Доклад на експерт-счетоводителя за 2005 год.;
- Отчет на Директора за връзка с инвеститорите;
- Избор на регистриран одитор;
- Освобождаване на членовете на управителните органи от отговорност за дейността им през 2005 год.;
- Промени в устава на дружеството;
- Решение за разпределение на финансов резултат;
- Приемане на решение за увеличение на капитала на дружеството със собствени средства от 406 530 лв. на 15 041 610 лв., чрез издаване на 14 635 080 бр. акции с номинална стойност 1 лв. всяка една.
- При липса на кворум, събранието ще се проведе на 15.06.2006 год. от 11.00 ч. на същото място и при същия дневен ред.
- Поканата за ОСА предстои да бъде публикувана в Д.В.
Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на Борсата, в резултат на които приобретателят ще може да упражни правото си на глас в ОСА, е 15.05.2006 год.
Така е, Brain, и аз мисля, че добра сделка. Жалко, купих са малко. Ако трябва да бъда честен - смешно малко. Но пък ако имах търсене за по-голяма бройка, кобосарчето, дето не са му издържали нервите май щеше да се въздържи.
Винаги, когато имаш възможност отстъпвай, за да имаш повече пространство да се засилиш...
Правилно, обемът на продажбите нараства. Намаляват само приходите от продажби заради валутни разлики, защото около 40% от продукцията им се изнася за САЩ и цените са договорени в USD.
Няма спад в продажбите! Ето извадка от отчета за управлението за 2004 г.:
"...Продажбите в натури бележат отръст от 6.17 % спрямо 2003 г. В стойностно изражение отръста на продажбите за 2004 г. спрямо 2003 г. е с 2.81 %. По ниския ръст на продажбите в стойност е повлиян от обезценката на щатския долар..."
По-голяма вероятност има цената да премине 50, отколкото да се върне под 40- пазарите са осигурени, а 80% от продукцията е за износ. Спадът в продажбите може да е породен от толкова много фактори, че не си струва да се коментира.
Падащи продажби, май ще трябва да се изчака преди да се усети ръст на цената. Мисля че има вероятност цената да падне краткосрочно под 40, тогава ще е по-добре за влизане.
Не е лошо дружество, но дано оправят продажбите.
И аз мисля че тази цена от около 42 лв. е добра за влизане, който още не е успял. Дружеството е добро и переспективно. Имам малко акции тук и съм убеден че не съм сбъркал.
Малко ми е далечко щото искам да проуча нещата на място дет се вика да добия реална представа, а не само виртуална.
Ако някой има впечатления- ще е интересно!
Коментар