IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българска Холдингова Компания АД (5BA / BHC)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kif
    малий - страшна статия - манипулация от където и да го погледнеш - защо се коментира с подробности намалението на разходите, а увеличението на приходите не.
    Eто ти още една "по-страшна", МАЛИЙ!

Близо 7 млн. лв. консолидирана печалба за Българска Холдингова Компания на полугодието
    от Pazari.dnevnik.bg [48 прочитания]
    днес, 11:44
    Консолидираната печалба на Българска Холдингова компания за първите 6 месеца е 6.962 млн. лв., стана ясно от отчета на дружеството, публикуван на сайта на БФБ-София. Това е повишение близо 5 пъти спрямо същия период на миналата година, когато печалбата е била 1.423 млн. лв. Акционерният капитал на холдинга е 4.386 млн. лв., което прави 1.59 лв. печалба на акция. Нетните приходи от продажби и разходите по дейността са спаднали с около 18%, съответно до 6.3 млн. лв. и 7 м

Коментар

• Не знам какво не го харесвате отчета ?

Я колко вложения в асоциирани и др. предприятия.
      Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• малий - страшна статия - манипулация от където и да го погледнеш - защо се коментира с подробности намалението на разходите, а увеличението на приходите не.
        Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Българска Холдингова Компания с 6.962 млн. лв. печалба за полугодието
          (BHC)
          29.08.2007 11:47

За първите шест месеца на 2007 г. Българска Холдингова Компания отчита нетна консолидирана печалба в размер на 6.962 млн. лв., спрямо положителен финансов резултат от 1.423 млн. лв. за година по-рано.

По данни от Българска фондова борса съвкупните приходи на холдинговото дружество нарастват от 9.998 млн. лв. на 17.768 млн. лв. в края на полугодието.

Главно поради снижени разходи за материали и възнаграждения, общите разходи за шесмесечието са 7.227 млн. лв., като намаляват с 19.95% спрямо година по-рано.

Основният капитал на дружеството е 6.584 млн. лв., докато собственият – 42.833 млн. лв. Българска Холдингова Компания има инвестиции в 8 дъщерни, 3 асоциирани и 27 други предприятия, от които четири договорни фонда и едно инвестиционно дружество.

До момента по позицията са изтъргувани 9124 акции на нива от 4.45 и 4.91 лв. за брой.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dundo1
            Първоначално изпратено от botzi
            карол днес яко пълнят по тази позиция, а на мен цената ми се струва малко висока за влизане вече и малко се колебая .........
            Interesno kak re6i, 4e karol pulnqt po tazi poziciq ama moje i da si im broker i da turguva6 prez cobosot cqlata rabota se vijda 4e edinstveno Fiko Invest kupuvat po-zdravo, ama pri tova izto4vane edva li moje da se nadqva6 na ne6to vpe4atlqva6to

1134 br. при средна цена от 4.7914 - 143 COBOS така реших
            459 бр. на ср. цена от 4.8996 - 209 COBOS
            500 бр. бора инвест и т.н. на цена 4.86 отново през COBOS

просто на кобосите ми пише през кой ИП минават

"ama pri tova izto4vane edva li moje da se nadqva6 na ne6to vpe4atlqva6to" - съгласих се ...

Коментар

star, аз явно гледам други отчети за Q1 и Q2
              и на мен ми се вижда нещо ненормално активите да намаляват за едно тримесечие с близо 27 % ;-)
              Прав си гледал съм неконсолидирания за Q1
              Тия верно са потулили половината от печалбата към Q1!

Коментар

• star, аз явно гледам други отчети за Q1 и Q2
                и на мен ми се вижда нещо ненормално активите да намаляват за едно тримесечие с близо 27 % ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от botzi
                  карол днес яко пълнят по тази позиция, а на мен цената ми се струва малко висока за влизане вече и малко се колебая .........
                  Interesno kak re6i, 4e karol pulnqt po tazi poziciq ama moje i da si im broker i da turguva6 prez cobosot cqlata rabota se vijda 4e edinstveno Fiko Invest kupuvat po-zdravo, ama pri tova izto4vane edva li moje da se nadqva6 na ne6to vpe4atlqva6to

Коментар

• карол днес яко пълнят по тази позиция, а на мен цената ми се струва малко висока за влизане вече и малко се колебая .........

Коментар

Първоначално изпратено от Samail
                      Taka vi iskam !!! Niakoi da ne e nadniknla v otcheta veche

Parvata valna ...
                      а втората ще е яко надолу ;-)
                      печелбата взе да изчезва по разни и други подхолдингови компании
                      Да, ама не! Печалбата според отчета се увеличава и то доста! А що се отнася до мениджмънта всички не го долюбваме, но все пак трябва да пишем това, което е в отчетите, а не в подозренията ни! Аз тук съм направил едно близо 800% за 4 години. Желая Ви успех и на ВАС!
                      В сравнение с миналата година нарастването на печалбата е над 4 пъти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Samail
                        Vse neshto e ostanalo .

Ima napredak ..

Ne sa iztocili vsichko
                        е ти пък за 3 месеца не се точат така лесно толкова млн.
                        споко сега изчезна половината, следващото Q и другата ;-)

Коментар

• Vse neshto e ostanalo .

Ima napredak ..

Ne sa iztocili vsichko

Коментар

• Първоначално изпратено от Samail
                            Taka vi iskam !!! Niakoi da ne e nadniknla v otcheta veche

Parvata valna ...
                            а втората ще е яко надолу ;-)
                            печелбата взе да изчезва по разни и други подхолдингови компании

Коментар

• Taka vi iskam !!! Niakoi da ne e nadniknla v otcheta veche

Parvata valna ...

Коментар

• Goliama tishina e nastanala tuka .

Gore glavata !!! Chakame otcheta i da vidim kakvo sa napravili ?

Shte ia ima li oshte pechalbata ili ..???

Коментар

Working...
                                X