If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Mи то само Търговия на едро - Сливен АД струва според мен повече от колкото е борсовата цена на целия холдинг в момента !
А ако мислим само за точенето то около полвината дружества трябва да се търгуват по 1 стотинка. А ако Капман имат контролен пакет могат да сложат ред в нещата. Малко ги рекламирам, но не е умишлено, факти са.
е ако на всеки 3 месеца изчезват по 18 млн. къде ще му дойде сметката - каква е файдата колкострувала земята в Сливен?
Капман наистина прехвърлиха доста голям пакет преди време
Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Mи то само Търговия на едро - Сливен АД струва според мен повече от колкото е борсовата цена на целия холдинг в момента !
А ако мислим само за точенето то около полвината дружества трябва да се търгуват по 1 стотинка. А ако Капман имат контролен пакет могат да сложат ред в нещата. Малко ги рекламирам, но не е умишлено, факти са.
1. Парк - хотел Москва АД 9839 59.17%
2.Търговия на едро - Сливен АД 69 85.27%
3.Бистрец АД 71 66.71%
4 АТП Бухово АД 7 70.34%
5 Харманлийска Керамика АД 130 81.02%
6 Търговия на едро Плевен АД 236 68.32%
7 Елпром АНН АД 75 69.00%
8. Модтрико АД 356 90.36%
22.Полимери АД 8028 12.36%
Знаеш ли колко земя на идеални места имат Търговия на едро - Сливен АД и Търговия на едро Плевен АД
А Капман тук събраха много, може би вече имат и контролем пакет.
А Парк - хотел Москва АД може мол да стане с по голямо желание, колко струва един мол ?
Тъй като следя позицията отдавна щото мисля че е подценена и има какво да се вземе още ми направи впечатление ,че капман тихо си пълниха дълго време .Въпрос на време е да избухне и тук.
Ama qvno ne sledi6 dostatu4no da vidi6 kak si prodadoha pove4eto akcii na edni paket4eta deto minavahaNe sum 100% siguren, no 6te proverq i 6te ti pi6a sled malko
Тъй като следя позицията отдавна щото мисля че е подценена и има какво да се вземе още ми направи впечатление ,че капман тихо си пълниха дълго време .Въпрос на време е да избухне и тук.
Процентно BHC е по-eвтино от KTEX спрямо балансовата стойност.
Pi4 koi go gleda tova?Mai samo ti? Tuk sa ti namalili pe4albata ot prodajbata na VAMO na dve, a ti se naduhva6.Za Q3 6te e dobre ako sa vuob6te na pe4alba.I az bqh vlizal tuk, no purvo pri niva 2.5, a posle na 3.8 predi Q1 ot4eta, no izlqzoh na 5.2 i se zarekoh pove4e tuk da ne vlizam
Коментар