IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българска Холдингова Компания АД (5BA / BHC)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ей, много красива графика се получи тука! ))
    * think positive * think simple * think big *
    * be moderate * be cool * be yourself *

Коментар

• Първоначално изпратено от wwwbg
      Първоначално изпратено от trendy
      Първоначално изпратено от kaputov
      ........................
      В "Дневник" май беше,бяха споменали за очаквано увеличение на капитала,това ако се случи ще е добре,че отдавна ги влача и аз.
      Можеш ли да споменеш
      в кой брой на Дневник е писано това за увеличението на капитала на BHC, моля
      Не съм срещал никъде инфо за увеличение на капитала т.е. малко е вероятно да го е писало и в Дневник.
      Поне два вестника и на борсата ще ше да го има!
      Явно, че това с увеличението е само кьорфишек.

но пък дали ще са реални нови движения на горе ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от trendy
        Първоначално изпратено от kaputov
        Ако чакаш дивидент,едва ли ще има.Този кеш е от тази година,а серазпределя печалбата от моналата,а за следващата....
        В "Дневник" май беше,бяха споменали за очаквано увеличение на капитала,това ако се случи ще е добре,че отдавна ги влача и аз.
        Можеш ли да споменеш
        Не съм срещал никъде инфо за увеличение на капитала т.е. малко е вероятно да го е писало и в Дневник.
        Поне два вестника и на борсата ще ше да го има!

Коментар

• Първоначално изпратено от kaputov
          Ако чакаш дивидент,едва ли ще има.Този кеш е от тази година,а серазпределя печалбата от моналата,а за следващата....
          Можеш ли да споменеш

Коментар

• Ако чакаш дивидент,едва ли ще има.Този кеш е от тази година,а серазпределя печалбата от моналата,а за следващата....

Коментар

• А аз се надявам че поне за баничка и боза ще дадат ако не ги е срам
              .

Коментар

• Не ми се вярва да дадат дивидент.
                "Не презирай врага, ако ти се струва слаб, не се страхувай от врага, ако ти се струва силен."

Коментар

• Първоначално изпратено от Скучаещ милионер
                  Първоначално изпратено от PLP
                  Някой има ли идея кога ще е ОСА .Писна ми да ги чакам тия вече .
                  Какво чакаш от тях?
                  Ами има доста пари в дружеството да видим как ще се използват.

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
                    Някой има ли идея кога ще е ОСА .Писна ми да ги чакам тия вече .
                    Какво чакаш от тях?
                    "Не презирай врага, ако ти се струва слаб, не се страхувай от врага, ако ти се струва силен."

Коментар

• Първата дата е била на 12.06. Явно не е имало кворум и втората дата е на 27.06. (според инфо от finance.news от 16 май)

Коментар

• Някой има ли идея кога ще е ОСА .Писна ми да ги чакам тия вече .

Коментар

• Първоначално изпратено от капитан Немо
                          Първоначално изпратено от kork
                          бях взел вече да се притеснявам,само аз и булброкърс ли пълним...но....... виждам,че и капман се включват отново
                          Пожелавам ти да не се изКОРКаш като много от нас през 2005
                          Благодаря Капитане,дано не се зкоркам но си мисля,че няма да се случи.Някак си положително съм настроен тук,профитно бих казал вероятно ще задържи около 5 лева за опр. време а не след дълго очаквам катерене.

Коментар

• Първоначално изпратено от kork
                            бях взел вече да се притеснявам,само аз и булброкърс ли пълним...но....... виждам,че и капман се включват отново
                            Пожелавам ти да не се изКОРКаш като много от нас през 2005
                            "НИКОГА НЕ ПРЕНЕБРЕГВАЙ ИНТУИЦИЯТА СИ. НО И НЕ МИСЛИ, ЧЕ САМО ТЯ СТИГА."

Коментар

• бях взел вече да се притеснявам,само аз и булброкърс ли пълним...но....... виждам,че и капман се включват отново

Коментар

• ами продължавам да пълня а като гледам и булброкърс си пазарят..ще видим,ще видим

Коментар

Working...
                                X