If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако чакаш дивидент,едва ли ще има.Този кеш е от тази година,а серазпределя печалбата от моналата,а за следващата....
В "Дневник" май беше,бяха споменали за очаквано увеличение на капитала,това ако се случи ще е добре,че отдавна ги влача и аз.
Можеш ли да споменеш
в кой брой на Дневник е писано това за увеличението на капитала на BHC, моля
Не съм срещал никъде инфо за увеличение на капитала т.е. малко е вероятно да го е писало и в Дневник.
Поне два вестника и на борсата ще ше да го има!
Ако чакаш дивидент,едва ли ще има.Този кеш е от тази година,а серазпределя печалбата от моналата,а за следващата....
В "Дневник" май беше,бяха споменали за очаквано увеличение на капитала,това ако се случи ще е добре,че отдавна ги влача и аз.
Можеш ли да споменеш
в кой брой на Дневник е писано това за увеличението на капитала на BHC, моля
бях взел вече да се притеснявам,само аз и булброкърс ли пълним...но....... виждам,че и капман се включват отново
Пожелавам ти да не се изКОРКаш като много от нас през 2005
Благодаря Капитане,дано не се зкоркам но си мисля,че няма да се случи.Някак си положително съм настроен тук,профитно бих казал вероятно ще задържи около 5 лева за опр. време а не след дълго очаквам катерене.
Коментар