IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Холдинг Варна A АД (HVAR)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от rookie trader Разгледай мнение
    Не е "платен" в смисъла който си мислиш. Може би , му плащат в св..ки....
    Виж какво , не е нужно да ми плащат, за да мразя мафията.
    А за вас важи вица "...от един път педерас става ли се ?...." Толкова време ви е***, че вече сте се влюбили....

Коментар

• Първоначално изпратено от pinko-rp Разгледай мнение
      сеВулва, отговори ти се опитваш да поставиш рекорд за платен (анти)драскач във форума на инвестора или си малоумен?
      Ако е първото мисля че ти е време да осъзнаеш, че заради всичките простотии които си написал вече никой не ги чете!
      Ако е второто ще ти кажа, че Марин Митев никога не би пуснал заплашително писмо на някакъв дрисльо-пък дори той да се изживява като най-сериозния журналист в света!
      Не е "платен" в смисъла който си мислиш. Може би , му плащат в св..ки....
      Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
        Ти по IP-то ли разбра че е Митве или по някъв друг начин, или просто си спекулираш? Викаш нямат си друга работа висят по фейса като безделници цял ден
        Митев има фейсбук и тези коментари се виждат от всички. Освен че са безделници, се занимават с глупости от както станаха мафиоти най-вече И какво чудно има, като Калина им е най-големия трън в очите и най-много им уронва авторитета на бизнесмени...
        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
          Ами не ми харесват, смятам ги за сериозна спирачка пред сериозните инвеститори в нашия град. Трябва ли да млъкна? Или не живеем в свободна страна, и имаме право само на хвалебствия? Колкото и да ближеш, това няма да качи цената на артииките, с които си се ушил до козирката... Ще пиша и ще цитирам когото си искам. При това Бобане, специално заради тебе - обещавам да го правя най-редовно
          Пиши колкото искаш...имаш право...и не е противозаконно......стга да не обиждаш....Пишииии...,,дано ти олекне мъката.Разбирам,че много ти е било гадно...ама.......Относно Артиите,....не плачи на чужд гроб...не знаеш къде са краката и къде главата....

Аре ,жив и здрав..и забрави БОЛКАТА

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
            Пинко уи си, пантера ли си, ич не ме инересува.
            Същия смърдел митеф, беше коментирал снимките на съпруга на Калина в фейсбук, нещо от рода." хубава двойка сте, дано съпругати е жив и здрав" а в същото време имаше заплахи към повечето и роднини, най-вече от рода че напоследък ставали много автомобилни катастрофи.... Долни кукли на конци са от тим, а ако не са кукли, са много изключително невежи същества.
            Ти по IP-то ли разбра че е Митве или по някъв друг начин, или просто си спекулираш? Викаш нямат си друга работа висят по фейса като безделници цял ден
            Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

сеВулва, отговори ти се опитваш да поставиш рекорд за платен (анти)драскач във форума на инвестора или си малоумен?
              Ако е първото мисля че ти е време да осъзнаеш, че заради всичките простотии които си написал вече никой не ги чете!
              Ако е второто ще ти кажа, че Марин Митев никога не би пуснал заплашително писмо на някакъв дрисльо-пък дори той да се изживява като най-сериозния журналист в света!
              Пинко уи си, пантера ли си, ич не ме инересува.
              Същия смърдел митеф, беше коментирал снимките на съпруга на Калина в фейсбук, нещо от рода." хубава двойка сте, дано съпругати е жив и здрав" а в същото време имаше заплахи към повечето и роднини, най-вече от рода че напоследък ставали много автомобилни катастрофи.... Долни кукли на конци са от тим, а ако не са кукли, са много изключително невежи същества.
              Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                Себулба....интересно ми е...ти ако получиш нотариално заверена картичка....с "послание"...дали ще млъкнеш....Много ми е интересно какво са ти направили ТИМаджии...че така плюеш по тях.Сигурно е било гадно ...и болезнено....навява ми на едни мисли,ама нейсе...мъже сме все пак
                Ами не ми харесват, смятам ги за сериозна спирачка пред сериозните инвеститори в нашия град. Трябва ли да млъкна? Или не живеем в свободна страна, и имаме право само на хвалебствия? Колкото и да ближеш, това няма да качи цената на артииките, с които си се ушил до козирката... Ще пиша и ще цитирам когото си искам. При това Бобане, специално заради тебе - обещавам да го правя най-редовно
                Last edited by SEBULBA; 05.08.2012, 01:02.

Коментар

• Себулба....интересно ми е...ти ако получиш нотариално заверена картичка....с "послание"...дали ще млъкнеш....Много ми е интересно какво са ти направили ТИМаджии...че така плюеш по тях.Сигурно е било гадно ...и болезнено....навява ми на едни мисли,ама нейсе...мъже сме все пак

Коментар

Да не би да го познаваш лично ? И откъде-накъде мушмурок като тебе ще знае какво би направил М.М. И ако не е пускал, що не осъди журналиста за клевета?

Виж кво, НЕ СЪМ ПЛАТЕН ДРАСКАЧ. А в случая, ти си малоумния, още повече, че това не е първото му подобно изпъление:
                    Арх. Калина Павлова срещу ТИМ: Да си смел не значи да не се страхуваш, а да действаш въпреки страховете

...Наистина ли си получила нотариално заверена честитка за рождения ти ден от Марин Митев от ТИМ?

Да наистина, придружена с букет цветя. Още тогава се шегувахме в къщи дали няма скрита камера в букета. А невижданата до сега компроматната война, която се развихри в предизборна кампания показа, че тайното заснемане и монтиране на кадри е следващия способ за сплашване, дискредитиране и пречупване на активни граждани, чиито каузи застрашават корпоративни интереси и свързани с тях политици.

Кои са за теб ТИМ?

Корпорация, която не иска да спазва законите и се крие зад корумпирани политици.

Страхуваш ли се?

Няма начин да не изпитвам страх, но смели са не тези, които не се страхуват, а тези които действат въпреки страховете си, надмогвайки ги, овладявайки ги. Точно това постигнахме във Варна, надмогнахме страха като оформихме активно гражданско общество от много граждански организации и активни граждани работещи съвместно и помагайки си.
                    ПИНКО, ДА ТИ РАЗЯСНЯ ЛИ КАТО НА ДЕБИЛ КАКВО Е "НОТАРИАЛНО ЗАВЕРЕНА", А?

Между другото, интервюто с тази смела жена казва много неща - и за нагласените конкурси в проядената от корупция Община Варна, и за мръсните и подли ченгеджийски номера, и за противочията със закона на целият проект "Алея 1", и какво всъщност представлява инициатива "Моят Бряг"

Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                    Още ли има идиоти които си купуват от кървавите акции?
                    Има Черкезов, има... И за да се измъкнат някакси от ситуацията, в която са се нахендрили, пръдльовците тука са готови да правят федерки до припадък на тези, дето ги ошундиха здраво. Както О.К. отбеляза - Стокхолмски синдром. Дебилна работа...
                    Last edited by SEBULBA; 04.08.2012, 20:24.

Коментар

Когато мутрите станат герои за масата хора, е време не само за напускане на БФБ, но и на държавата. За съжаление у нас рибата се вмирисва откъм главата. Много трудно ще е да променим нещата към добро, и браво на хора като Калина Павлова, а и на журнашиста от Капитал, че се опитват.

Коментар

"Подарък" с подтекст

......
                        Поздрави
                        М. Митев

Коментар

• Собственикът на Икономедия се изсели в Сингапур.

Виждам две послания тук:
                          1) нямаш думата, ти си в Сингапур (а ако се върнеш...)
                          2) и в Сингапур ще те намерим ("светът е малък".

Още ли има идиоти които си купуват от кървавите акции?

Коментар

• "Подарък" с подтекст

"Нима вие не знаете, какво означава думата "война"? Написана, тя се състои от два знака - "копие" и "спри". Така казал през 597г. пр. Хр. чуският цар на съветниците си, които го увещавали, че на мястото, на което разгромил армията на царството Дзин, трябва да се издигне кула в чест на победата.

Цитатът е част от предговора на книгата "Изкуството на войната" (Древни китайски трактати) на Сун Дзъ. Този вторник кореспондентът на "Капитал" и "Дневник" във Варна Спас Спасов я получи с куриерска пратка (виж снимките). Подател беше Марин Митев. Според официалната информация, публикувана в търговския регистър, той е съсобственик на дружеството "ТИМ", чрез друго дружество - "ТИМ Клуб". По-кратка пътека към яснотата за това, кой точно е изпратил книгата, няма.

"Подаръкът" пристигна с бележка на първата си страница. Тя гласи следното:

"Този, който не можеш да направиш приятел или не можеш да го победиш, по-добре не се занимавай с него!" Сун Дзъ.

Светът е малък и не се управлява от Сингапур!

Поздрави
                            М. Митев

Във Варна темите за Общия устройствен план на града, съдбата на Морската градина и проекта за застрояването на крайбрежната й част от години са сплетени в гордиев възел. Те вълнуват, раждат дебат и стават повод за обществени протести. Към такива теми "Капитал" и "Дневник" никога не са оставали безразлични. За това и през последните няколко години кореспондентът ни Спас Спасов публикува статии (виж карето), които търсят обясненията за противоречията около проекта "Алея Първа", за съпротивата на немалка част от гражданите на Варна срещу него и срещу начина, по който той и в момента се реализира от "Холдинг Варна".

Няма да издадем никаква тайна, ако кажем, че Марин Митев е свързан с дружествата "Химимпорт" и "Холдинг Варна".

Затова и ни е трудно да разчетем изпратеното послание другояче освен като опит за косвен (и не до там) натиск върху журналист и медии.

Отношенията между обществото и медиите нямат нищо общо нито с теорията, нито с практиката, нито с изкуството на войната. Нито пък с риториката й. Честните медии, към които настояваме, че и "Капитал" и "Дневник" принадлежат, водят битките си само от позициите на отговорната журналистика, на професионалната етика и обществените интереси.

Коментар

• Първоначално изпратено от DD Разгледай мнение
                              Виждам, че може да сме и на едно мнение и аз искам да видя проекта и да се реализира за да облагороди помията долу. И аз искам да го видя като теб, но преди да го видя и преценя няма да пускам заблуждаващи картинки това не е начина за постигане на целта, поне според мен.
                              За стадиона нямам идея какво става и какви са причините да не се реализира, но тук на алеята виждам, че нещата се случват и се изливат много пари за укрепване.
                              Хайде със здраве ! ;-)))))))))
                              Ми те и на стадиона копаха много ударно, ама после пръднаха и умряха . А визуализациите са на холдинга, но не се знае дали са последните...

Коментар

Ми да покажат истинските визуализации. Като не е това, добре, нека да представят идеите си ... Що ги крият от обществото? Нали е "Обществено значим проект" - хората имат право да знаят. И аз съм "за" да се облагороди "комарника", ама не и по този мутренски и безпардонен начин. И без незаконна продажба на държавна земя! Земята в проекта трябва да е на концесия! Нека това да стане след обществен дебат и конкунрс, иначе резултата ще са подобни бетонни малоумия като въпросните визуализации на проекта на "Холдинг Варна" (които също са добре дошли на конкурса, ако имат добра визия)...

Апропо, като ми говориш за "комарници", докъде я докараха с блатото на "Стадион Варна"? Растат ли жабетата?"
                                Виждам, че може да сме и на едно мнение и аз искам да видя проекта и да се реализира за да облагороди помията долу. И аз искам да го видя като теб, но преди да го видя и преценя няма да пускам заблуждаващи картинки това не е начина за постигане на целта, поне според мен.
                                За стадиона нямам идея какво става и какви са причините да не се реализира, но тук на алеята виждам, че нещата се случват и се изливат много пари за укрепване.
                                Хайде със здраве ! ;-)))))))))

Коментар

Working...
                                X