IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Холдинг Варна A АД (HVAR)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
    Ами то и стадиона беше, ама пета година е на кота "дупка"? Иначе имаше велики обещания...

Ти поне знаеш ли аджеба що не се прави? Последното което бях чел е некви грешки и загубени в превода на чертежите и до там

Иначе проекта си е 6, а и реализацията ако стане голяма конкуренция ще има примерно с софийските стадиони в частност всички официални срещи и мачове.

Ама виж пък може и да не го строят, щото виждат къв батак е в спорта хахахах

А иначе от това което се видя т.е. последните сгради дето правиха, съдя че Алея първа ще е на същото високо ниво, за това си мисля че ще е 6. А и ако са актуални визуализациите, доста свежест ще се вкара в града - по-добре да виждам това от колкото шубраци с битови отпадаци
    Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

За мен е важно, да не е "които и да е", както и да не е просто "нещо", а нещо хубаво! Щото тия , ако се осерат с алеята, както се осраха със "Стадион Варна", пиши го града бегал... Ти проект виждал ли си, та ги подкрепяш така безрезервно?
      Не, не съм виждал. Но ми допада как изглеждат "Рапонги" и "Графити". На фона на безумните архитектурни излияния, които срещам из България стоят добре. Факт е , че такива обекти рядко се срещат в родината ни. Клиентелата не ми харесва, но това, че българите са комплексирани селяни е друга тема. Заведенията са добри...

Дори и тази визия по-долу ми харесва.

PS.

Проектът на "Стадион Варна" също е добър. Това , че не е завършен е притеснително , но ще кажа , че са се "осрали" ако там , на мястото на стадиона се появи мол примерно.
      Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!

Коментар

Прави се, когато искаш получателя да е сигурен (а и невярващите шушмуроци като вас), че честитката идва от теб! Не съм те забравил, един вид...
        Все си мисля че това е интимен акт, а това си чисто публично което се цели
        Все ми е тая принципно, спокойно мога ти шляпна подпис и печат от нотариус поне във Варна са на килограм, просто доста си мирише цялата работа. Както и да не ми се коментира. Просто доста отявлено действат тези от Икономедия се мислят за големи - то не беше КТБ, сега ТИМ остава се заиграе с правитеството, ама като гледам май ще е обратното с тази политика дето се почна от Ганчев и сега с Донев и врътките на Надина

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
          Е що пък трябва осират Алеята, в смисъл ти като предприемач каква ти е оферта се осираш и забутваш като 100% е твое финансиране?
          Ами то и стадиона беше, ама пета година е на кота "дупка"? Иначе имаше велики обещания...

Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
          Е нали по-долу дадох линк за проекта или не са актуални? То имаше едно архитектурно недоразумение с един асансьор и открит леко като мостче, ама за другото не беше никак зле
          Не мога да знам дали са актуални... Питай Шабан в съседната стая...

Коментар

Иначе ебати и начина да пратиш цветя с нотариална заверка хахахах.
            Прави се, когато искаш получателя да е сигурен (а и невярващите шушмуроци като вас), че честитката идва от теб! Не съм те забравил, един вид...

Коментар

За мен е важно, да не е "които и да е", както и да не е просто "нещо", а нещо хубаво! Щото тия , ако се осерат с алеята, както се осраха със "Стадион Варна", пиши го града бегал... Ти проект виждал ли си, та ги подкрепяш така безрезервно?
              Е що пък трябва осират Алеята, в смисъл ти като предприемач каква ти е оферта се осираш и забутваш като 100% е твое финансиране?

Е нали по-долу дадох линк за проекта или не са актуални? То имаше едно архитектурно недоразумение с един асансьор и открит леко като мостче, ама за другото не беше никак зле

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
                Градът загива, защото има монопол, който пречи на нормалните бизнеси да се развиват. И това положение няма да се оправи с повече монопол. Напротив, трябва да се разбие монопола. Иначе ще си останат дупки, като на стадиона.
                ОК, знаеш ли какво не е толкова страшно монопола. Т.е. адски е гадно, но по-гадното е че всичките ни пари, които ги заработваме във Варна (частни бизнеси, малки, големи, на ТИМ, на некви други) та всичките кинти отиват у Софето и се вкарват по линията - София - Пловдив - Бургас Ей това е най-кофти монопол държавния, не може всичките пари дето ги заработваме да отиват по друго направление - ти нещо за Хемус си чувал? За развитие на Северните райони, или пък нещо за Варна, щото то много кофти излиза ако си говорим по тази линия.

Аз съм яснота и прозрачност, ама как да стане на местно ниво като на д-вно е още по трагично

Коментар

• Първоначално изпратено от rookie trader Разгледай мнение
                  За мен е важно КОЙТО И ДА Е , да построи нещо ТАМ, защото градът загива.

Коментар

Обама, ти що е това "нотариална заверка на подписа", знаеш ли ?
                    Брей дай да я видим, тази заверка.

Иначе ебати и начина да пратиш цветя с нотариална заверка хахахах.

Коментар

• Градът загива, защото има монопол, който пречи на нормалните бизнеси да се развиват. И това положение няма да се оправи с повече монопол. Напротив, трябва да се разбие монопола. Иначе ще си останат дупки, като на стадиона.

Коментар

....спекулирате с информация спусната от медия, която е анти, а аз спекулирам на базата на историята, приемам я за константна - докато няма 100% доказатества, не такива аз ти пращам нещо и отдолу пиша Барак Обама
                        Обама, ти що е това "нотариална заверка на подписа", знаеш ли ?

...Наистина ли си получила нотариално заверена честитка за рождения ти ден от Марин Митев от ТИМ?

Да наистина, придружена с букет цветя.

Коментар

Виж какво , не е нужно да ми плащат, за да мразя мафията.
                          А за вас важи вица "...от един път педерас става ли се ?...." Толкова време ви е***, че вече сте се влюбили....
                          Аа не знам. Ти, ще кажеш става ли се...

За мен е важно КОЙТО И ДА Е , да построи нещо ТАМ, защото градът загива.

Варна вече е магнит за бедни гащници, неправилно наричани "туристи"- правилно "измекяри".

Щом холандците проспаха положението, да го довършат ТИМ.

Трябваше този проект да е факт преди 10 години.
                          Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
                            Много любители на мутрите тука, че и усвоили ченгеджийските им номера. Като не можеш да се защитиш - атакувай опонента на сексуална и друга подобна тема за личността му. Ами много ясно, че ги е страх от журналисти и хора като Павлова. Да няма да се страхуват от себеподобния премиер.
                            Има един проблем в тезата, че в момента вие спекулирате с информация спусната от медия, която е анти, а аз спекулирам на базата на историята, приемам я за константна - докато няма 100% доказатества, не такива аз ти пращам нещо и отдолу пиша Барак Обама си мислиш че е той, а такива дето си на 100% сигурен от 1во лице единствено число, всичко е спекула и като вкараш малко логика просто става глупаво да ми кажеш - по пощата се пуска и надпсино по същата логика можеше и да пише ББ или ЦвЦв хаха А ако наистина имаше желание мерките щяха да бъдат доста по крути и нямаше да се разберат в медиите - нали са най-страховите, а викате няма да могат напрвят нещо, щото ги е страх. Логиката се пропуква по всички параграфи - като не се борави с факти се спекулира и се пишат доста глупости

Коментар

• Много любители на мутрите тука, че и усвоили ченгеджийските им номера. Като не можеш да се защитиш - атакувай опонента на сексуална и друга подобна тема за личността му. Ами много ясно, че ги е страх от журналисти и хора като Павлова. Да няма да се страхуват от себеподобния премиер.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                                Митев има фейсбук и тези коментари се виждат от всички. Освен че са безделници, се занимават с глупости от както станаха мафиоти най-вече И какво чудно има, като Калина им е най-големия трън в очите и най-много им уронва авторитета на бизнесмени...
                                Така бе те преминаха през смяната на цялата управа на Костов, тоталното разграбване след това на всички черноморски активи(и затриването на групата по-всички параграфи), след идването на царя и полуфалира община по закон трябва всички фирми над определени обороти се изнасят, та по това време едвам оцеляха и закърпиха положението, след това дойдоха още няколко трусове докато окрупнят и лицензират абсолютно всичко - целия процес мина в медийно затъмнение и тишина, по време на буума редица пречки имаха но станаха големи. И на края викаш тези безделници ги е страх от един драскач. Невероятно силна логика вкарваш хахаха Пак ти казвам ако искат мога изкупят цялата Икономедия и я продадат така 20 пъти и пак да са на + ти ми говориш че ги е страх от един журналист хахах евала.

А да и да не забравим ти за фейк фейсбук профили да си чувал? Редица известни лица имат по няколко.

А с тази ти ми архитектка дето по време на тройните никва е нямаше в общинския съвет после ей така ненадейно получи осеението и някак си така се осеени за Моят бряг, че накрая ей така от алтруистични подбуди и Икономедия и тя се включи в добрата кауза. Леле къв смях не е истина, ама давайте с логичните доводи - безделнцици,насрани от журналисти и някви недоказани специалисти, смях в залата честно.

Я кажи Прокопиев кви ги плаща, че и други такива коментари съм гледал по-други линии и други бизнеси?

И втори въпрос лятото къде ходите на плаж във Варна да не се окажи че сте окупирали Рапонгито

Коментар

Working...
                                X