IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Холдинг Варна A АД (HVAR)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
    Е нали Кмета е от Герб. Какво да се сменя като от времето на Костов смениха, абсолютно всичко до сега от политическата клика е за развитие на по-други линии, ти как си представяш се развива град като парите отиват в централния бюджет и огромна част заминава за софия?

Черкезов, има си ограни да проучат той или не е той, просто ми звучи доста смехотворно, в смисъл да стане обществено достояние.

А нали ви е ясно за едни 400к от холандия не си струва това от нейна страна сигурно задкулисно е нещо много щом са са намесили толкова интереси.

http://www.varnautre.bg/varna_layf/3...tu_moyat_bryag
    Елементарен човек си. Затова не знаеш че има хора на честа, за които парите не са движеща сила.
    Полицията да раследва тим, температура ли имаш?
    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
      Капитала бяга от мафиотски градове с корумпирани политици. И частният, и държавният...
      Е че кога пък в София се изчисти корупция? И дайте това хапче да го приложим при нас в града.
      Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
        Пич, ясно е че си служител на ТИМ ама се спри. Тук има интелигентни хора, а не жители на Максуда. Ходи там да обясняваш за великия проект.
        Брей ако бях доста скъпо щях да им взема. Я кажи кви са цените за анти писанията на парче?

Пак го говоря ясно и просто работата е прекалено дебела и вмирисана вече и от 2те страни, че някой да си мисли че се прави за благото на народа.

Коментар

Като знам как се управлява Варна, последното което бих направил ако бях на мястото на правителството е да наливам пари там. Сменете си начина на управление и може да имате повече успехи.
          Капитала бяга от мафиотски градове с корумпирани политици. И частният, и държавният...

Коментар

Е нали Кмета е от Герб. Какво да се сменя като от времето на Костов смениха, абсолютно всичко до сега от политическата клика е за развитие на по-други линии, ти как си представяш се развива град като парите отиват в централния бюджет и огромна част заминава за софия?

Черкезов, има си ограни да проучат той или не е той, просто ми звучи доста смехотворно, в смисъл да стане обществено достояние.

А нали ви е ясно за едни 400к от холандия не си струва това от нейна страна сигурно задкулисно е нещо много щом са са намесили толкова интереси.

Пич, ясно е че си служител на ТИМ ама се спри. Тук има интелигентни хора, а не жители на Максуда. Ходи там да обясняваш за великия проект.

Коментар

Пинко от де го изкопа това? Чудно ми е как точно се вписва за Алеята
              И той не знае, важното да троли с простотията си...

Коментар

Като знам как се управлява Варна, последното което бих направил ако бях на мястото на правителството е да наливам пари там. Сменете си начина на управление и може да имате повече успехи.

Коментар

Така бе те преминаха през смяната на цялата управа на Костов, тоталното разграбване след това на всички черноморски активи(и затриването на групата по-всички параграфи), след идването на царя и полуфалира община по закон трябва всички фирми над определени обороти се изнасят, та по това време едвам оцеляха и закърпиха положението, след това дойдоха още няколко трусове докато окрупнят и лицензират абсолютно всичко - целия процес мина в медийно затъмнение и тишина, по време на буума редица пречки имаха но станаха големи. И на края викаш тези безделници ги е страх от един драскач. Невероятно силна логика вкарваш хахаха Пак ти казвам ако искат мога изкупят цялата Икономедия и я продадат така 20 пъти и пак да са на + ти ми говориш че ги е страх от един журналист хахах евала.

А да и да не забравим ти за фейк фейсбук профили да си чувал? Редица известни лица имат по няколко.

А с тази ти ми архитектка дето по време на тройните никва е нямаше в общинския съвет после ей така ненадейно получи осеението и някак си така се осеени за Моят бряг, че накрая ей така от алтруистични подбуди и Икономедия и тя се включи в добрата кауза. Леле къв смях не е истина, ама давайте с логичните доводи - безделнцици,насрани от журналисти и някви недоказани специалисти, смях в залата честно.

Я кажи Прокопиев кви ги плаща, че и други такива коментари съм гледал по-други линии и други бизнеси?

И втори въпрос лятото къде ходите на плаж във Варна да не се окажи че сте окупирали Рапонгито

И заплахите за живота към роднините на Калина ли са от фалшивите фейсбук профили?
                  Предложенията за автомобилни катастрофи?
                  Ако този който е написал тази глупост по горе не е самия Митев, то му пожелавам да го сполетят абсолютно същите заплахи от подобни хора.
                  Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

ОК, знаеш ли какво не е толкова страшно монопола. Т.е. адски е гадно, но по-гадното е че всичките ни пари, които ги заработваме във Варна (частни бизнеси, малки, големи, на ТИМ, на некви други) та всичките кинти отиват у Софето и се вкарват по линията - София - Пловдив - Бургас Ей това е най-кофти монопол държавния, не може всичките пари дето ги заработваме да отиват по друго направление - ти нещо за Хемус си чувал? За развитие на Северните райони, или пък нещо за Варна, щото то много кофти излиза ако си говорим по тази линия.

Аз съм яснота и прозрачност, ама как да стане на местно ниво като на д-вно е още по трагично

Коментар

• Пинко от де го изкопа това? Чудно ми е как точно се вписва за Алеята

Коментар

Въртят го, съчат го, феновете на ТИМ пак стигнаха до сексуални компромати. Пинко, ти секс не правиш ли? Срамно ли е това нещо за теб? Ако е така, иди да се прегледаш.
                        Споко, като излезе от пубертета, ще му мине...

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                          Искам да го видя тоя нотариус във Варна, дето ще направи фалшива заверка на подписа на Марин от ТИМ ! Трябва да е някой с остри ментални проблеми, или да е силно отегчен от живота....
                          Ами поне аз съм чувал за един дето е правил такива големи шашми знаеш може да отекчен наистина

Коментар

• Първоначално изпратено от pinko-rp Разгледай мнение
                            С представител: КАЛИНКА....

Въртят го, съчат го, феновете на ТИМ пак стигнаха до сексуални компромати. Пинко, ти секс не правиш ли? Срамно ли е това нещо за теб? Ако е така, иди да се прегледаш.

Коментар

Все си мисля че това е интимен акт, а това си чисто публично което се цели
                              Все ми е тая принципно, спокойно мога ти шляпна подпис и печат от нотариус поне във Варна са на килограм, просто доста си мирише цялата работа.
                              Искам да го видя тоя нотариус във Варна, дето ще направи фалшива заверка на подписа на Марин от ТИМ ! Трябва да е някой с остри ментални проблеми, или да е силно отегчен от живота....

Коментар

• Изтече информация за "алтернативния-холандски" проект

С представител: КАЛИНКА....

Коментар

Working...
                                X