IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Холдинг Варна A АД (HVAR)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
    Колкото "направиха" стадиона, толкова ще направят и проекта си в парка

ЕТО МАЛКО ОТ ПРЕДИЗБОРНИТЕ:

Новият стадион „Варна” трябва да бъде завършен до година и половина, обяви изпълнителният директор на „Химимпорт” Марин Митев. Инвеститор на съоръжението е „Спортен комплекс Варна” АД, в който холдингът притежава 65% от акциите, а другите 35% са на Община Варна.

В момента се изготвя нов архитектурен проект на стадиона, който трябва да бъде готов до три месеца. След приключването му започват строителните дейности, като до средата на следващата година се предвижда да е изградена бетонната конструкция на съоръжението. Последният етап, включващ поставянето на тревна настилка, монтирането на седалки и други дейности, трябва да приключи до средата на 2013 г., обясни Митев.

Коментар

• Колкото "направиха" стадиона, толкова ще направят и проекта си в парка

http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
        Пич, ясно е че си служител на ТИМ ама се спри. Тук има интелигентни хора, а не жители на Максуда. Ходи там да обясняваш за великия проект.
        Ахааа сега ми стана ясно - цяла Варна е Интелигенция, само от Максуда са прости, но пък са организирани и си избраха кмет, който да не ги закача още един мандат. Ми той пича само се моли наистина да не им обясни за проекта и те да земат да го харесат, че няма спирка за тоз проект!

Коментар

• Естествено че Марин Митев е пратил ЗАПЛАШИТЕЛНАТА ПРАТКА на онзи ГЕРОЙ, как му беше името!?!

Чудя се направо къде е блял, че не му е сложил "бял прах" или "бомба", какво си играе с някакви книжки!?!

Мисля че е време Амнести интернешънъл, Грийнпийс, Уикилийкс и други да се намесят да СПРАТ АЛЕЯ ПЪРВА!
          Хем за обществото добре, хем и някой сви*чок могат да получат от Калинка-Малинка!!!

Коментар

• Асоциацията на европейските журналисти в България (АЕЖ) - клон на международната журналистическа организация, призова днес в декларация компетентните органи в България да разследват случая с кореспондента на "Дневник" и "Капитал" във Варна Спас Спасов.

Миналата седмица Спасов получи "подарък с подтекст" - книгата "Изкуството на войната" на Сун Дзъ. Тя му беше доставена като куриерска пратка, а за подател е посочено името на Марин Митев - според официалните регистри съсобственик на дружеството ТИМ, чрез друго дружество - "ТИМ Клуб", и според публично известната информация свързан с с дружествата "Химимпорт" и "Холдинг Варна". В последните години Спас Спасов написа поредица от статии в "Дневник" и "Капитал", които търсят обясненията за противоречията около проекта "Алея Първа" във Варна, за съпротивата на немалка част от гражданите срещу него и срещу начина, по който той и в момента се реализира от "Холдинг Варна".

"Това не е първият път, когато името ТИМ се свързва с порочни практики, ограничаващи свободата на словото", се посочва в позицията. Припомня се, че през 2009 г. група варненски журналисти, в това число и кореспонденти на национални медии, разпространиха декларация, с която заявиха отказа си да отразяват граждански протести срещу застрояването на "Алея Първа" в Морската градина.

Last edited by SEBULBA; 08.08.2012, 00:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
              Кирил Йорданов е бил избран с 92.6% от гласовете на ромите във Варна
              Щото не си питал на цигански.... Цигани, гербери и мутри - това му беше подкрепата...
              Пропускаш хората които мразят Марешки повече от Киро. Аз не познавам човек гласувал на втори тур харесващ някой от кандидатите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                ..
                2 седмици преди изборите съм писал на всички партии без ГЕРБ как точно ще се проведат фалшификациите. Какво мислите направиха партиите? Нито една партия и нито един кандидат, не провериха колко бюлетини излизат от печатницата, нито бе извършена проверка на колите които товариха след изборите протоколите и бюлетините за София.

Това значи само 1 - Всички партии до една са в кюпа, заедно с мангалите и ГЕРБ. А за Кирчо на първи тур съм намерил в целия град само 2 човека които са гласували за него. Без циганите. Някой ми казват, че съм късметлия, тъй като досега не са намерили нито един.

Колкото до инвеститорът, мисля, че с проекта си вкара таралеж в гащите, а и е заложил на куц кон - Кирчо Ментата. Но това си е техен проблем
                Last edited by Jay Gould; 06.08.2012, 15:00.
                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Вие се опитвате да я изкарате вмирисана и от двете страни. Само от едната е.
                  Много точно!
                  +1

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                    Друго не ми излиза от ума - как го избраха тоя кмет ... с доста хора говорих, но нито един не сподели да е гласувал за него...
                    Кирил Йорданов е бил избран с 92.6% от гласовете на ромите във Варна
                    Щото не си питал на цигански.... Цигани, гербери и мутри - това му беше подкрепата...
                    Last edited by SEBULBA; 06.08.2012, 14:55.

Коментар

• Понеже съм живял 20г във Варна и толкова в София ще си кажа мнението :
                      1. в случая с алея 1 има сблъсък на икономически интереси от различни групи. Победителите строят ... протестиращите не са наясно - тях по принцип ги дразни всичко
                      2. укрепването на морския бряг е нещо, което трябваше отдавна да се направи - както се изгради цялата алея 1, буни и плажове, които ползват всички варненци и гости на града - абсолютно безплатно, вкл. паркирането до плажа
                      3. дори и да закъса "инвеститора" (примера със стадиона) - поне ще укрепи ската ....
                      Друго не ми излиза от ума - как го избраха тоя кмет ... с доста хора говорих, но нито един не сподели да е гласувал за него...
                      Ама иначе града западал, Бургас бил къде по-напред...
                      Щом не са доволни гражданите от управлението да му направят един импийчмънт вместо да се насъскват към инвеститор щото видиш ли бил трибуквен ...
                      Очаквам Jay да се произнесе как се сменя кмет
                      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Аве ние тука и да си лаем , мачът е свирен. Ако не сте забелязали вече се строи усилено. Мислите ли , че някаква "духаща мисирка" , ще промени нещо, освен да ни забавлява с изявите си , или пък , че някой го е страх от нея

Аз се надявам до година две да има къде да си пия питието до морето в любимия си град.
                        Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
                          Брей ако бях доста скъпо щях да им взема. Я кажи кви са цените за анти писанията на парче?

Пак го говоря ясно и просто работата е прекалено дебела и вмирисана вече и от 2те страни, че някой да си мисли че се прави за благото на народа.
                          Вие се опитвате да я изкарате вмирисана и от двете страни. Само от едната е.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                            Елементарен човек си. Затова не знаеш че има хора на честа, за които парите не са движеща сила.
                            Полицията да раследва тим, температура ли имаш?
                            От последния път в който едно НПО се бори за благородни цели за децата, като се разбра какви пари се крадат именно от тях, и се разбра че всички организации за народа са с такива уклони, сякаш нещо се притъпи в мен към социалните идеологи.

Ок, хич не смятам че София не е корумпирана(но не прече си живееш в мечтите), ако бе така щяхме сме много напред и гражданята да реват нямат пари като всички пари се наливат в софия - по-новините всеки ден скиваш Фандъкова и Премиера по различни линии - да си видял кмета на Русе, Плевен, Варна.

Като и да няма смисъл да пиша в тази тема, всеки си има доводи за бялото и черното.

Успешна седмица ви желая
                            Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

В София конкуренция и дребен бизнес има и се развива относително добре. Което не може да се каже за мафиотска Варна.
                              Е тука искрено ме разсмя
                              Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
                                Е че кога пък в София се изчисти корупция? И дайте това хапче да го приложим при нас в града.
                                В София конкуренция и дребен бизнес има и се развива относително добре. Което не може да се каже за мафиотска Варна.

Коментар

Working...
                                X