IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Холдинг Варна A АД (HVAR)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от DD Разгледай мнение
    SEBULBA от къде знаеш какво го очаква обществото, и защо го подвеждате с тези измислени от вас визуализации ?!?!?

Това за мен е измама!!

Не можеш да плюеш по нещо само за самото плюене, защото вие това правите. Не сте видели проекта, но пускате измислени картинки за да заблудите хората с цел да ги привлечете на ваша страна това е гнусно ! :-((((((((( И после ми разказвай, че калинка не е пряко заинтересована от това да не се случи проекта!
    Една забележка проекта не е мой или наш, аз изразявам лична позиция в подкрепа на този проект, защото искам да се промени онзи комарник долу и да се облагороди.
    Относно референдума предвид посещаемостта на протестите мисля, че резултата предварително е известен и няма смисъл да се прави, но щом искате направете си и референдум може пък това да ви убеди в мнението на варненци и да спрете да се представяте за техни говорители.
    Ми да покажат истинските визуализации. Като не е това, добре, нека да представят идеите си ... Що ги крият от обществото? Нали е "Обществено значим проект" - хората имат право да знаят. И аз съм "за" да се облагороди "комарника", ама не и по този мутренски и безпардонен начин. И без незаконна продажба на държавна земя! Земята в проекта трябва да е на концесия! Нека това да стане след обществен дебат и конкунрс, иначе резултата ще са подобни бетонни малоумия като въпросните визуализации на проекта на "Холдинг Варна" (които също са добре дошли на конкурса, ако имат добра визия)...

Апропо, като ми говориш за "комарници", докъде я докараха с блатото на "Стадион Варна"? Растат ли жабетата?"

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
      Визуализацията е за обществото, което трябва да знае какво го чака, ако се допусне престъплението, което се извъшва на ската на Морската градина, да мине! Колкото до това, дали разумен човек ще се довери, стиска ли ви да подложите проекта си на РЕФЕРЕНДУМ, та да видите колко души го подкрепят?
      SEBULBA от къде знаеш какво го очаква обществото, и защо го подвеждате с тези измислени от вас визуализации ?!?!?

Това за мен е измама!!

Не можеш да плюеш по нещо само за самото плюене, защото вие това правите. Не сте видели проекта, но пускате измислени картинки за да заблудите хората с цел да ги привлечете на ваша страна това е гнусно ! :-((((((((( И после ми разказвай, че калинка не е пряко заинтересована от това да не се случи проекта!
      Една забележка проекта не е мой или наш, аз изразявам лична позиция в подкрепа на този проект, защото искам да се промени онзи комарник долу и да се облагороди.
      Относно референдума предвид посещаемостта на протестите мисля, че резултата предварително е известен и няма смисъл да се прави, но щом искате направете си и референдум може пък това да ви убеди в мнението на варненци и да спрете да се представяте за техни говорители.

Коментар

• Машина, укрепваща скат във Варна, блокира работата на варненските синоптици

Машина, работеща по брегоукрепването в района на Алея Първа е прекъснала кабелите за телефон и интернет на Варненския филиал на Националния институт по метеорология и хидрология към БАН. Работата на синоптиците е блокирана.

Според директора на филиала Иван Иванов, проблемът е сериозен, тъй като от института не могат да получат данни от наблюдателите и метеоролозите в цяла Източна България, а също така не могат да изпращат информация за времето към редица международни и български институции и обществеността.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
          ....нямате шанс освен ако не направите"орално"стимулиране на еЛеКтората...УСПЕХ
          С тея умения,за които се говори може и президентски избори да спечели
          Only God Can Judge me...

Коментар

Бегай да рупаш пръжки с праз, да слушаш чалга и да гледаш мачовете на бистришките тигри...
            ОЩЕ НЕ СМЕ ЗАКЛАЛИ ПРАСЕТО...Угояваме го ...А праза не сме го засели

А иначе,направете си рефередум....Имате шанс да спечелите ,ако обявите,че срещу глас човек получава "бибитка" от бъдещата кметица....Така може и един тест за местни избори да направите,че колко му е

...защото не знам колко ще са "за" ...ама като видях колко сте "против" на шествията Ви....нямате шанс освен ако не направите"орално"стимулиране на еЛеКтората...УСПЕХ

Коментар

• Първоначално изпратено от DD Разгледай мнение
              като няма значение визуализацията, защо тогава постоянно я пъхате под носа на хората ?!?!?!
              С лъжа се опитвате да предизвикате масите в това ли се изразява безкористната ви борба и чистите намерения?!??!?

Ееее според мен няма разумен човек, който да ви се довери.
              Визуализацията е за обществото, което трябва да знае какво го чака, ако се допусне престъплението, което се извъшва на ската на Морската градина, да мине! Колкото до това, дали разумен човек ще се довери, стиска ли ви да подложите проекта си на РЕФЕРЕНДУМ, та да видите колко души го подкрепят?

Коментар

Кво значение има визуализацията, като земята на алея първа е продадена в разрез със законите на Р. България и следователно трябва да се върне в патримониума на държавата.
                като няма значение визуализацията, защо тогава постоянно я пъхате под носа на хората ?!?!?!
                С лъжа се опитвате да предизвикате масите в това ли се изразява безкористната ви борба и чистите намерения?!??!?

Ееее според мен няма разумен човек, който да ви се довери.

Коментар

• Кво значение има визуализацията, като земята на алея първа е продадена в разрез със законите на Р. България и следователно трябва да се върне в патримониума на държавата.

Коментар

АМИ ТЯ ТАЯ АЛЕЯ ПРИЛИЧА НА АВТОГАРА БРЕ !? БАСИ ГРОЗИЛИЩЕТО...

SEBULBA, защо се опитваш да насаждаш мнение сред четящите, че това е проекта. Тази визуализация с многото бетон и без зеленина е създадена от такива като теб и калина за да събудите недоволство и обществен натиск срещу проекта.
                    Твърдите, че помислите са ви чисти и защитавате единствено гражданското мнение, а в същото време използвате гнусни методи, как искаш хората да повярват в чистите ви намерения ?!?!?
                    Ако искаш в следващия си пост пусни и другата визуализация с къщичките нали и тя е проекта.

Коментар

• АМИ ТЯ ТАЯ АЛЕЯ ПРИЛИЧА НА АВТОГАРА БРЕ !? БАСИ ГРОЗИЛИЩЕТО...

Коментар

Да питам....тази същата ли е дето прави свирки на ...не помня кой....и каза,че било изфабрикуван клипа

Ми готина е...Не знам за друго дали става....ама е добра в "тънката" част....Поне това си спомням от клипа....

Представям си да изберат такава за кмет.....Смяяяяях
                        Що смях бе човек????? Лошо няма да има *укане и **ирки ... кой бяга от такива неща... мисля че бях пуснал линк към клипа някъде по-надолу...

Целия проблем на тази жена е,че се мъчеше да влезе в схемите на когото трябва,а те я отсвириха... женичката се озлоби и това е резултата: тригодишно лаене против хората дето я хранеха и я направиха експерт,а тя за благодарност наистина се опита да им отхапе ръката и нормално се оказа извън борда... храни куче да те лае...
                        Only God Can Judge me...

Коментар

Ама азз съм сигурен,че е монтаж...да съм казал,че е друго...Ти сега...гузен негонен бяга....Пък какво лошо има да се дървя....ми направо си е профи жената....Ти сега пък....Трябваше да стане кмет...АЗ СЪМ ЗА....Ей такива кметове им трябва на тази държава,НАЛИ
                          Бегай да рупаш пръжки с праз, да слушаш чалга и да гледаш мачовете на бистришките тигри...

Коментар

Бобанчо, сигурно си единствения, дето се дърви на тоя долнопробен ченгеджийски монтаж...
                            Ама азз съм сигурен,че е монтаж...да съм казал,че е друго...Ти сега...гузен негонен бяга....Пък какво лошо има да се дървя....ми направо си е профи жената....Ти сега пък....Трябваше да стане кмет...АЗ СЪМ ЗА....Ей такива кметове им трябва на тази държава,НАЛИ

Коментар

Да питам....тази същата ли е дето прави свирки на ...не помня кой....и каза,че било изфабрикуван клипа

Ми готина е...Не знам за друго дали става....ама е добра в "тънката" част....Поне това си спомням от клипа....

Бобанчо, сигурно си единствения, дето се дърви на тоя долнопробен ченгеджийски монтаж...

Коментар

Относно решението на ОС - Варна: Не, това не е поредната глупост на варненските общинари. Това е съвсем съзнателно измислено абсурдно наказателно решение. Напълно преднамерено се залитна в другата крайност. От намаляване с 62% на площа на Морската градина, отидоха на увеличение на 130% на площа и, като съзнателно включиха територии, които отдавна са урбанизирани на 90%, и никога не са били част от Морската градина. Това се прави с цел максимално засягане на интересите на голяма група граждани, за да се противопоставят на протестиращите за спасяването на Морската градина. Стара тактика на власта - "Разделяй и владей". И е нагло до безкрай. Вземаме от обществеността собственост, за да задоволим апетитите на наши хора, а когато тя дръзне да протестира, вземаме пак от нея, уж за да възстановим справедливостта. На Общината във Варна и трябва гьостерица, хем голяма и неокастрена. А иначе и децата знаят, че Морската градина е от "Вълнолома", до полигона на "Почивка", (вкл. т. нар. "Салтанат", както и крайбрежната зона)! Хората искат това. Морската градина никога не е влючвала "Горчивата чешма" и "Долна Трака", и никога никакви мероприятия с цел озеленяване и облагородяване не са извършвани там!

Колкото до Калина Павлова - това е един достоен човек и гадната ви ченгеджийска компроматна война има по скоро обратен ефект. Участието и в проекта "Моят Бряг" е в качеството и на служител на общината.
                                Проектът „МОЯТ БРЯГ” бе основан на препоръката на Европейската комисия и Европейския парламент (COM/00/545, приета през май 2002 г.) да се намери най-добрият начин за защита на крайбрежните зони в Европа.

Според тази препоръка, поради сложното преплитане на много и често противоположни интереси, е задължително да се установи тясно сътрудничество между всички страни: властите (местни и централни), частния сектор и неправителствените организации. Участието на всички заинтересовани страни в изграждането на стратегия за развитието на крайбрежните зони ще гарантира и възможно най-добрите решения.
                                Проектът бе разработен по идея на българското министерство на регионалното развитие и благоустройство (МРРБ). Бяха проведени срещи между МРРБ и холандското министерство на жилищното строителство, пространственото планиране и околната среда (VROM), бяха проведени и два семинара в България за обмен на знания и опит. От българска страна участваха още и министерствата на транспорта, околната среда и водите и Държавната агенция по туризъм. По време на проекта, целият фокус бе върху развитието на модела на вземане на решения – с участието на всички заинтересовани страни. Тоест, да се организира дейността така, че всички засегнати страни да говорят помежду си как виждат бъдещето на крайбрежната зона. За целта използвахме метода Пегас - един модел, разработен в ЕС и финансиран от Eurocities.

Коментар

Working...
                                X