IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Холдинг Варна A АД (HVAR)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Какво значи грешка? Някой/я не знае да си въведе цената, а после - сори....сори... ах ....грешка голяма. Да ама не се прави така. Аз като заложа на 5 а се падне 10 не рева на рулетката,че е грешка. Тя е Очевадна грешка за мен,но не и за рулетката. Но ето друг пример. Даваш на таксито 50лв като очакваш ресто до 10лв. защото си ги видял като 10лв. на тъмно и пияна глава.Да ама получаваш ресто от 42лв примерно и ? Ми трайкаш си за "грешката" на "бакшиша". Или го питаш колко си му дал? Или му връщаш 40лв и си взимаш 2та дето си чакал? :-) дилеми.....

Щом има сделка - значи няма грешка !

Бития си е бит и ....................ясно! Щом има потвърждение за сделка, не виждам причина тя да се разваля.Не е луд този дето яде баницата, а тоя дето я дава.

Ето какво е грешка за мен. Веднъж в "кюповата" сметка на банката за която работех се появи 1мио. $ от никъде. Очевидно не за нас, но нямаше сторно,нямаше обаждане .... нищо и това повече от 6-7месеца.И един ден звъни един симпатяга от Чейс и пита - абе да има при Вас едни 1мио. $ ? Аз му казах,че има и след проверки стана ясно, че са си техни парите и ще им ги върнем бе проблем.Ама пича нахален и вика - а лихвите за периода :-)
    Лихвите му обясних,че са Грешката, а връщането на парите е колегиалния жест.
    После често се чувахме и се бъзикахме......и той не е очаквал да му платим лихви, но пък съвсем професионално си е питал за тях......пък ако клъвнем-добре.

Коментар

• Първоначално изпратено от dnb
      Първоначално изпратено от wolf66
      Първоначално изпратено от dnb
      Първоначално изпратено от kod123
      Марияне,
      моля те напиши едно подробно материалче по този казус- от сключените вчера сделки, през искането за отмяна, заповедта на борсата за отмяна, последствията от това за ИП, клиентите, борсата и пр. Дай линкове и пр. Тук настана голяма бъркотия и липсата на всякаква информация. Инвеститорите отново заблудени!
      За изпроводяк борсата се издъни с тази отмяна на сделките, доколкото помня Динко Геров беше сбъркал едни сделки преди време, и после си пое изцяло за направената грешка........... Сега какво срещу 10 бона глоба , ако изобщо е наложат ИП ще се оправи, а брокера...., та това брокер ли е?
      чудих се кога и ти ще се появиш, вечният мрънкалник и недоволник от борсата
      А аз се чудех ти кога ще спреш да коментираш хората, да плюеш подир тях, и да ги дърпаш за крачола. Паленце недорасло.
      опааа появи се и защитника на креативните
      всичката паплач наискачаха един след друг
      хайде да сте живи и здрави
      Благодарим, живи и здрави сме. А ти защитник на какво се явяваш, нещо не ми е ясна ролята ти? На брокера ли или просто си лаеш както обикновено?

Коментар

• Първоначално изпратено от Мариян Йорданов
        Бихте ли дал съгласието си за отмяна на ваша продажба носеща 10 пъти печалба, както повечето продавачи направиха със сделките си с Холдинг Варна?

Това е въпрос на анкетата на главната страница
        госпожицата да не е спала,пък аз съм си доволен от продажбата

Коментар

• 10 пъти увеличение за 1 ден то и аз очаквах борсата да изфърчи ама чак пък за 1 ден
          Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от wolf66
            Първоначално изпратено от dnb
            Марияне,
            моля те напиши едно подробно материалче по този казус- от сключените вчера сделки, през искането за отмяна, заповедта на борсата за отмяна, последствията от това за ИП, клиентите, борсата и пр. Дай линкове и пр. Тук настана голяма бъркотия и липсата на всякаква информация. Инвеститорите отново заблудени!
            За изпроводяк борсата се издъни с тази отмяна на сделките, доколкото помня Динко Геров беше сбъркал едни сделки преди време, и после си пое изцяло за направената грешка........... Сега какво срещу 10 бона глоба , ако изобщо е наложат ИП ще се оправи, а брокера...., та това брокер ли е?
            А аз се чудех ти кога ще спреш да коментираш хората, да плюеш подир тях, и да ги дърпаш за крачола. Паленце недорасло.
            опааа появи се и защитника на креативните

всичката паплач наискачаха един след друг
            хайде да сте живи и здрави

Коментар

• Бихте ли дал съгласието си за отмяна на ваша продажба носеща 10 пъти печалба, както повечето продавачи направиха със сделките си с Холдинг Варна?

Това е въпрос на анкетата на главната страница

Коментар

• Първоначално изпратено от dnb
                Марияне,

Коментар

• kif,
                  Браво .... позна ,че бабетата от масовата ще спечелят.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                    Първоначално изпратено от kefal
                    Да, това е правилното, това е борсова търговия, а не битпазар.
                    Защото като почнат да се правят изключения за този и онзи, пазарът се изкривява и стига на нивото на тукашен битак, където всико се търгува ама как точно не се знае.
                    ТОВА ли е проблема на пазара бе ????
                    А ???
                    ТОВА ли е ... ???
                    Че някой е сложил запетаята зад нулата, а не преди нея ????
                    ...
                    Нема нищо по-жалко от малката душица свита в пилешко сърчице, тупкащо на бързи обороти...
                    Ай сиктир...
                    +1

Коментар

• Първоначално изпратено от Мариян Йорданов
                      Във връзка с отменени сделки с акции на Холдинг Варна АД за търговската сесия на 28.12.2009, на сайта на борсата са налични коригирани ежедневни бюлетини на български и английски ( в excel формат). Среднопретеглената цена на акции на Холдинг Варна АД е 22.46, а изтъргувания обем е 2157 броя акции.
                      Странна математика - само бройките извън аукциона бяха 2829...

Коментар

• Първоначално изпратено от kod123
                        Марияне,

Коментар

• Грешката за милиони при Холдинг Варна стана печалба за осем продавачи

БФБ-София и продавачите отмениха 61 сделки с Холдинг Варна и грешката все пак вече не е за 3 млн. лв., а за само 26 хил. лв.

http://www.investor.bg/?cat=5&id=91900

Коментар

• Марияне,

Коментар

• Първоначално изпратено от kefal
                              Да, това е правилното, това е борсова търговия, а не битпазар.
                              Защото като почнат да се правят изключения за този и онзи, пазарът се изкривява и стига на нивото на тукашен битак, където всико се търгува ама как точно не се знае.
                              ТОВА ли е проблема на пазара бе ????
                              А ???
                              ТОВА ли е ... ???
                              Че някой е сложил запетаята зад нулата, а не преди нея ????
                              ...
                              Нема нищо по-жалко от малката душица свита в пилешко сърчице, тупкащо на бързи обороти...
                              Ай сиктир...
                              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Какво пък толкова настоявате да плати ИПто 3 млн. Щом насрещните страни са се съгласили за отмяна, не виждам проблем. А който не се е съгласил (като АТИЛА вероятно) да си продаде акциите. Може да се случи на всеки, както и се е случвало неведнъж. Аз също съм отменял сделка заради грешка на другата страна и не спечелих едни пари, ама по-важното е колегиалността. Това е когато очевидно става въпрос за грешка, както в този случай. Мисля че беше преди 4-5 години, и пак беше с акции на ТИМ (даже нищо чудно да беше точно с Холдинг Варна). Иначе при толкова странни сделки по техните позиции за последния час на БФБ за 2009 година, беше нормално да се случи такава издънка.

Коментар

Working...
                                X