Какво значи грешка? Някой/я не знае да си въведе цената, а после - сори....сори... ах ....грешка голяма. Да ама не се прави така. Аз като заложа на 5 а се падне 10 не рева на рулетката,че е грешка. Тя е Очевадна грешка за мен,но не и за рулетката. Но ето друг пример. Даваш на таксито 50лв като очакваш ресто до 10лв. защото си ги видял като 10лв. на тъмно и пияна глава.Да ама получаваш ресто от 42лв примерно и ? Ми трайкаш си за "грешката" на "бакшиша". Или го питаш колко си му дал? Или му връщаш 40лв и си взимаш 2та дето си чакал? :-) дилеми.....
Щом има сделка - значи няма грешка !
Бития си е бит и ....................ясно! Щом има потвърждение за сделка, не виждам причина тя да се разваля.Не е луд този дето яде баницата, а тоя дето я дава.
Ето какво е грешка за мен. Веднъж в "кюповата" сметка на банката за която работех се появи 1мио. $ от никъде. Очевидно не за нас, но нямаше сторно,нямаше обаждане .... нищо и това повече от 6-7месеца.И един ден звъни един симпатяга от Чейс и пита - абе да има при Вас едни 1мио. $ ? Аз му казах,че има и след проверки стана ясно, че са си техни парите и ще им ги върнем бе проблем.Ама пича нахален и вика - а лихвите за периода :-)
Лихвите му обясних,че са Грешката, а връщането на парите е колегиалния жест.
После често се чувахме и се бъзикахме......и той не е очаквал да му платим лихви, но пък съвсем професионално си е питал за тях......пък ако клъвнем-добре.
Щом има сделка - значи няма грешка !
Бития си е бит и ....................ясно! Щом има потвърждение за сделка, не виждам причина тя да се разваля.Не е луд този дето яде баницата, а тоя дето я дава.
Ето какво е грешка за мен. Веднъж в "кюповата" сметка на банката за която работех се появи 1мио. $ от никъде. Очевидно не за нас, но нямаше сторно,нямаше обаждане .... нищо и това повече от 6-7месеца.И един ден звъни един симпатяга от Чейс и пита - абе да има при Вас едни 1мио. $ ? Аз му казах,че има и след проверки стана ясно, че са си техни парите и ще им ги върнем бе проблем.Ама пича нахален и вика - а лихвите за периода :-)
Лихвите му обясних,че са Грешката, а връщането на парите е колегиалния жест.
После често се чувахме и се бъзикахме......и той не е очаквал да му платим лихви, но пък съвсем професионално си е питал за тях......пък ако клъвнем-добре.
Коментар