IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Холдинг Варна A АД (HVAR)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Във връзка с отменени сделки с акции на Холдинг Варна АД за търговската сесия на 28.12.2009, на сайта на борсата са налични коригирани ежедневни бюлетини на български и английски ( в excel формат). Среднопретеглената цена на акции на Холдинг Варна АД е 22.46, а изтъргувания обем е 2157 броя акции.
    Марияне ,
    какво означава това ... ,че по цена 101 лв. са минали 250 , 300 акции... ?

Коментар

• ИП-то да извади 3 милиона и да си плати,пък брокерката да му мисли

Коментар

• http://www.bse-sofia.bg/?page=DailyBulletin
        бюлетинът във формат excel
        ако някой има възможност нека да го свали

Коментар

• Тука вече мисля, че ще го изяде борсата за неравностойно третиране на участниците на пазара. Едни може на други неможе. Повечето са се съгласили само при условие, че бъдат отменени всички сделки. Сега ще почнат едни искове към борсата.

Коментар

• Да се оплаквам някъде че съм загубил-не знам колко много пъти се е случвало -забива кобуса сделките на посредниците минават -и после виновни няма-айде сега-на борсата има печалба и загуба-аз лично сделка по таз позиция нямам но и да имах не бих я развалил.
            Първоначално изпратено от Dolaresko
            Ако смяташ мошенник тоя през който си пускаш поръчките с които си загубил парите си поради невероятно адекватно и предприемчиво инвестиране - халал да ти е такива са

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
              Не ща да съм адвокант никому...
              ...
              сделките са необратими...
              Брокерa (ИП) да заплати сумата на покупките...
              И като няма пари да фалира...
              Фонда за компенсиране на борсата и инвеститорите или както там беше да събере парите и да ги даде на продавачите...
              Цената се "признава" ... преоценките си минават по реда ...
              Това ли е правилното ???
              Да, това е правилното, това е борсова търговия, а не битпазар.
              Защото като почнат да се правят изключения за този и онзи, пазарът се изкривява и стига на нивото на тукашен битак, където всико се търгува ама как точно не се знае.

Коментар

• Първоначално изпратено от 1anti
                Първоначално изпратено от dnb
                Първоначално изпратено от 1anti
                брей много моралисти тука бре...и всичките нямат сделка тук със сигурност. и аз нямам, но ако някой изкупи моя позиция по погрешка на 1000% над моята цена не бих се съгласил да се отменя сделката със сигурност. горкият фонд, горкият брокер - бул шит....тез ги разправяйте на някой друг. има правила и които не ги знае да ходи да купува и продава картофи на един друг пазар.
                ама май май и ти не ги знаеш тези правила, вземи да ги прочетеш - има ги на сайта на борсата, а за етичен кодекс чувал ли си
                верно, че сме в България и тук за етика не може и да става дума, ама за тая работа такива като теб имат вина
                хайде със здраве
                тука сме българия казваш?? щото ако беше в япония щяха да отменят сделките ли ? преди време имаше една грешка за доста повече пари в долар/йена , но високо етичните японци не я отмениха, а там със сигурност беше грешка....сподели на мен незнаещият как ще се отмени тази сделка, ако продавача не иска защото е сключена според всички правила дето ги има на сайта на бфб....
                Не ща да съм адвокант никому...
                ...
                сделките са необратими...
                Брокерa (ИП) да заплати сумата на покупките...
                И като няма пари да фалира...
                Фонда за компенсиране на борсата и инвеститорите или както там беше да събере парите и да ги даде на продавачите...
                Цената се "признава" ... преоценките си минават по реда ...
                Това ли е правилното ???
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Мариян Йорданов
                  Във връзка с отменени сделки с акции на Холдинг Варна АД за търговската сесия на 28.12.2009, на сайта на борсата са налични коригирани ежедневни бюлетини на български и английски ( в excel формат). Среднопретеглената цена на акции на Холдинг Варна АД е 22.46, а изтъргувания обем е 2157 броя акции.
                  Излиза, че са останали само на дребните?

Коментар

• Ако смяташ мошенник тоя през който си пускаш поръчките с които си загубил парите си поради невероятно адекватно и предприемчиво инвестиране - халал да ти е такива са

Коментар

• Ще ме спукаш от смях-да всички се познават -ще му лепнели етекет -че от тях по-големи мошенници няма.
                      Първоначално изпратено от Dolaresko
                      Какво става ли?
                      Много неща могат да станат
                      Всички в тази общност се познават - собственици на ИП-та, дилъри, брокери, консултанти - нали тоя дето отказва ще му лепнат етикета и оттам нататака ... бизнес?
                      Пак казвам борса е имало и ще има, нещата не са за две сделки и три мил.
                      Сещам се преди година две имаше нещо подобно с акции на холдинг пътища - е отмениха ги някои
                      Вие като истински първобитни българи - ааа намазахме, оня да го духа.
                      И нещо за финал - като кажат химимпорт, неохим, оцк и т.н. вие го свързвате с имената на собствениците, а не се замисляте че от долу работят хиляди хора за да ги има тези компании и в живота собственика не може да седи до всеки и да го наблюдава абе сега 5ж2 или 5г2 ще въведе

Коментар

• Във връзка с отменени сделки с акции на Холдинг Варна АД за търговската сесия на 28.12.2009, на сайта на борсата са налични коригирани ежедневни бюлетини на български и английски ( в excel формат). Среднопретеглената цена на акции на Холдинг Варна АД е 22.46, а изтъргувания обем е 2157 броя акции.

Коментар

• Молба към тези които видяха съобщението на БФБ за отмяна на сделките да публикуват препратка към страницата на БФБ защото там тази заповед я няма съобщението също?

Коментар

• Какво става ли?
                            Много неща могат да станат
                            Всички в тази общност се познават - собственици на ИП-та, дилъри, брокери, консултанти - нали тоя дето отказва ще му лепнат етикета и оттам нататака ... бизнес?

Пак казвам борса е имало и ще има, нещата не са за две сделки и три мил.

Сещам се преди година две имаше нещо подобно с акции на холдинг пътища - е отмениха ги някои

Вие като истински първобитни българи - ааа намазахме, оня да го духа.

И нещо за финал - като кажат химимпорт, неохим, оцк и т.н. вие го свързвате с имената на собствениците, а не се замисляте че от долу работят хиляди хора за да ги има тези компании и в живота собственика не може да седи до всеки и да го наблюдава абе сега 5ж2 или 5г2 ще въведе

Коментар

• dnb, това какво общо има с моите разсъждения?
                              Dolaresko, а какво става ако келешите (разбирай галошите) дето не искат да отменят сделките са точно тези, които са сключили първата сделка - най-голямата?

Докато официално не се съобщи, че сделката с основния пакет е развалена - съмненията остават!
                              Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от dnb
                                Първоначално изпратено от 1anti
                                брей много моралисти тука бре...и всичките нямат сделка тук със сигурност. и аз нямам, но ако някой изкупи моя позиция по погрешка на 1000% над моята цена не бих се съгласил да се отменя сделката със сигурност. горкият фонд, горкият брокер - бул шит....тез ги разправяйте на някой друг. има правила и които не ги знае да ходи да купува и продава картофи на един друг пазар.
                                ама май май и ти не ги знаеш тези правила, вземи да ги прочетеш - има ги на сайта на борсата, а за етичен кодекс чувал ли си
                                верно, че сме в България и тук за етика не може и да става дума, ама за тая работа такива като теб имат вина
                                хайде със здраве
                                тука сме българия казваш?? щото ако беше в япония щяха да отменят сделките ли ? преди време имаше една грешка за доста повече пари в долар/йена , но високо етичните японци не я отмениха, а там със сигурност беше грешка....сподели на мен незнаещият как ще се отмени тази сделка, ако продавача не иска защото е сключена според всички правила дето ги има на сайта на бфб....

Коментар

Working...
                                X