IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Албена АД (ALB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
    на какво се дължи този интерес? Отчетът май не беше добър
    За да си успешен на капиталовите пазари трябва да се научиш да гледаш в бъдещето.. а не да бягаш след събитията!

Приятелски съвет, без упрек или заяждане..

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
      на какво се дължи този интерес? Отчетът май не беше добър
      На очакван летен сезон

Коментар

• на какво се дължи този интерес? Отчетът май не беше добър

Коментар

• Албенка май се събуди от зимния сън !

Коментар

• Благодаря за симпатиите Грую

Поздрави,
            Момиче от региона )

Коментар

• Примери има най-различни, а и говеда има най-различни. Аз лично бях в най-елитния ни хотел за тази година - рейна дел мар в Обзор. Хотелът и сървиса бяха на супер високо ниво, направо невероятно като за България, но проблеми с чадърите на плажа си имаше, и то доста. Просто хората искаха да са на плажа, а не на някой от всичките басейни, затова и се стигаше до скандали с особено дейното участие на румънци. И тов аза 600 кинта на вечер - ми как да ти кажа, добре ли е

В Албена бях преди 2 години, някога ходехме доста често. Стар, застинал в соца комплекс от всяка една гледна точка - и като носталгия, и като панелна реалност (изключая двата нови хотела -в по-новия не съм бил във Фламингото съм бил). Много добър сървис, но аз си имам симпатии към момичетата от региона, та може и затова да са ми останали някакви сантименти, отлична плажна ивица и мега панелен булшит. Изриване на всичко и почване от нулата със съответните заеми би довело тази акция до ръст поне по 10, но за тази работа си трябва кадърен мениджмънт, с тези няма как да стане, затова и Албена си е курорт (и акция) на доизживяване...
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от male4ko Разгледай мнение

Не съм стъпвал там.
                А като не си стъпвал защо пишеш, хмм?
                Защото аз съм там всяко лято и знам как е.. Пред очите ми са се били румънци с чехи ли, руснаци ли бяха, за чадър на първа линия.. И това е ежедневие. Говорих с момчето по поддръжката, каза - Госпожо, това е всеки божи ден, няма управия с тия румънци.. В ресторантите същата работа, блъскане, пререждане, руснаците са царе в това да те прередят..
                Та не са българските туристи проблема, поне в Албена де.. За южното Черноморие не знам как е.
                [/QUOTE]

Трябва да свикваме.Това ще са туристите в следващите поне 3 години.

Коментар

• Не съм стъпвал там.[/QUOTE]

А като не си стъпвал защо пишеш, хмм?
                  Защото аз съм там всяко лято и знам как е.. Пред очите ми са се били румънци с чехи ли, руснаци ли бяха, за чадър на първа линия.. И това е ежедневие. Говорих с момчето по поддръжката, каза - Госпожо, това е всеки божи ден, няма управия с тия румънци.. В ресторантите същата работа, блъскане, пререждане, руснаците са царе в това да те прередят..
                  Та не са българските туристи проблема, поне в Албена де.. За южното Черноморие не знам как е.

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение

На Албена, не знам ходил ли сте скоро, проблем не са българските туристи. По-скоро проблем са руските и отчасти румънските.
                    Не съм стъпвал там.

Коментар

• Първоначално изпратено от cupwinner Разгледай мнение

За другите курорти в БГ може би си струва стремежа да бъдат върнати българските туристи, НО за Албена това не е никак нужно. Българските туристи в Албена трябва да бъдат гонени с високи цени. Същата стратегия би следвало да приложи и Цеко Минев в Банско. Българския турист, освен, че е най-голямата напаст за българската природа и курорти е и най-голямата циция, като същевременно е с най-големите претенции. Затова трябва да бъде напъден към северна Гърция.

Консолидацията увеличи загубата на „Албена“ с 3,2 млн. лв.:: Investor.bg
                      Консолидацията увеличи загубата на „Албена“ с 3,2 млн. лв.

Тя достига 6 млн. лв. за деветмесечието на 2020 г., при влошаване с 21,4 млн. лв., спрямо печалба от 15,4 млн. лв. за същия период на 2019 г.

Аз бях писал, че е редно при тази ситуация на пазара акциите да паднат към 10-15лв. Да видим дали ще стане...
                      На Албена, не знам ходил ли сте скоро, проблем не са българските туристи. По-скоро проблем са руските и отчасти румънските.

Коментар

• Първоначално изпратено от KOSTJUMAR Разгледай мнение
                        https://www.standartnews.com/biznes/...gi-438510.html
                        "Албена" запазва ниските цени на чадъри и шезлонги

Курортният комплекс "Албена" ще запази и за догодина по-ниските цени на плажните принадлежности, предаде БНР.

Ръководството на комплекса оценява като печеливша тази стратегия, тъй като през целия сезон – от средата на юли, почти до края на септември чадърите са били заети. "Албена" разполага със 150 декара плажна ивица, от която половината е отредена за свободна зона.

Независимо от ниските цени на плажните принадлежности през този летен сезон от КК „Албена“ отчитат печалба при отдаването им под наем. Основната причина за това е и по-ниската концесионна такса – вместо 2 милиона лева от курорта са заплатили около 300 000 лв., заяви изпълнителният директор Красимир Станев.

Според Красимир Станев преди този летен сезон българските курорти са предоставяли плажните принадлежности на необосновано високи цени, което е и изгонило много от родните туристи към Гърция.
                        За другите курорти в БГ може би си струва стремежа да бъдат върнати българските туристи, НО за Албена това не е никак нужно. Българските туристи в Албена трябва да бъдат гонени с високи цени. Същата стратегия би следвало да приложи и Цеко Минев в Банско. Българския турист, освен, че е най-голямата напаст за българската природа и курорти е и най-голямата циция, като същевременно е с най-големите претенции. Затова трябва да бъде напъден към северна Гърция.

Консолидацията увеличи загубата на „Албена“ с 3,2 млн. лв.:: Investor.bg
                        Консолидацията увеличи загубата на „Албена“ с 3,2 млн. лв.

Тя достига 6 млн. лв. за деветмесечието на 2020 г., при влошаване с 21,4 млн. лв., спрямо печалба от 15,4 млн. лв. за същия период на 2019 г.

Аз бях писал, че е редно при тази ситуация на пазара акциите да паднат към 10-15лв. Да видим дали ще стане...

Коментар

• https://www.standartnews.com/biznes/...gi-438510.html
                          "Албена" запазва ниските цени на чадъри и шезлонги

Курортният комплекс "Албена" ще запази и за догодина по-ниските цени на плажните принадлежности, предаде БНР.

Ръководството на комплекса оценява като печеливша тази стратегия, тъй като през целия сезон – от средата на юли, почти до края на септември чадърите са били заети. "Албена" разполага със 150 декара плажна ивица, от която половината е отредена за свободна зона.

Независимо от ниските цени на плажните принадлежности през този летен сезон от КК „Албена“ отчитат печалба при отдаването им под наем. Основната причина за това е и по-ниската концесионна такса – вместо 2 милиона лева от курорта са заплатили около 300 000 лв., заяви изпълнителният директор Красимир Станев.

Според Красимир Станев преди този летен сезон българските курорти са предоставяли плажните принадлежности на необосновано високи цени, което е и изгонило много от родните туристи към Гърция.

Коментар

• ЕК подписа договор за 300 млн. дози от ваксината на BioNtech - Pfizer

https://www.investor.bg/evropa/334/a...pfizer-315722/
                            Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Айде на ваксината!
                              https://www.investor.bg/analizi/91/a...virusa-315547/
                              Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от караКольо касапина Разгледай мнение

Ето така примерно: Отива една делегация от TUI (примерно) и предлага на Албена АД да купи акциите които в момента се оценяват от пазара за 20лв, да им ги купи в пакет за 30лв (примерно). Така се случват нещата. При съгласие , на следващия ден четеш в пресата, че TUI e придобила Албена АД на едикаква си цена.
                                + 1
                                С малко допълнение - по една яхта и един Мерджан последен модел на надзорниците.....

Коментар

Working...
                                X