IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Албена АД (ALB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от караКольо касапина Разгледай мнение

щом не знаеш колко време се оттича главата, остави клането на професионалист. Иначе за Албена АД, акции и ценни книжа си много навътре в материята признавам :-))
    Главата се хвърля в снега за час, час и нещо, ако няма сняг, прасето не се коли Виж албенката си върви към заколение, при това с уверени и бодри крачки, а се иска толкова малко, за да е топ курорт!
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение

Точно в Албена АД като идат, нищо няма да могат да вземат. Така не се случват нещата.

много си противоречиш, хем нямало да има туристи, хем догодина входа щял да се вдига.

И сега един професионален въпрос, на Коледа като коля прасето, колко време да оставя главата да се оттича?
      щом не знаеш колко време се оттича главата, остави клането на професионалист. Иначе за Албена АД, акции и ценни книжа си много навътре в материята признавам :-))

Коментар

Ето така примерно: Отива една делегация от TUI (примерно) и предлага на Албена АД да купи акциите които в момента се оценяват от пазара за 20лв, да им ги купи в пакет за 30лв (примерно). Така се случват нещата. При съгласие , на следващия ден четеш в пресата, че TUI e придобила Албена АД на едикаква си цена.
        Точно в Албена АД като идат, нищо няма да могат да вземат. Така не се случват нещата.

много си противоречиш, хем нямало да има туристи, хем догодина входа щял да се вдига.

И сега един професионален въпрос, на Коледа като коля прасето, колко време да оставя главата да се оттича?

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение

Защо пък не... .. Стационар за болни да го направят
          Нещо повече, дългосрочно може да стане дом за целогодишно живеене на възрастни хора от запада !

Коментар

Стой си при прасетата, там си в свои води.
            Знам, иначе нямаше да съм касапин. Но за такива като тебе на Албена сме сложили бариера с платен вход. Надявам се от догодина цената на входа да бъде учетворена.

Коментар

Обясни ми като ма касапин аматьор, как точно ще се изкупи контролния пакет?
              Ето така примерно: Отива една делегация от TUI (примерно) и предлага на Албена АД да купи акциите които в момента се оценяват от пазара за 20лв, да им ги купи в пакет за 30лв (примерно). Така се случват нещата. При съгласие , на следващия ден четеш в пресата, че TUI e придобила Албена АД на едикаква си цена.

Коментар

Напротив, мисля ги много нещата, защото ме касаят директно. А и за прасетата не бери грижа, безпогрешен съм със сатъра все още.
                Стой си при прасетата, там си в свои води.

Коментар

Мерси, ще дойдем. Това оборва твоята теза. Дори да няма туристи, цената няма да е нула, защото има много висока ликвидационна стойност. До там, разбира се, няма да се стигне.
                  Албена може да си позволи да направи ковид-0 туризъм, като въведе т.нар. балонни зони. Толкова масово никой друг не може да го направи у нас.
                  Така че споко, ти си коли прасетата и не ги мисли много нещата.
                  Напротив, мисля ги много нещата, защото ме касаят директно. А и за прасетата не бери грижа, безпогрешен съм със сатъра все още.

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение

Равновесие,
                    И ти ли към апокалиптосите си вече? Считаш че хората вече ще си седят затворени в къщите вовеки и край на туризма, така ли?
                    Не знам какво ще се случи с туризма. Въпроса е колко дълго може да си позволи курорта да не печели. Към момента нито бих купувал акции тук, нито бих продавал. Ако нещата тръгнат в добра посока може да скочи с пъти, ако тръгнат в лоша да се загуби всичко. Просто не мисля че това че сега се търгува толкова ниско показва че е изгодно за покупка

Коментар

Парите не миришат. Няма значение откъде ще дойдат. Но засега такива индикации няма, което означава, че спиралата по надолнището за акциите си е все така актуална, докато в даден момент някой от големите туроператори не изкупи контролния пакет от акции, смени мениджмънта и инвестира много кинти.
                      Обясни ми като ма касапин аматьор, как точно ще се изкупи контролния пакет?

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
                        Комплекса е идеален за изолатор на Ковид болни, тъкмо ще изкара и пари !
                        По-скоро точно обратното.

Коментар

Парите не миришат. Няма значение откъде ще дойдат. Но засега такива индикации няма, което означава, че спиралата по надолнището за акциите си е все така актуална, докато в даден момент някой от големите туроператори не изкупи контролния пакет от акции, смени мениджмънта и инвестира много кинти.

Коментар

Добре, специално за тебе ще ви пуснем да настроите и нацвъкате както направихте в Слънчака. Вие само елате.
                            Мерси, ще дойдем. Това оборва твоята теза. Дори да няма туристи, цената няма да е нула, защото има много висока ликвидационна стойност. До там, разбира се, няма да се стигне.
                            Албена може да си позволи да направи ковид-0 туризъм, като въведе т.нар. балонни зони. Толкова масово никой друг не може да го направи у нас.
                            Така че споко, ти си коли прасетата и не ги мисли много нещата.

Коментар

Защо пък не... .. Стационар за болни да го направят
                              Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Комплекса е идеален за изолатор на Ковид болни, тъкмо ще изкара и пари !

Коментар

Working...
                                X