Интересно някой фонд ли я подкара тази хартия ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Албена АД (ALB)
Collapse
X
-
Германия очаква през лятото туризмът да се нормализира
12.01.2021 | 12:00
по статията работи: econ.bg
Германия очаква през лятото туризмът да се нормализира - econ.bg
"...„Мисля, че следващите два до три месеца ще бъде трудно да си представим пътуване заради коронавируса“, каза германският комисар по туризма Томас Барейс пред германските медии.
Той очаква туристическият пазар да започне да се възстановява през второто тримесечие и напълно да се съживи до лятото.
През лятото, според християндемократа, туристическите пътувания ще бъдат възможни не само в рамките на Германия, но и междуконтинентални пътувания.
"Ако наистина успеем да ваксинираме повечето граждани през второто тримесечие, ще имаме относително безопасна ситуация, когато става въпрос за пътуване", каза Барейс.
Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Втората вълна ще е след изборите - ако ГЕРБ не е вече в управлението. В момента пазара просто калкулира бизнес без корона следващата година. А за повечето позиции ГЕРБ е много по-вреден от короната.
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеТърговията последно време започна да ми прилича на първата вълна от коронавирус - засяга отделни позиции. Но имам усещането, че втората вълна се задава и купуването ще бъде по повече позиции. Нямам тук, но Албена е поредната позиция, на която забелязва активизиране. Успех.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Ех, топче. Личен, приятелски съвет от мен - многоникието е толерирано в този форум, така че няма лошо, бъди здрав, ма не се издавай толкова лесно де - аха да кажа нещо на въпреки на кликата около Батя и 4Д и ти се появяваш на бял катър. Недей така, прекалено много личи, "госпожо"!
А БФБ наистина е много интересна борса - в един момент дадена акция се пробужда (без значение коя) с малко по-голям обем и точно в същия момент старите муцуни, дето си ги знаем, веднага се появяват, за да покажат, че те вече се возят и на този влак, където са купили на дъно и ще продадат на връх. Сакън да не помислим, че може да са изпуснали перЕспективна акция и не са ѝ "взели печалбата"
Някой беше писал за мамалигите - да, те са традиционни, още повече че Албена им е доста близо, а и като ниво (тип соц мастодонт) е много приличаща на техните "курорти", ако могат да бъдат наречени така, около Мамая. Отделно Балчик и тяхната романтична представа за краилицата им Мария, чийто замък подлити българи са отнели - гиди изроди скапани, изконната влашка Добруджея на великият им владетел Ради Празна глава да владеят Факт е, че мамалигите стигат макс до Обзор и отвъд него почти не ходят, но дори и да има следващ сезон, идея си нямам що си мислите, че Албена ще излезе на плюс? Да не говорим, че покрая затварянето на Албена мамалигите слязоха и до Обзор, където също имаме перфектна плажна ивица, а и хотелите са чисто нови. Отделно турците, за които споменах и за които съм убеден, че догодина ще направят страхотен дъмпинг. Ми не ми изглежда особено красива перспективата, но пък и пазарната капитализация наистина е смешна - това също е факт. Така че всеки да си прави сметките - на държащите тук (без топчето) успех и все нагоре! нямам, но ми е в уоч листаLast edited by X_Y; 07.12.2020, 15:41.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениена какво се дължи този интерес? Отчетът май не беше добър
разбира се, това са само пазарни реакции и бъдещето може да е по-различно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
В бъдещето тъмно той гледаше ясно (сущий Бенковски, ще ме прощава дядо Вазов) - е, може, но само ако има съответните съвети от съответните лица. Дали ще има сезон, е Божа работа. А още по-Божа работа е дали област Добрич няма да я затворят, въпреки че има сезон, както стана тази година. така че засега се знае, че не се знае нищо - цените са си високи, ранни записвания няма и няма и да има, а накрая ще се конкурират с умрелите от глад турци, които ще свалят цените на макс, подпомогнати и от евтината лира - колко пък перЕспективно да стане тук? Дано ме опровергаят - както неведнъж съм казвал, тук си имам сантимент
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениена какво се дължи този интерес? Отчетът май не беше добър
2. Румъниците стратегически винаги ще идват в Албена, особено ако не им се пътува със самолет;
3. Потенциала на Албена, впредвид на факта че не е хипер застроена и има в близост чудесна плажна ивица, е огромен.
Цените в момента наистина изглеждат ниски в сравнение с това , което може да са след 2-5 години.
Поздрав.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
За да си успешен на капиталовите пазари трябва да се научиш да гледаш в бъдещето.. а не да бягаш след събитията!
Приятелски съвет, без упрек или заяждане..Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 4 Харесвания
Коментар
-
п.п. Въпроса е на кой му стиска да купува в ниското !Last edited by Zdravko; 07.12.2020, 14:30.
Коментар
Коментар