При така развилата се обща обстановка не мисля, че ранните записвания са някакъв критерии за тази година. Аз лично очаквам, че ако се заформи някакъв приличен сезон то резервациите ще са в рамките на максимум месец преди настаняване...Да видим... приготвил съм пуканките з атова лято..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Албена АД (ALB)
Collapse
X
-
https://albena.bg/bg/oferti/ranni-za...apka-beach-fun
Малко остава до края на ранните записвания с отстъпка 15-20% за сезон 2021 - 28.02.2021 . Не очаквам да има особено големи постъпления от ранни записвания тази година. Чисто теоретично ако даден хотел е пълен и продаден на по-високи цени спрямо ранните записвания, а преди години нормално е имало примерно 15-20% туристи с ранни записвания това са допълнителни приходи за дружеството, което ще си спести отстъпките.Last edited by KOSTJUMAR; 13.02.2021, 19:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеЧета, че са разкарали Хемустуриста... Не знам това дали е добре или не, но явно имат нужда от кешец.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Ти пък. Как го измисли това. Що не диверсифицираш половината поне обратно в алтерко. Добонамерен съвет, Не е бъзик
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПреци ти явно не си гледала нито графиката , нито цените през годините..Нещо си се зомбирала..
Като си фен на Уорън Бъфет (и аз му съм фен) да те питам един въпрос
Ако имаш акция която спада или се качва, коя ще избереш !?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТук може , когато се възтанови туризма да направи дубъл..ТЕ ВИНАГИ СИ ПОДЪРЖАТ АКЦИИТЕ..
без препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнениеАз влезнах тука с парите от алтерко, да видим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеИнтересно някой фонд ли я подкара тази хартия ?
- 1 like
Коментар
Коментар