IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Албена АД (ALB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• При така развилата се обща обстановка не мисля, че ранните записвания са някакъв критерии за тази година. Аз лично очаквам, че ако се заформи някакъв приличен сезон то резервациите ще са в рамките на максимум месец преди настаняване...Да видим... приготвил съм пуканките з атова лято..
    Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• https://albena.bg/bg/oferti/ranni-za...apka-beach-fun
      Малко остава до края на ранните записвания с отстъпка 15-20% за сезон 2021 - 28.02.2021 . Не очаквам да има особено големи постъпления от ранни записвания тази година. Чисто теоретично ако даден хотел е пълен и продаден на по-високи цени спрямо ранните записвания, а преди години нормално е имало примерно 15-20% туристи с ранни записвания това са допълнителни приходи за дружеството, което ще си спести отстъпките.
      Last edited by KOSTJUMAR; 13.02.2021, 19:46.

Коментар

• Интересен купувач имаме тука. Инсайдър купува, хм!

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
          Чета, че са разкарали Хемустуриста... Не знам това дали е добре или не, но явно имат нужда от кешец.
          Новината е от преди повече от месец. В добрите години това е правело по 1000 лв печалба.

Коментар

• Чета, че са разкарали Хемустуриста... Не знам това дали е добре или не, но явно имат нужда от кешец.

Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Ти пък. Как го измисли това. Що не диверсифицираш половината поне обратно в алтерко. Добонамерен съвет, Не е бъзик
              Споко, имам и други инвестиции, не е само това.

Коментар

• Която познавам и има здрави активи Преци..До 2 години акцията пк ще е 40-50 лева..

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  Преци ти явно не си гледала нито графиката , нито цените през годините..Нещо си се зомбирала..
                  Чартът ми е като второ аз, Кире, не мож ме залъга с него
                  Като си фен на Уорън Бъфет (и аз му съм фен) да те питам един въпрос
                  Ако имаш акция която спада или се качва, коя ще избереш !?

Коментар

• Наближава ребалансирането и вероятно това е причината за раздвижването тук.

Коментар

• Преци ти явно не си гледала нито графиката , нито цените през годините..Нещо си се зомбирала.. Акцията с години беше между 50 и 60 лева и под 40 не падала..И си даваше 0,50 дивидент..
                      Last edited by Kiro; 14.01.2021, 22:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                        Тук може , когато се възтанови туризма да направи дубъл..ТЕ ВИНАГИ СИ ПОДЪРЖАТ АКЦИИТЕ..
                        Трибъл не дубал Кире, Тук и без вирус артията беше тръгнала да си ходи
                        без препоръка

Коментар

• Тук може , когато се възтанови туризма да направи дубъл..ТЕ ВИНАГИ СИ ПОДЪРЖАТ АКЦИИТЕ..

Коментар

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
                            Аз влезнах тука с парите от алтерко, да видим.
                            Ти пък. Как го измисли това. Що не диверсифицираш половината поне обратно в алтерко. Добонамерен съвет, Не е бъзик

Коментар

• Аз влезнах тука с парите от алтерко, да видим.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
                                Интересно някой фонд ли я подкара тази хартия ?
                                По скоро спекуланти /вкл. и аз/ и някой ДФ евентуално.. А фонд /вероятно ПФ/ по-скоро го играе на инат на пазара и се опитва да я спъва.. Но така е, на пазара трябва да има и продавачи за да става търговията.

Коментар

Working...
                                X