Албена е бъдещето на туризма и най-хубавият курорт, защото Слава на Бога, релефът не дава възможност да се презастроява и да се блъска бетон до откат!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Албена АД (ALB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеВ крайна сметка дружеството беше свръхподценено дори и на фона на ковида. Моето скромно мнение е, че тук може да катери много още нагоре дори и при слаб сезон 2021г. А кой знае, ако вземат да излязат на 0 или минимална загуба... Но ще поживеем, ще видим. Аз лично съм сложил пуканките и изстудявам бирата...
Коментар
-
В крайна сметка дружеството беше свръхподценено дори и на фона на ковида. Моето скромно мнение е, че тук може да катери много още нагоре дори и при слаб сезон 2021г. А кой знае, ако вземат да излязат на 0 или минимална загуба... Но ще поживеем, ще видим. Аз лично съм сложил пуканките и изстудявам бирата...Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеИнтересни обеми от петъка... Дали най-накрая ще започне да възстановява таз хартия...
Коментар
-
Първоначално изпратено от KOSTJUMAR Разгледай мнениеЩе стане интересно ако влезе в Софикс, въпреки намалелите дялове на Експат Софикс. Едни и същи дружества се въртят.
Коментар
-
Още по - интересно може да стане, след като КБС придобият активите на НН.
Фондовете на ОББ поддържат акции на Албена в портфейлите си. Към 06.06.2020 г. са държали 13990 бр. акции.
Ще ми бъде интересно, дали при новия мениджмънт, фондовете на НН ще си върнат разпродадените над 50000 бр. акции от Албена.Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар