IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Албена АД (ALB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Zaki Разгледай мнение
    Че какъв е специфичния риск тук ? Да не би имотите да са имунизирани. В банките - ипотеки в/у имоти - колкото искаш. Коментирах по-скоро дали тук се оценява правилно пазарно или не, ако се сещаш какво имам предвив, но не можеш да не се сещаш. Тук всички са/сме досетливи
    Но там ипотеките са от 300 евро нагоре да кажем средно 600 а всеки може да сметне набързо на колко се оценява от пазара тези на Албена. И какво всъщност ще се случи с икономиката ни ако стойността на обезпеченията на банките паднат до същата оценка. тогава борсата ще ни е най-малкия проблем.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Мерси подобно. Все пак ми стана интересно - кои са алтернативните дружества на БФБ. Защото аз се сещам за още едно с подобен риск - но доста по-високи коефициенти. И при всички останали възможности - които не са чак толкова много - специфичния риск е още твърде висок за да се приемат съвсем за алтернатива
      Че какъв е специфичния риск тук ? Да не би имотите да са имунизирани. В банките - ипотеки в/у имоти - колкото искаш. Или пък да не би да има гаранция, че утре-другиден няма пак морето да е бурно и да позалее имотите Коментирах по-скоро дали тук се оценява правилно пазарно или не, ако се сещаш какво имам предвив, но не можеш да не се сещаш. Тук всички са/сме досетливи И нека все пак си расте акцийката че и да дърпа Софикса нагоре.
      Last edited by Zaki; 24.06.2010, 23:53.

Коментар

• Мерси подобно. Все пак ми стана интересно - кои са алтернативните дружества на БФБ. Защото аз се сещам за още едно с подобен риск - но доста по-високи коефициенти. И при всички останали възможности - които не са чак толкова много - специфичния риск е още твърде висок за да се приемат съвсем за алтернатива

Коментар

Ок аз проблем с твоите продажби нямам Все пак ако търсиш причини нещо да не се случи винаги ще намираш достатъчно. Въпроса е дали искаш всъщност нещо да се случва или не.
          Каквото ще да се случва - да се случва. Аз съм в кеш. Възможности - бол, а тук оценките леко ми избягаха нагоре спрямо други алтернативи. Само забелязах, че когато всички други спадат сякаш не е нормално тука да е само нагоре. Едва ли е точно само пазарна оценка. Но всеки си хвали стоката. Няма лошо. Както казах - алтернативи не е като да няма. Успех в ръстовете.
          Last edited by Zaki; 24.06.2010, 23:45.

Коментар

всичко това може да е така ако ги продадеш тези 600 к рзп на някой, но на кой .... за мен 222 млн са много, за теб не са, окей, лошо няма.
            Ок аз проблем с твоите продажби нямам Все пак ако търсиш причини нещо да не се случи винаги ще намираш достатъчно. Въпроса е дали искаш всъщност нещо да се случва или не.

Коментар

Баси гювеча 1500 декара в Албена 4500 декара в Балчик и 500 декара в Шабла 1100 декара в Приморско. Почти 600 000 РЗП в Албена и Приморско. И това за 220 милиона пазарна капитаризация
              всичко това може да е така ако ги продадеш тези 600 к рзп на някой, но на кой .... за мен 222 млн са много, за теб не са, окей, лошо няма.

Коментар

• Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнение
                защо не си купи на 15лв ?
                купих си на 25 и ги шитнах на 43. в края на краищата криза е, и кеш трябва да имам.

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                  И с двамата съм напълно съгласен

Количеството винаги е от значение! Без значение от дружеството винаги е по-добре да си мажоритар, отколкото миноритар.

Аха, Интерскай също е стойностен актив! А нататък вече опираме до въпроса колко е стойността му. Май скоро ще можем да се ориентираме и по този въпрос.

Поздрави и успешни инвестиции!
                  Айде, стига с тая цифромания, де. Вече сме извън работно врмеме. Усмихнете ске, лятото започна. Кажете, как е на Албена. Дуке, Албенко?

Коментар

• И с двамата съм напълно съгласен

Първоначално изпратено от albenko Разгледай мнение
                    Така е, прав си БСЕ Трейдър, но е още по- добре и да си мажоритарен акционер.
                    Количеството винаги е от значение! Без значение от дружеството винаги е по-добре да си мажоритар, отколкото миноритар.

Първоначално изпратено от Phoenixheart Разгледай мнение
                    Да, като Интерскай нали
                    Аха, Интерскай също е стойностен актив! А нататък вече опираме до въпроса колко е стойността му. Май скоро ще можем да се ориентираме и по този въпрос.

Поздрави и успешни инвестиции!

Коментар

Друго си е да си акционер в дружество зад което стоят стойностни активи и генерира добър паричен поток!
                      Да, като Интерскай нали

Коментар

Друго си е да си акционер в дружество зад което стоят стойностни активи и генерира добър паричен поток!
                        Така е, прав си БСЕ Трейдър, но е още по- добре и да си мажоритарен акционер.

Коментар

• Друго си е да си акционер в дружество зад което стоят стойностни активи и генерира добър паричен поток!

Коментар

За какво да се пише. толкова се напомпи че за мен вече не е атрактивна на цена тази акция. Всички падат по време на криза, само тука наобратно. А мерси от гювечи. Не е препоръка
                            Баси гювеча 1500 декара в Албена 4500 декара в Балчик и 500 декара в Шабла 1100 декара в Приморско. Почти 600 000 РЗП в Албена и Приморско. И това за 220 милиона пазарна капитаризация

Коментар

• Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнение
                              29 също бе добра цена на влизане.
                              “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

За какво да се пише. толкова се напомпи че за мен вече не е атрактивна на цена тази акция. Всички падат по време на криза, само тука наобратно. А мерси от гювечи. Не е препоръка

Коментар

Working...
                                X