Първоначално изпратено от Zaki
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Албена АД (ALB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМерси подобно. Все пак ми стана интересно - кои са алтернативните дружества на БФБ. Защото аз се сещам за още едно с подобен риск - но доста по-високи коефициенти. И при всички останали възможности - които не са чак толкова много - специфичния риск е още твърде висок за да се приемат съвсем за алтернативаLast edited by Zaki; 24.06.2010, 23:53.
Коментар
-
Мерси подобно. Все пак ми стана интересно - кои са алтернативните дружества на БФБ. Защото аз се сещам за още едно с подобен риск - но доста по-високи коефициенти. И при всички останали възможности - които не са чак толкова много - специфичния риск е още твърде висок за да се приемат съвсем за алтернатива
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеОк аз проблем с твоите продажби нямам Все пак ако търсиш причини нещо да не се случи винаги ще намираш достатъчно. Въпроса е дали искаш всъщност нещо да се случва или не.Last edited by Zaki; 24.06.2010, 23:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zaki Разгледай мнениевсичко това може да е така ако ги продадеш тези 600 к рзп на някой, но на кой .... за мен 222 млн са много, за теб не са, окей, лошо няма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеБаси гювеча 1500 декара в Албена 4500 декара в Балчик и 500 декара в Шабла 1100 декара в Приморско. Почти 600 000 РЗП в Албена и Приморско. И това за 220 милиона пазарна капитаризация
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнениезащо не си купи на 15лв ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеИ с двамата съм напълно съгласен
Количеството винаги е от значение! Без значение от дружеството винаги е по-добре да си мажоритар, отколкото миноритар.
Аха, Интерскай също е стойностен актив! А нататък вече опираме до въпроса колко е стойността му. Май скоро ще можем да се ориентираме и по този въпрос.
Поздрави и успешни инвестиции!
Коментар
-
И с двамата съм напълно съгласен
Първоначално изпратено от albenko Разгледай мнениеТака е, прав си БСЕ Трейдър, но е още по- добре и да си мажоритарен акционер.
Първоначално изпратено от Phoenixheart Разгледай мнениеДа, като Интерскай нали
Поздрави и успешни инвестиции!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеДруго си е да си акционер в дружество зад което стоят стойностни активи и генерира добър паричен поток!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеДруго си е да си акционер в дружество зад което стоят стойностни активи и генерира добър паричен поток!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zaki Разгледай мнениеЗа какво да се пише. толкова се напомпи че за мен вече не е атрактивна на цена тази акция. Всички падат по време на криза, само тука наобратно. А мерси от гювечи. Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнениезащо не си купи на 15лв ?“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zaki Разгледай мнениеЗа какво да се пише. толкова се напомпи че за мен вече не е атрактивна на цена тази акция. Всички падат по време на криза, само тука наобратно. А мерси от гювечи. Не е препоръка
Коментар
Коментар