Аз скромно залагам на това че, този " някой" е влязъл.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Албена АД (ALB)
Collapse
X
-
Ще се опитам да обясня на цар плъх защо някой е излязъл, защото ако някой искаше да влиза и търсеше такъв пакет цената нямаше да е 4лв под последната сделка а 4лв над последната сделка или около 57лв. Второто което можем да отбележим че продавача е продал близо 68000 акции, но преди да стигне до уговорения пакет е продал 2200 на друг купувач който е бил заложил айсберг поръчка за 2200 акции. т.е. купувачи двама, продавач един.
Коментар
-
Първоначално изпратено от todorov_74 Разгледай мнениеОт тук си тръгна някой големец.Защо ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от цар плъх Разгледай мнениеБаси тъпото изказване!
Ами ако е влязъл?
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеВъв фоайетата на хотелите задължително има wi-fi безплатно. Също и около част от басейните. Също така Глобул имат страхотно покритие на 3G мрежата си тук, лови се навсякъде с много добра скорост.
А и забелязах че сме се прекарали с ултра ол инклузива, барманчетата по баровете са ларж и дават наред вносната пиячка без значение ултра ли си или не.....
Отворко,констатирам, че въпреки емоцията на Вашата младост и комуникативните Ви способности, не сте си направили труд да прочетете внимателно предоставената Ви информация в сайта на КК " Албена ".
Ето линк за покритието на WiFi.
http://www.albena.bg/uf/Image/images/map_big.jpg
Ето Ви и линк за разположението на определените места за плаж по хотели за бреговата ивица на КК " Албена ".
http://www.albena.bg/bg/pages/hotels-beach-zone.html/
Моля, ЧЕТЕТЕ!!!!! После ако има нещо неразбрано, питайте. Уж сме грамотни!!!!
За Марков.....
С по две бутилки гратис от Бейлис, ТюДю, Гордонс или Абсолют на пакетна смяна за ден на питейна точка, не можете да сринете идеята на УОИ. Това са т.нар. дневни недобори. И на тях им кроя шапката...... Въпрос на време е. По-скоро тези сцени нека бъдат анонс към Вас - в бъдеще, като забележите подобно нещо, да имате гражданска позиция и да споделите нередността, където е необходимо. Пък и нали сме уж европейци! Айде сега, сомокритики и брожения, че сме се прекарали. Наздраве и Весело лято!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМерси подобно. Все пак ми стана интересно - кои са алтернативните дружества на БФБ. Защото аз се сещам за още едно с подобен риск - но доста по-високи коефициенти. И при всички останали възможности - които не са чак толкова много - специфичния риск е още твърде висок за да се приемат съвсем за алтернативаГрадче в Нова Зеландия се продава срещу 700 хил. долара
Коментар
-
Първоначално изпратено от otvorko_dsk Разгледай мнениеСори, от вълнение пуснах празен пост. Е, най сетне нещо човешко. Благодаря. Да не те мислим, ти ще се плацикаш, блазе ти. Може да не е в морето, но пак си е воден релакс. Утре го дават към Вас сравнително добре, ще имате слън;е. Нета платен ли е или има хфрий зони? Пише, че има фрий във фоаетата. Айде приятен следобед! Аз влизам в месомелачката. Марков, нсеки твой пост е безценен за нашата компания, на всички препредавам, койято има инфо го донася на другите, настройваме се и ние. Чао и още веднъж благодаря за отделеното време и внимание.
А и забелязах че сме се прекарали с ултра ол инклузива, барманчетата по баровете са ларж и дават наред вносната пиячка без значение ултра ли си или не.....Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеЗа съжаление нямам лични впечатления от хотелите за който питаш. Тук съм отсядал само в Фламинго, Лагуна биич, Лагуна гардън и Ком,
Храната е в достатъчни количества, за съжаление времето продължава да е лошо и днес. Ще се наложи да ходим да плуваме на отопляемия басеин под х-л Добруджа .......
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеЗа съжаление нямам лични впечатления от хотелите за който питаш. Тук съм отсядал само в Фламинго, Лагуна биич, Лагуна гардън и Ком,
Храната е в достатъчни количества, за съжаление времето продължава да е лошо и днес. Ще се наложи да ходим да плуваме на отопляемия басеин под х-л Добруджа .......
Коментар
-
За съжаление нямам лични впечатления от хотелите за който питаш. Тук съм отсядал само в Фламинго, Лагуна биич, Лагуна гардън и Ком,
Храната е в достатъчни количества, за съжаление времето продължава да е лошо и днес. Ще се наложи да ходим да плуваме на отопляемия басеин под х-л Добруджа .......Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеНе съм от гореспоменатите но мога да кажа.
Определено има хора в комплекса, най вече Румънци, алеите са задръстени от техните автомобили, дъжда спря, слънцето се мъчи да пробива.....
ПРедварително благодаря за отговорите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от otvorko_dsk Разгледай мнениеАйде, стига с тая цифромания, де. Вече сме извън работно врмеме. Усмихнете ске, лятото започна. Кажете, как е на Албена. Дуке, Албенко?
Определено има хора в комплекса, най вече Румънци, алеите са задръстени от техните автомобили, дъжда спря, слънцето се мъчи да пробива.....Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
Коментар