IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Албена АД (ALB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз скромно залагам на това че, този " някой" е влязъл.

Коментар

• Ще се опитам да обясня на цар плъх защо някой е излязъл, защото ако някой искаше да влиза и търсеше такъв пакет цената нямаше да е 4лв под последната сделка а 4лв над последната сделка или около 57лв. Второто което можем да отбележим че продавача е продал близо 68000 акции, но преди да стигне до уговорения пакет е продал 2200 на друг купувач който е бил заложил айсберг поръчка за 2200 акции. т.е. купувачи двама, продавач един.

Коментар

• Първоначално изпратено от todorov_74 Разгледай мнение
        От тук си тръгна някой големец.Защо ли?
        И на мен ми направи впечатление, че от няколко месеца подбутват цената, е дигна се с 10 лева и някой излезе/друг влезе (за да не се сърдят феновете на купувачите), да видим, до какво ще доведе. Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от цар плъх Разгледай мнение
          Баси тъпото изказване!
          Ами ако е влязъл?
          Със сигурност някой е влязъл.По-интересно за мен е кой с такъв пакет е излязъл и защо.А молбата ми към теб е да сравниш още веднъж написаното от мен и от теб за да видиш кой пост изглежда по -тъпо.

Коментар

• Баси тъпото изказване!
            Ами ако е влязъл?

Коментар

• От тук си тръгна някой големец.Защо ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                Във фоайетата на хотелите задължително има wi-fi безплатно. Също и около част от басейните. Също така Глобул имат страхотно покритие на 3G мрежата си тук, лови се навсякъде с много добра скорост.

А и забелязах че сме се прекарали с ултра ол инклузива, барманчетата по баровете са ларж и дават наред вносната пиячка без значение ултра ли си или не.....
                Здравейте,

Отворко,констатирам, че въпреки емоцията на Вашата младост и комуникативните Ви способности, не сте си направили труд да прочетете внимателно предоставената Ви информация в сайта на КК " Албена ".
                Ето линк за покритието на WiFi.
                http://www.albena.bg/uf/Image/images/map_big.jpg

Ето Ви и линк за разположението на определените места за плаж по хотели за бреговата ивица на КК " Албена ".
                http://www.albena.bg/bg/pages/hotels-beach-zone.html/

Моля, ЧЕТЕТЕ!!!!! После ако има нещо неразбрано, питайте. Уж сме грамотни!!!!

За Марков.....

С по две бутилки гратис от Бейлис, ТюДю, Гордонс или Абсолют на пакетна смяна за ден на питейна точка, не можете да сринете идеята на УОИ. Това са т.нар. дневни недобори. И на тях им кроя шапката...... Въпрос на време е. По-скоро тези сцени нека бъдат анонс към Вас - в бъдеще, като забележите подобно нещо, да имате гражданска позиция и да споделите нередността, където е необходимо. Пък и нали сме уж европейци! Айде сега, сомокритики и брожения, че сме се прекарали. Наздраве и Весело лято!

Коментар

• На хънда мънда в средната земя. Където вече властват орките
                  То само самолетните билети на туристите до там да прибавиш и ще стане по-скъпо от цялото ни черноморско крайбрежие.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                    Мерси подобно. Все пак ми стана интересно - кои са алтернативните дружества на БФБ. Защото аз се сещам за още едно с подобен риск - но доста по-високи коефициенти. И при всички останали възможности - които не са чак толкова много - специфичния риск е още твърде висок за да се приемат съвсем за алтернатива
                    Градче в Нова Зеландия се продава срещу 700 хил. долара

Коментар

• Първоначално изпратено от otvorko_dsk Разгледай мнение
                      Сори, от вълнение пуснах празен пост. Е, най сетне нещо човешко. Благодаря. Да не те мислим, ти ще се плацикаш, блазе ти. Може да не е в морето, но пак си е воден релакс. Утре го дават към Вас сравнително добре, ще имате слън;е. Нета платен ли е или има хфрий зони? Пише, че има фрий във фоаетата. Айде приятен следобед! Аз влизам в месомелачката. Марков, нсеки твой пост е безценен за нашата компания, на всички препредавам, койято има инфо го донася на другите, настройваме се и ние. Чао и още веднъж благодаря за отделеното време и внимание.
                      Във фоайетата на хотелите задължително има wi-fi безплатно. Също и около част от басейните. Също така Глобул имат страхотно покритие на 3G мрежата си тук, лови се навсякъде с много добра скорост.

А и забелязах че сме се прекарали с ултра ол инклузива, барманчетата по баровете са ларж и дават наред вносната пиячка без значение ултра ли си или не.....
                      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

За съжаление нямам лични впечатления от хотелите за който питаш. Тук съм отсядал само в Фламинго, Лагуна биич, Лагуна гардън и Ком,
                        Храната е в достатъчни количества, за съжаление времето продължава да е лошо и днес. Ще се наложи да ходим да плуваме на отопляемия басеин под х-л Добруджа .......
                        Сори, от вълнение пуснах празен пост. Е, най сетне нещо човешко. Благодаря. Да не те мислим, ти ще се плацикаш, блазе ти. Може да не е в морето, но пак си е воден релакс. Утре го дават към Вас сравнително добре, ще имате слън;е. Нета платен ли е или има хфрий зони? Пише, че има фрий във фоаетата. Айде приятен следобед! Аз влизам в месомелачката. Марков, нсеки твой пост е безценен за нашата компания, на всички препредавам, койято има инфо го донася на другите, настройваме се и ние. Чао и още веднъж благодаря за отделеното време и внимание.

Коментар

За съжаление нямам лични впечатления от хотелите за който питаш. Тук съм отсядал само в Фламинго, Лагуна биич, Лагуна гардън и Ком,
                          Храната е в достатъчни количества, за съжаление времето продължава да е лошо и днес. Ще се наложи да ходим да плуваме на отопляемия басеин под х-л Добруджа .......
                          Е

Коментар

• За съжаление нямам лични впечатления от хотелите за който питаш. Тук съм отсядал само в Фламинго, Лагуна биич, Лагуна гардън и Ком,

Коментар

Не съм от гореспоменатите но мога да кажа.
                              Определено има хора в комплекса, най вече Румънци, алеите са задръстени от техните автомобили, дъжда спря, слънцето се мъчи да пробива.....
                              Е, бравос, Марков. Най после нещо земно. Как изглежда Оазис, има ли хора в него? Видя ли го този хотел Орлов? Ти къде си отседнал? Храната как е, плажа, обслужването? Ти на почивка ли си там? В кой хотел?

ПРедварително благодаря за отговорите.

Коментар

• Първоначално изпратено от otvorko_dsk Разгледай мнение
                                Айде, стига с тая цифромания, де. Вече сме извън работно врмеме. Усмихнете ске, лятото започна. Кажете, как е на Албена. Дуке, Албенко?
                                Не съм от гореспоменатите но мога да кажа.
                                Определено има хора в комплекса, най вече Румънци, алеите са задръстени от техните автомобили, дъжда спря, слънцето се мъчи да пробива.....

Коментар

Working...
                                X