IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Албена АД (ALB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от otvorko_dsk Разгледай мнение
    Ей, каква тишина. Никой не пише. Вече не ходи ли някой на Албена, да спогели как е там?
    За какво да се пише. толкова се напомпи че за мен вече не е атрактивна на цена тази акция. Всички падат по време на криза, само тука наобратно. А мерси от гювечи. Не е препоръка

Коментар

• Ей, каква тишина. Никой не пише. Вече не ходи ли някой на Албена, да спогели как е там?

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
        Майче е малко късно вече да питаш.....
        DP

Аз да се подготвя психически, ако е голяма мизерия. Иначе трета поредна година ходя на Албена и ми харесва.

Коментар

• Първоначално изпратено от irena Разгледай мнение
          Моля ви кажете нещо за хотел Панорама на Албена, защото инфото в интернет е много малко, а виждам, че тук сте запознати.

P.S. Малко прибързано си направих резервация за този хотел.
          Майче е малко късно вече да питаш.....
          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Моля ви кажете нещо за хотел Панорама на Албена, защото инфото в интернет е много малко, а виждам, че тук сте запознати.

P.S. Малко прибързано си направих резервация за този хотел.

Коментар

• знаете ли кой се натиска с офертите ?
              търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

• Първоначално изпратено от otvorko_dsk Разгледай мнение
                Пич виж тука какво пишат от местото на събитието хората дето са в момента в хогел Ком. Стига с тези черни писаници и дебелоочия. А пък и за тая готвачка дето приличала на Филип Тотю и ни проглуши ушите, виж какво пишат - страхооотен персонал. Страхоотна кухня. Айде стига тъмни сенки и краски. Дайте малко слънче и светлина. Много сме смотани българите!!!!! Хак ни е черногледството!!!!!!

http://forum.bg-mamma.com/index.php?...40#msg15472140

дравейте, пиша от хотел Ком както обещах Flutter

Оценката ми е 6!

Страхотен УАИ! Бях супер скептично настроена, но не се оправдаха страховете ми; прясна и много разнообразна храна в огромни количества, чисти стаи, любезен персонал страхоооотни басейни, децата се забавляват върховно и симпатични аниматори.
                Единствения минус за мен е големината на стаите - доста миниатюрни, но това се компенсира с всичко останало; а за смешните пари които платихме - 39 лв на човек Crazy ..
                Вярно че не е близо до плажа, но автобусът, който тръгва от Вита парк те стоварва до хотел Боряна, който е много близо до плажа на Ком и съответно до бар Хавана където пак има обедно хапване - съответно отново качествена храна - пресни плодове, салати, скара и т.н.
                дано съм била полезна с инфото или поне успокоила някой вече резервирал тук Flutter
                Е, чак пък да е имала като мустаците на Филип Тотю.... не съм забелязал.

Желая Ви приятен, усмихнат, весел и слънчев ден.

Коментар

• Първоначално изпратено от Зарзаватчийски глас Разгледай мнение
                  Тука черен хумор съзирам. Точно това е хотелът, в който спокойния сън, независимо дали следобеден или нощен е невъзможен. Таргета на този хотел е тиинейджърски, Представете си забавленията на фирканите немски тийнове само. Дискотеката хич няма да я споменавам. За басейните се съгласявам, макар, че миналата година здраво му бяха отпуснали края. Нямаше го безценния спасител с брадата, водата беше мръсна, решетките около детския басейн изпочупени.
                  Кухнята беше перфектна, ама с онази готвачка с мустачките, която освободихте, сега нищо вече не е същото.

И шатъла, каква е ползата когато той тръгва фрашкан до козирката от предния хотел и изобщо не спира на Ком, защото не може да поеме и сгънат чадър дори.
                  Пич виж тука какво пишат от местото на събитието хората дето са в момента в хогел Ком. Стига с тези черни писаници и дебелоочия. А пък и за тая готвачка дето приличала на Филип Тотю и ни проглуши ушите, виж какво пишат - страхооотен персонал. Страхоотна кухня. Айде стига тъмни сенки и краски. Дайте малко слънче и светлина. Много сме смотани българите!!!!! Хак ни е черногледството!!!!!!

http://forum.bg-mamma.com/index.php?...40#msg15472140

дравейте, пиша от хотел Ком както обещах Flutter

Оценката ми е 6!

Страхотен УАИ! Бях супер скептично настроена, но не се оправдаха страховете ми; прясна и много разнообразна храна в огромни количества, чисти стаи, любезен персонал страхоооотни басейни, децата се забавляват върховно и симпатични аниматори.
                  Единствения минус за мен е големината на стаите - доста миниатюрни, но това се компенсира с всичко останало; а за смешните пари които платихме - 39 лв на човек Crazy ..
                  Вярно че не е близо до плажа, но автобусът, който тръгва от Вита парк те стоварва до хотел Боряна, който е много близо до плажа на Ком и съответно до бар Хавана където пак има обедно хапване - съответно отново качествена храна - пресни плодове, салати, скара и т.н.
                  дано съм била полезна с инфото или поне успокоила някой вече резервирал тук Flutter

Коментар

• Първоначално изпратено от duke Разгледай мнение
                    Някой ще ходи ли на ОСА?
                    Аз трябва да бъда, а за други не знам.

Коментар

• Някой ще ходи ли на ОСА?

Коментар

• Първоначално изпратено от albena1 Разгледай мнение
                        намира се на тихо място в парковата зона - гаранция за спокоен сън ..
                        Тука черен хумор съзирам. Точно това е хотелът, в който спокойния сън, независимо дали следобеден или нощен е невъзможен. Таргета на този хотел е тиинейджърски, Представете си забавленията на фирканите немски тийнове само. Дискотеката хич няма да я споменавам. За басейните се съгласявам, макар, че миналата година здраво му бяха отпуснали края. Нямаше го безценния спасител с брадата, водата беше мръсна, решетките около детския басейн изпочупени.
                        Кухнята беше перфектна, ама с онази готвачка с мустачките, която освободихте, сега нищо вече не е същото.

И шатъла, каква е ползата когато той тръгва фрашкан до козирката от предния хотел и изобщо не спира на Ком, защото не може да поеме и сгънат чадър дори.

Коментар

• Първоначално изпратено от beticveti Разгледай мнение
                          Здравейте!Никога не сме ходили в Албена и тази година решихме да отидем.Искам да ми кажете нещо за хотел Ком.На външен вид много ни хареса и всичко изглежда мого хубаво!Четох вашите коментари,но не можах да си създам мнение.Моля ви бихте ли написали няколко думи !Благодаря ви предварителна
                          Мой познат ходи в хотел КОМ миналата година и после се скъса да се оплаква че храната не била достатъчно разнообразна и добра. Другото кофти нещо според него е голямото разстояние от плажа - 600 метра.

Аз лично съм ходил в групата им хотели на име Лагуна - Лагуна биич, Лагуна гардън и Лагуна маре. личните ми впечатления са добри от там.... и са много близо до плажа
                          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от albena1 Разгледай мнение
                            Здравейте! Хотел Ком има един от най- големите басейни в Албена, с водни атракции (пързалки, джакузи), намира се на тихо място в парковата зона - гаранция за спокоен сън и в близост са тенис кортове, мини голф, футболен терен, стена за катерене, фитнес - ако обичате да спортувате.
                            Хотелът работи по формулата Ултра ол инклузив - освен включените закуска, късна закуска, обяд, следобедно хранене, вечеря, късна вечеря от 24ч. до 02ч. имате и лек обяд в ресторант Хавана на плажа от 11ч до 16ч - ако решите да изкарате целия ден на плажа! Вносни алкохолни напитки и коктейли на баровете в хотела и в дискотеката към самия хотел.
                            Естествено безплатен чадър и 2 шезлонга на плажа и на басейна, а до плажа може да стигнете и с безплатния шатълбус на всеки 30 мин.
                            Стаите в хотела са климатизирани и приятно обзаведени.
                            Изобщо доста предпоставки за страхотна ваканция, истината е и че всеки хотел в Албена си има предимства и трябва да прецените кое е водещо за вас при избора :-)

а , дискотеката и тя ли е в инклузива, преди горе долу 5 години не влизаше ?

Коментар

• Първоначално изпратено от beticveti Разгледай мнение
                              Здравейте!Никога не сме ходили в Албена и тази година решихме да отидем.Искам да ми кажете нещо за хотел Ком.На външен вид много ни хареса и всичко изглежда мого хубаво!Четох вашите коментари,но не можах да си създам мнение.Моля ви бихте ли написали няколко думи !Благодаря ви предварителна
                              Здравейте! Хотел Ком има един от най- големите басейни в Албена, с водни атракции (пързалки, джакузи), намира се на тихо място в парковата зона - гаранция за спокоен сън и в близост са тенис кортове, мини голф, футболен терен, стена за катерене, фитнес - ако обичате да спортувате.
                              Хотелът работи по формулата Ултра ол инклузив - освен включените закуска, късна закуска, обяд, следобедно хранене, вечеря, късна вечеря от 24ч. до 02ч. имате и лек обяд в ресторант Хавана на плажа от 11ч до 16ч - ако решите да изкарате целия ден на плажа! Вносни алкохолни напитки и коктейли на баровете в хотела и в дискотеката към самия хотел.
                              Естествено безплатен чадър и 2 шезлонга на плажа и на басейна, а до плажа може да стигнете и с безплатния шатълбус на всеки 30 мин.
                              Стаите в хотела са климатизирани и приятно обзаведени.
                              Изобщо доста предпоставки за страхотна ваканция, истината е и че всеки хотел в Албена си има предимства и трябва да прецените кое е водещо за вас при избора :-)

Коментар

• Здравейте!Никога не сме ходили в Албена и тази година решихме да отидем.Искам да ми кажете нещо за хотел Ком.На външен вид много ни хареса и всичко изглежда мого хубаво!Четох вашите коментари,но не можах да си създам мнение.Моля ви бихте ли написали няколко думи !Благодаря ви предварителна

Коментар

Working...
                                X