Първоначално изпратено от otvorko_dsk
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Албена АД (ALB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеМайче е малко късно вече да питаш.....
Аз да се подготвя психически, ако е голяма мизерия. Иначе трета поредна година ходя на Албена и ми харесва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от irena Разгледай мнениеМоля ви кажете нещо за хотел Панорама на Албена, защото инфото в интернет е много малко, а виждам, че тук сте запознати.
P.S. Малко прибързано си направих резервация за този хотел.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от otvorko_dsk Разгледай мнениеПич виж тука какво пишат от местото на събитието хората дето са в момента в хогел Ком. Стига с тези черни писаници и дебелоочия. А пък и за тая готвачка дето приличала на Филип Тотю и ни проглуши ушите, виж какво пишат - страхооотен персонал. Страхоотна кухня. Айде стига тъмни сенки и краски. Дайте малко слънче и светлина. Много сме смотани българите!!!!! Хак ни е черногледството!!!!!!
http://forum.bg-mamma.com/index.php?...40#msg15472140
дравейте, пиша от хотел Ком както обещах Flutter
Оценката ми е 6!
Страхотен УАИ! Бях супер скептично настроена, но не се оправдаха страховете ми; прясна и много разнообразна храна в огромни количества, чисти стаи, любезен персонал страхоооотни басейни, децата се забавляват върховно и симпатични аниматори.
Единствения минус за мен е големината на стаите - доста миниатюрни, но това се компенсира с всичко останало; а за смешните пари които платихме - 39 лв на човек Crazy ..
Вярно че не е близо до плажа, но автобусът, който тръгва от Вита парк те стоварва до хотел Боряна, който е много близо до плажа на Ком и съответно до бар Хавана където пак има обедно хапване - съответно отново качествена храна - пресни плодове, салати, скара и т.н.
дано съм била полезна с инфото или поне успокоила някой вече резервирал тук Flutter
Желая Ви приятен, усмихнат, весел и слънчев ден.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Зарзаватчийски глас Разгледай мнениеТука черен хумор съзирам. Точно това е хотелът, в който спокойния сън, независимо дали следобеден или нощен е невъзможен. Таргета на този хотел е тиинейджърски, Представете си забавленията на фирканите немски тийнове само. Дискотеката хич няма да я споменавам. За басейните се съгласявам, макар, че миналата година здраво му бяха отпуснали края. Нямаше го безценния спасител с брадата, водата беше мръсна, решетките около детския басейн изпочупени.
Кухнята беше перфектна, ама с онази готвачка с мустачките, която освободихте, сега нищо вече не е същото.
И шатъла, каква е ползата когато той тръгва фрашкан до козирката от предния хотел и изобщо не спира на Ком, защото не може да поеме и сгънат чадър дори.
http://forum.bg-mamma.com/index.php?...40#msg15472140
дравейте, пиша от хотел Ком както обещах Flutter
Оценката ми е 6!
Страхотен УАИ! Бях супер скептично настроена, но не се оправдаха страховете ми; прясна и много разнообразна храна в огромни количества, чисти стаи, любезен персонал страхоооотни басейни, децата се забавляват върховно и симпатични аниматори.
Единствения минус за мен е големината на стаите - доста миниатюрни, но това се компенсира с всичко останало; а за смешните пари които платихме - 39 лв на човек Crazy ..
Вярно че не е близо до плажа, но автобусът, който тръгва от Вита парк те стоварва до хотел Боряна, който е много близо до плажа на Ком и съответно до бар Хавана където пак има обедно хапване - съответно отново качествена храна - пресни плодове, салати, скара и т.н.
дано съм била полезна с инфото или поне успокоила някой вече резервирал тук Flutter
Коментар
-
Първоначално изпратено от duke Разгледай мнениеНякой ще ходи ли на ОСА?
Коментар
-
Първоначално изпратено от albena1 Разгледай мнениенамира се на тихо място в парковата зона - гаранция за спокоен сън ..
Кухнята беше перфектна, ама с онази готвачка с мустачките, която освободихте, сега нищо вече не е същото.
И шатъла, каква е ползата когато той тръгва фрашкан до козирката от предния хотел и изобщо не спира на Ком, защото не може да поеме и сгънат чадър дори.
Коментар
-
Първоначално изпратено от beticveti Разгледай мнениеЗдравейте!Никога не сме ходили в Албена и тази година решихме да отидем.Искам да ми кажете нещо за хотел Ком.На външен вид много ни хареса и всичко изглежда мого хубаво!Четох вашите коментари,но не можах да си създам мнение.Моля ви бихте ли написали няколко думи !Благодаря ви предварителна
Аз лично съм ходил в групата им хотели на име Лагуна - Лагуна биич, Лагуна гардън и Лагуна маре. личните ми впечатления са добри от там.... и са много близо до плажаНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от albena1 Разгледай мнениеЗдравейте! Хотел Ком има един от най- големите басейни в Албена, с водни атракции (пързалки, джакузи), намира се на тихо място в парковата зона - гаранция за спокоен сън и в близост са тенис кортове, мини голф, футболен терен, стена за катерене, фитнес - ако обичате да спортувате.
Хотелът работи по формулата Ултра ол инклузив - освен включените закуска, късна закуска, обяд, следобедно хранене, вечеря, късна вечеря от 24ч. до 02ч. имате и лек обяд в ресторант Хавана на плажа от 11ч до 16ч - ако решите да изкарате целия ден на плажа! Вносни алкохолни напитки и коктейли на баровете в хотела и в дискотеката към самия хотел.
Естествено безплатен чадър и 2 шезлонга на плажа и на басейна, а до плажа може да стигнете и с безплатния шатълбус на всеки 30 мин.
Стаите в хотела са климатизирани и приятно обзаведени.
Изобщо доста предпоставки за страхотна ваканция, истината е и че всеки хотел в Албена си има предимства и трябва да прецените кое е водещо за вас при избора :-)
а , дискотеката и тя ли е в инклузива, преди горе долу 5 години не влизаше ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от beticveti Разгледай мнениеЗдравейте!Никога не сме ходили в Албена и тази година решихме да отидем.Искам да ми кажете нещо за хотел Ком.На външен вид много ни хареса и всичко изглежда мого хубаво!Четох вашите коментари,но не можах да си създам мнение.Моля ви бихте ли написали няколко думи !Благодаря ви предварителна
Хотелът работи по формулата Ултра ол инклузив - освен включените закуска, късна закуска, обяд, следобедно хранене, вечеря, късна вечеря от 24ч. до 02ч. имате и лек обяд в ресторант Хавана на плажа от 11ч до 16ч - ако решите да изкарате целия ден на плажа! Вносни алкохолни напитки и коктейли на баровете в хотела и в дискотеката към самия хотел.
Естествено безплатен чадър и 2 шезлонга на плажа и на басейна, а до плажа може да стигнете и с безплатния шатълбус на всеки 30 мин.
Стаите в хотела са климатизирани и приятно обзаведени.
Изобщо доста предпоставки за страхотна ваканция, истината е и че всеки хотел в Албена си има предимства и трябва да прецените кое е водещо за вас при избора :-)
Коментар
Коментар