Първоначално изпратено от precakanoto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Албена АД (ALB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениена албенчето по-й-прилягат едни 66 лв и то като за начало, пък нека Софикс си търси онези убитаци-мечките из другите артии))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Ами това е добра новина. Тъкмо Албена ще си поддържа плажната ивица пред хотелите и ще може да предлага чадър и шезлонг.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеМинистерството на туризма е сключило още един договор с хотелиер, който е спечелил търга за близък до него плаж. Става дума за ивицата "Младост-ММЦ" в Приморско, чийто наемател ще бъде дъщерното дружество на "Албена" АД - "Приморско клуб" ЕАД, развиващо едноименния туристически комплекс в района. "Приморско клуб" ще плаща наем от над 188 хил. лв. на година и ще предлага чадъри с цена 5 лв. В конкурса не се е явил друг кандидат.Last edited by Zdravko; 20.01.2017, 12:37.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Министерството на туризма е сключило още един договор с хотелиер, който е спечелил търга за близък до него плаж. Става дума за ивицата "Младост-ММЦ" в Приморско, чийто наемател ще бъде дъщерното дружество на "Албена" АД - "Приморско клуб" ЕАД, развиващо едноименния туристически комплекс в района. "Приморско клуб" ще плаща наем от над 188 хил. лв. на година и ще предлага чадъри с цена 5 лв. В конкурса не се е явил друг кандидат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнение
Човек това е убийствена комисионна. Нека не говорим за многцифрени ръстове. Един ръст от 6-8 % на много места се счита за примелив. Комисионна от близо 3 % го изяжда почти наполовина. Не робувай на сантименти - не ти им дължиш нещо на Варчев а те на теб. Сменяй ги, според мен.
Чак се чудя как успяват да имат клиенти с такъв %. Струва ми е се че всъщност НЕ ИСКАТ клиенти за този вид търговия която облагат в пъти по-високо отколкото другите.
Албена ще са интересни следващите отчети и каква синергия ще се постигне от сливането. За дивидента също какъв ще е размера, стил Албена, АИХ или по средата.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
И в двата случая, но аз не го правя често, така че това ме устройва...
Чак се чудя как успяват да имат клиенти с такъв %. Струва ми е се че всъщност НЕ ИСКАТ клиенти за този вид търговия която облагат в пъти по-високо отколкото другите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение1,4% това за влизане и излизане
или само в едната посока
на мен ми се вижда доста скъпо и в двата случая
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Каква ти е комисионната която ти искат от ПИБ? Доколкото разбирам не искаш да търгуваш през платформа, а по-скоро с индивидуална поръчка. Аз ползвам поръчки чрез Варчев, като комисионната ми е 1,4%.......
или само в едната посока
на мен ми се вижда доста скъпо и в двата случая
“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чифликов Разгледай мнениеЗдравейте,
Нещо ми се върти из главата да вляза на БФБ с Албена АД. Като за начало. бих се радвал да прочета съвети за цената на акциите в краткосрочен и дългосрочен план. Също така ще ми е от полза да споделите за евентуален посредник към когото да се обърна, засега разглеждам възможността да ползвам услугите на ПИБ за тази цел. Какво бихте ме посъветвали?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чифликов Разгледай мнениеЗдравейте,
Нещо ми се върти из главата да вляза на БФБ с Албена АД. Като за начало. бих се радвал да прочета съвети за цената на акциите в краткосрочен и дългосрочен план. Също така ще ми е от полза да споделите за евентуален посредник към когото да се обърна, засега разглеждам възможността да ползвам услугите на ПИБ за тази цел. Какво бихте ме посъветвали?
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеза човека със стоте папири ли става въпрос.!? Според мен по-вероятно е съответната другарка да е дошла с "другарски антураж")))
Коментар
-
Не знам дали е смешно, по-скоро е плащещо. По-този начин се съсипаха и източиха повечето фирми от масовата приватизация, за сметка на шепа другари, родени със златна лъжичка в устата. Вижда се че умните хора, са изтласкани встрани, и единственото нещо което могат да направят е да казват нещата, такива каквито са, но не и да променят нещо. Жалко е за българската икономика, за българския бизнес и за българския туризъм ако това нещо продължи... Добре поне че има доста нови фирми от ново поколоение, с нов мироглед и нов тип мениджмънт които ни дърпат напред, че ако чакаме само на тези "мениджъри" от клипчето жална ни майка...Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеха ха ха, ама то била голяма веселба на ОСА-то тук !!!(пича с въпросите ги съсипа)
https://www.youtube.com/watch?v=x8q-S25Hz_8
- 1 like
Коментар
Коментар