IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Албена АД (ALB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ха ха ха, ама то била голяма веселба на ОСА-то тук !!!(пича с въпросите ги съсипа)
    https://www.youtube.com/watch?v=x8q-S25Hz_8

Коментар

• голямо клатене тук...интересно как продавачи изскачат зад храстите в последния момент

Коментар

• Здравейте,

Нещо ми се върти из главата да вляза на БФБ с Албена АД. Като за начало. бих се радвал да прочета съвети за цената на акциите в краткосрочен и дългосрочен план. Също така ще ми е от полза да споделите за евентуален посредник към когото да се обърна, засега разглеждам възможността да ползвам услугите на ПИБ за тази цел. Какво бихте ме посъветвали?

Коментар

• Хаха, няма да казвам през кой посредник е обирането, че ги споменавах вече вчера. Браво за изиграването на арбитража!

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
            Албена АД съобщава, че на 29.11.2016 година в резултат на упражнени по реда на чл. 126 ЗППЦК права от акционери на прекратеното Албена Инвест – Холдинг АД са изкупени обратно 864 броя акции, представляващи 0.0202% от капитала на Албена АД.
            Ами нормално, напускат акционерите придобили акции на Албена като обезщетение за притежаваните Албена инвест, а сега ако желаят да са отново акционери - купуват от пазара на 10% по-ниско!

Коментар

• Албена АД съобщава, че на 29.11.2016 година в резултат на упражнени по реда на чл. 126 ЗППЦК права от акционери на прекратеното Албена Инвест – Холдинг АД са изкупени обратно 864 броя акции, представляващи 0.0202% от капитала на Албена АД.

Коментар

• Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнение
                а кой според вас е купувал на близо 65 лв за акция ?
                6AB Albena AD-Albena 951 64.902 61721.802 Standard Equities Segment
                6AB Albena AD-Albena 225 64.827 14586.075 Standard Equities Segment
                6AB Albena AD-Albena 3700 64.916 240189.2 Standard Equities Segment
                6AB Albena AD-Albena 500 64.83 32415 Standard Equities Segment
                6AB Albena AD-Albena 260 64.731 16830.06 Standard Equities Segment
                6AB Albena AD-Albena 70 64.115 4488.05 Standard Equities Segment
                6AB Albena AD-Albena 865 64.869 56111.685 Standard Equities Segment
                6AB Albena AD-Albena 20 61.71 1234.2 Standard Equities Segment
                6AB Albena AD-Albena 87 64.612 5621.244 Standard Equities Segment
                6AB Albena AD-Albena 694 64.863 45014.922 Standard Equities Segment
                Вътрешна информация по чл. 4 от Закона срещу пазарните злоупотреби с финансови инструменти10:18

Албена АД съобщава, че на 28.11.2016 година в резултат на упражнени по реда на чл. 126 ЗППЦК права от акционери на прекратеното Албена Инвест – Холдинг АД са изкупени обратно 7372 броя акции, представляващи 0.1725% от капитала на Албена АД.

Коментар

• а кой според вас е купувал на близо 65 лв за акция ?
                  6AB Albena AD-Albena 951 64.902 61721.802 Standard Equities Segment
                  6AB Albena AD-Albena 225 64.827 14586.075 Standard Equities Segment
                  6AB Albena AD-Albena 3700 64.916 240189.2 Standard Equities Segment
                  6AB Albena AD-Albena 500 64.83 32415 Standard Equities Segment
                  6AB Albena AD-Albena 260 64.731 16830.06 Standard Equities Segment
                  6AB Albena AD-Albena 70 64.115 4488.05 Standard Equities Segment
                  6AB Albena AD-Albena 865 64.869 56111.685 Standard Equities Segment
                  6AB Albena AD-Albena 20 61.71 1234.2 Standard Equities Segment
                  6AB Albena AD-Albena 87 64.612 5621.244 Standard Equities Segment
                  6AB Albena AD-Albena 694 64.863 45014.922 Standard Equities Segment

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                    Така, такааа, гладам сделките на ОТС вчера, струва ми се че гласувалите против на ОСА вече си получават парите. По-големите бройки ми съвпадат с бройките дето са имали на ОСА фондовете на Юг. Добра работа! Успех и с реинвестирането на свободния кеш!

http://bse-sofia.bg/?page=OTCtrades&...=583d34a2af36b
                    И аз ги видях и веднага си помислих за Алонсо и компания! Браво на тях! Трябва да се борим за правата си! Аз лично имах много малко и затова не ми се занимаваше

Коментар

• Така, такааа, гладам сделките на ОТС вчера, струва ми се че гласувалите против на ОСА вече си получават парите. По-големите бройки ми съвпадат с бройките дето са имали на ОСА фондовете на Юг. Добра работа! Успех и с реинвестирането на свободния кеш!

http://bse-sofia.bg/?page=OTCtrades&...=583d34a2af36b

Коментар

• http://www.investor.bg/novini-i-anal...l-s-47-228689/ Делът на Албена АД в SOFIX вероятно се е увеличил с 47%

Коментар

• Първоначално изпратено от Dutchman Разгледай мнение
                          Вече са по платформите на Елана
                          За моят пост по - долу за Карол ми изпратиха прдупреждение за бан, че съм в нарушение. Не знам поредния бъг ли е или просто на лошо са тръгнали нещата!

Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
                          Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Вече са по платформите на Елана

Коментар

• В Елана щяли да ги пуснат до края на деня. Ако има други, които ги ползват

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
                                Няколо клиенти на Карол ми потвърдиха, че акцията е видима в платформите вече. Предполагам и при останалите ще дойде.

Утре да няма изненадани купувачи как са ги напълнили с по 1 бр.
                                явно вече това ще е новия тренд в търговията - сделки с по 1 акция

Коментар

Working...
                                X