Мариянски имаше една статия наскоро, че след вливането свободния обем ще нарасне значително! Дали няма да стане толкова че Експат да я броят за 4-та позиция до 40% ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Албена АД (ALB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
ами крайно време е! Надявам се и Донев И Доверие да лобират за това!
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
Предполагам да има 1 - 2 лв. дивидент заделен в годишния, друго интересно не се сещам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениетук какво става у лево?
Някой да не е чел отчета преди нас?Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеНякой да има идея какво точно мислят да правят тук? Протоколът от ОСА е публикуван днес, решението е взето.
Също сега "Приморско клуб" ще е наемател на ивицата "Младост-ММЦ" в Приморско.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
От днес:
Албена АД съобщава, че на 14.02.2017 година в резултат на упражнени по реда на чл. 126 ЗППЦК права от акционери на прекратеното Албена Инвест – Холдинг АД са изкупени обратно 15 774 броя акции, представляващи 0.3691 % от капитала на Албена АД.Last edited by k.o.; 14.02.2017, 17:02.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеи единственото което ме спира да продам мижавите си акции в компанията е наличието на "Доверие" като акционер
Мен присъствието на ПОК Доверие винаги ме е отблъсквало. Нищо лично, просто статистика на провалите и куц мениджмънт.
Ама, айде че не е по темата...
Седя си и аз с едната акцийка и се чудя какво да я правя по горната причина именно.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение
Разочароващи резултати въпреки феноменалния туристически сезон. Не знам дали е от лош мениджмънт или просто печалбата се източва, но с такива резултати изглежда доста надценена акция. Ако не е продажбата на Екоплод, печалбата щеше да е надолу.
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажна на ценни книжа...
- 1 like
Коментар
-
Разочароващи резултати въпреки феноменалния туристически сезон. Не знам дали е от лош мениджмънт или просто печалбата се източва, но с такива резултати изглежда доста надценена акция. Ако не е продажбата на Екоплод, печалбата щеше да е надолу.
Задлъжнялостта е малка, има възможност за продължаване на инвестиционната програма, ако успеят да привлекат по - заможни туристи, да се построят още 5 звездни хотели. Това е може би единственият комплекс, който не го превърнаха на панаир за алкохолен туризъм и не бе презастроен, а това се търси все повече и предимно от семейства с прилични доходи.
Да, има още какво да се желае от мениджмънта.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
- 1 like
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеТук какво очаквате в отчета? За мен ще е доста интересен.... и този и консолидирания.
1. Годината бе феноменална за туристическия бранш. 2017 също ме изпълва с надежда като гледам как туристите вече заобикалят Турция заради атентатите, Гърция заради влошаващата се икономика и ръст на данъци, цени и стачки, а вчера говорих с приятел фен на Италия, коййто ми каза че намалява драстично пътуванията до там заради честите трусове!
2. След като бе оценена на 54лв от ПФБК при продажбата на дела на община Балчик, колко ли струва сега една акция при положение че броят им остана същия след поглъщането на АИХ. Някой ще каже - колкото казва пазара, е аз мисля че пазара лекичко я подценява в момента и чака отчетите.
3. Станев каза че с кеша на холдинга ще могат да намалят доста дълговете и ще имат кеш за нови модернизации, а защо не и по-голям дивидент?
4. Друг "+" за мен е, че както Мъро писа - би трябвало фрий-флоутът да се увеличи, което е винаги плюс за акция на БФБ (* Следващото заседание на Комисията по индексите, на което ще се определят фрий-флоут коефициенти, ще се проведе на 02.03.2017 год., а определените коефициенти ще влязат в сила, считано от 20.03.2017 год .)
Поздрави и успех!
Купих малко за цвят или по-скоро добавих към едната акция, която получих подарък заради притежавана такава в АИХ
Коментар
-
Тук какво очаквате в отчета? За мен ще е доста интересен.... и този и консолидирания.
1. Годината бе феноменална за туристическия бранш. 2017 също ме изпълва с надежда като гледам как туристите вече заобикалят Турция заради атентатите, Гърция заради влошаващата се икономика и ръст на данъци, цени и стачки, а вчера говорих с приятел фен на Италия, коййто ми каза че намалява драстично пътуванията до там заради честите трусове!
2. След като бе оценена на 54лв от ПФБК при продажбата на дела на община Балчик, колко ли струва сега една акция при положение че броят им остана същия след поглъщането на АИХ. Някой ще каже - колкото казва пазара, е аз мисля че пазара лекичко я подценява в момента и чака отчетите.
3. Станев каза че с кеша на холдинга ще могат да намалят доста дълговете и ще имат кеш за нови модернизации, а защо не и по-голям дивидент?
4. Друг "+" за мен е, че както Мъро писа - би трябвало фрий-флоутът да се увеличи, което е винаги плюс за акция на БФБ (* Следващото заседание на Комисията по индексите, на което ще се определят фрий-флоут коефициенти, ще се проведе на 02.03.2017 год., а определените коефициенти ще влязат в сила, считано от 20.03.2017 год .)
Поздрави и успех!
Купих малко за цвят или по-скоро добавих към едната акция, която получих подарък заради притежавана такава в АИХLast edited by tony1975; 28.01.2017, 08:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
До сега не беше ли техен?
Коментар
Коментар