IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Албена АД (ALB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение

ти ли си с 6 акции на 36.60?
    хаха с по 6 акции не търгувам по долу бях казал колко си взех ...

Коментар

• Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение

Да ги сипят ... удвоявам веднага под 38.00
      ти ли си с 6 акции на 36.60?

Коментар

За да почнат да си пълнят по скъпите хотели ( 5* и 4+*) се иска време и подобрения и реклама затова и единият се казва вече ''Маритим'' марка която се знае в целия свят .

Като препоръка да си подобрят сайта и повече реклама във Фейсбук и Youtube!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение

Да имат още 10к, не биха си позволили да ги изтъргуват извънборсово!
          Да ги сипят ... удвоявам веднага под 38.00

Коментар

• Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение

Сериозно ли мислиш че числеността няма значение в туризма? Дори и да си прав, смяташ ли че туристите ще харчат с 20-30% повече пари при еднакви условия с миналата година, или че сезона "рязко" ще се увеличи с месец два?
            За да почнат да си пълнят по скъпите хотели ( 5* и 4+*) се иска време и подобрения и реклама затова и единият се казва вече ''Маритим'' марка която се знае в целия свят . Не забравяй че АЛБЕНА е избрана за спортен курорт на Европа за 2019 и над 100 събития се очакват през тази година ...естествено това са си мои размишления ..

Коментар

Може и да си прав ...според мен в туризма числеността няма значение по скоро е колко харчат и колко трае сезона демек времето благоприятно ли е ...Иначе благодарение на тяхните изсипвания падна под 38 и като свършиха +10% веднага ...ако си фен на бързите врътки е идеално .

Имам акции..
              Сериозно ли мислиш че числеността няма значение в туризма? Дори и да си прав, смяташ ли че туристите ще харчат с 20-30% повече пари при еднакви условия с миналата година, или че сезона "рязко" ще се увеличи с месец два?

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Не мога да съм сигурен, но мисля, че към днешна дата Експат имат още малко над 10 000 акции. Т.е. не са свършили...
                Да имат още 10к, не биха си позволили да ги изтъргуват извънборсово!

Коментар

• Много бързо обърнаха посоката. Явно са натискали цената да мине големият пакет и сега пак нагоре.

Да препоръчате добър хотел в Албена?

Коментар

Може и да си прав ...според мен в туризма числеността няма значение по скоро е колко харчат и колко трае сезона демек времето благоприятно ли е ...Иначе благодарение на тяхните изсипвания падна под 38 и като свършиха +10% веднага ...ако си фен на бързите врътки е идеално .

Имам акции..
                    Не мога да съм сигурен, но мисля, че към днешна дата Експат имат още малко над 10 000 акции. Т.е. не са свършили...
                    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Що?
                      Иначе интересна статия в Капитал - очакват спад от 15-20% на немските и руските туристи (поне първоначалните прогнози са такива). Нямам акции, харесвам дружеството, но мисля, че ще видим и по-ниски нива. Не е препоръкЪ

Имам акции..

Коментар

Kак да не ги харесваш сладурите от ЕКСПАТ
                        Що?
                        Иначе интересна статия в Капитал - очакват спад от 15-20% на немските и руските туристи (поне първоначалните прогнози са такива). Нямам акции, харесвам дружеството, но мисля, че ще видим и по-ниски нива. Не е препоръкЪ
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Kак да не ги харесваш сладурите от ЕКСПАТ

Коментар

• https://bgtourism.bg/12032019-beach-albena/amp/

Коментар

• https://m.dnevnik.bg/biznes/2019/03/...o-malko_legla/

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A Разгледай мнение

Предлагам да се променят правилата и формулите, защото резултата от тях е безумен. Сигурно няма борсов индекс по света, в който промените да са по-чести. Няма как дружествата да отговарят на критериите за "син чип" и след 6 месеца вече да не отговарят. Изобщо за какви "сини чипове" говорим, когато с такава лекота могат да отпаднат от формулите? Няма логика в цялата работа.
                                ++++++++++++

Коментар

Working...
                                X