Първоначално изпратено от 4f4
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Албена АД (ALB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
Да ги сипят ... удвоявам веднага под 38.00
Коментар
-
За да почнат да си пълнят по скъпите хотели ( 5* и 4+*) се иска време и подобрения и реклама затова и единият се казва вече ''Маритим'' марка която се знае в целия свят .
Като препоръка да си подобрят сайта и повече реклама във Фейсбук и Youtube!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
Да имат още 10к, не биха си позволили да ги изтъргуват извънборсово!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Сериозно ли мислиш че числеността няма значение в туризма? Дори и да си прав, смяташ ли че туристите ще харчат с 20-30% повече пари при еднакви условия с миналата година, или че сезона "рязко" ще се увеличи с месец два?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Може и да си прав ...според мен в туризма числеността няма значение по скоро е колко харчат и колко трае сезона демек времето благоприятно ли е ...Иначе благодарение на тяхните изсипвания падна под 38 и като свършиха +10% веднага ...ако си фен на бързите врътки е идеално .
Имам акции..
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Не мога да съм сигурен, но мисля, че към днешна дата Експат имат още малко над 10 000 акции. Т.е. не са свършили...
Коментар
-
Може и да си прав ...според мен в туризма числеността няма значение по скоро е колко харчат и колко трае сезона демек времето благоприятно ли е ...Иначе благодарение на тяхните изсипвания падна под 38 и като свършиха +10% веднага ...ако си фен на бързите врътки е идеално .
Имам акции..Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Що?
Иначе интересна статия в Капитал - очакват спад от 15-20% на немските и руските туристи (поне първоначалните прогнози са такива). Нямам акции, харесвам дружеството, но мисля, че ще видим и по-ниски нива. Не е препоръкЪ
Имам акции..
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнениеKак да не ги харесваш сладурите от ЕКСПАТ
Иначе интересна статия в Капитал - очакват спад от 15-20% на немските и руските туристи (поне първоначалните прогнози са такива). Нямам акции, харесвам дружеството, но мисля, че ще видим и по-ниски нива. Не е препоръкЪNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от INSIDER-A Разгледай мнение
Предлагам да се променят правилата и формулите, защото резултата от тях е безумен. Сигурно няма борсов индекс по света, в който промените да са по-чести. Няма как дружествата да отговарят на критериите за "син чип" и след 6 месеца вече да не отговарят. Изобщо за какви "сини чипове" говорим, когато с такава лекота могат да отпаднат от формулите? Няма логика в цялата работа.
- 1 like
Коментар
Коментар