Първоначално изпратено от INSIDER-A
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Албена АД (ALB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Nostradamus Разгледай мнение
И какво предлагаш? Има си правила и формули и според тях изпадат. Някой да решава субективно кои да за вътре/вън или нещо друго?МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от INSIDER-A Разгледай мнениеДа премахнеш Албена от индекса е безумие, но да премахнеш и Монбат е направо престъпление. Направо да махат и Софарма и да се свършва.http://forexnews.bg
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от марин Разгледай мнениеХубави неща са се случили тук.
Странното е, че при всяко следващо изсипване цената се е вдигала, вместо да пада.
И от ЕЦБ хубава новина!
Коментар
-
Ай, хаирлия
Май минаха 2/3 или даже 3/4? от пакетчето за продаване.Last edited by Овчарчето Калитко; 07.03.2019, 16:02.Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Коментар
-
В България няма Концепция за развитие на туризма, в резултат на което мутробетона заля Черноморието ни. Отлива на туристи беше очакван, само не се знаеше кога ще започне (като време). Аз го очаквах около 2022 г, но завладяването на Крим (санкциите срещу Русия) ускори процесите. В туризма ще останат само истинските курорти, в които не е лят мутробетон, защото там посетителите са други. А къде е Албена преценете сами.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от nobody Разгледай мнение
Къде го гледаш? Не ми се търси.
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
Получените аванси друго говорят за 2019...
Коментар
Коментар