IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Албена АД (ALB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от INSIDER-A Разгледай мнение

Предлагам да се променят правилата и формулите, защото резултата от тях е безумен. Сигурно няма борсов индекс по света, в който промените да са по-чести. Няма как дружествата да отговарят на критериите за "син чип" и след 6 месеца вече да не отговарят. Изобщо за какви "сини чипове" говорим, когато с такава лекота могат да отпаднат от формулите? Няма логика в цялата работа.
    +1111111111111111111111111111111111

Коментар

• Първоначално изпратено от Nostradamus Разгледай мнение

И какво предлагаш? Има си правила и формули и според тях изпадат. Някой да решава субективно кои да за вътре/вън или нещо друго?
      Предлагам да се променят правилата и формулите, защото резултата от тях е безумен. Сигурно няма борсов индекс по света, в който промените да са по-чести. Няма как дружествата да отговарят на критериите за "син чип" и след 6 месеца вече да не отговарят. Изобщо за какви "сини чипове" говорим, когато с такава лекота могат да отпаднат от формулите? Няма логика в цялата работа.
      МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A Разгледай мнение
        Да премахнеш Албена от индекса е безумие, но да премахнеш и Монбат е направо престъпление. Направо да махат и Софарма и да се свършва.
        И какво предлагаш? Има си правила и формули и според тях изпадат. Някой да решава субективно кои да за вътре/вън или нещо друго?
        http://forexnews.bg

Коментар

• Да премахнеш Албена от индекса е безумие, но да премахнеш и Монбат е направо престъпление. Направо да махат и Софарма и да се свършва.
          МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от марин Разгледай мнение
            Хубави неща са се случили тук.
            Странното е, че при всяко следващо изсипване цената се е вдигала, вместо да пада.
            И от ЕЦБ хубава новина!
            Въобще не е хубава новината, че от ЕЦБ искат, но не могат да вдигнат лихвите и ги оставят равни на 0..

Коментар

• Хубави неща са се случили тук.
              Странното е, че при всяко следващо изсипване цената се е вдигала, вместо да пада.
              И от ЕЦБ хубава новина!

Коментар

• Ай, хаирлия
                Май минаха 2/3 или даже 3/4? от пакетчето за продаване.
                Last edited by Овчарчето Калитко; 07.03.2019, 16:02.
                Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Тук избиха рибата!

Коментар

• Турция ще арестува туристи..
                    Die türkische Regierung droht deutschen Urlaubern, die sie als Regierungsgegner einstuft, mit Festnahme bei der Einreise! Deutsche Politiker sind empört.
                    Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от nobody Разгледай мнение

Къде го гледаш? Не ми се търси.
                      В отчета...

Коментар

• Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
                        Причините обаче не се споменават. Според мен донякъде Турция (и може би някои други уж по-опасни дестинации) ще се завърне, ако още не го е направила. За там имаше страшни оферти последните години. Другото е забавянето на икономиката в Европа, което на места е доста сериозно. Чак 30% спад малко ме съмнява.

Коментар

"Лош сезон идва и излиза от софикс продавайте докато е време да няма сълзи после!" - това написа пипена.

В България няма Концепция за развитие на туризма, в резултат на което мутробетона заля Черноморието ни. Отлива на туристи беше очакван, само не се знаеше кога ще започне (като време). Аз го очаквах около 2022 г, но завладяването на Крим (санкциите срещу Русия) ускори процесите. В туризма ще останат само истинските курорти, в които не е лят мутробетон, защото там посетителите са други. А къде е Албена преценете сами.

Коментар

Лош сезон идва и излиза от софикс продавайте докато е време да няма сълзи после!

Коментар

• Първоначално изпратено от nobody Разгледай мнение

https://www.bgonair.bg/reportazhi/20...-chernomorieto

Коментар

• Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение

Получените аванси друго говорят за 2019...

Коментар

Working...
                                X